سلام مام اگه خودتون رو معرفی میکردید بهتون خوش آمد میگفتیمبه نقل از #pantea# :سلام
به عنوان کاربر جدید به خودم خوش آمد گویی میکنم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
آرهبه نقل از ! dokhtarake sampadi ! :دوستان برنامه امتحانات ترمو به شما دادن؟!![]()
دوست عزیزخیلی وقته برنامه رو دادنبه نقل از ! dokhtarake sampadi ! :دوستان برنامه امتحانات ترمو به شما دادن؟!![]()
اهان خب شماسال2هستین ماکه امتحانات نهایی هستش دادن.... :)به نقل از angry girl :مدرسه ماداده اماگفته که هنوزقطعی نیست.
4شنبه25دینی...شنبه28حسابان...2شنبه30ادبیات...4شنبه1جبر...شنبه4فیزیک....2شنبه6زبان....4شنبه8شیمی....شنبه11هندسه...2شنبه13زبان فارسی....شبنه18عربیبه نقل از به یاد نصیر :بچه ها اگه یکی تون تونست برنامه رو بذاره این جا ما مدرسه نمی ریم برنامه رو هم نداریم
ممنون
+
اگه این دفعه تاپیک قفل بشه ممکنه کلا تاپیک رو پاک کنن در نتیجه پستاتون...تازه از مشهدی ها هم می افتیم عقب...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
قبلا گفته بودن من دیگه نگفتمبه نقل از notebook :یاد نصیر چرا نفرمودید آیا لازم است همه بیان اینجا و خوش آمد بگن؟!!!!!!!!![]()
دوستان لصفابالایک دادن ب بچه هاخوش آمدبگین
چرابایدی هفته درمیون اینجاقفل باشه
بزارین حداقل2هفته بشه
خیلی ممنون... :لایک4شنبه25دینی...شنبه28حسابان...2شنبه30ادبیات...4شنبه1جبر...شنبه4فیزیک....2شنبه6زبان....4شنبه8شیمی....شنبه11هندسه...2شنبه13زبان فارسی....شبنه18عربی
اینو میگم چون کسانی برنامه ریزی میکنن همیشه مظلوم واقع میشن !به نقل از لنگه کفش :اخه موندم کی این برنامه ریزی ترموکرده؟
براادبیات یه روزوقت گذاشتن براعربی پنج روز!
معلوم نیس عربی رومیخوان چقدسخ بدن
خدارحم کنه![]()