notebookجان این دوتا رو تو خونه دیگه خودت داری،حالا میگیم آب میوه ندارین!!!!!به نقل از notebook :حالا که دوستان زحمت کیک و آبمیوه رو کشیدن و لطف هم کردن، یه آدم خیر هم پیداشه کلاسور و خودکار بخره!
به نقل از امــیـر حـمـزه :سلام مام اگه خودتون رو معرفی میکردید بهتون خوش آمد میگفتیم
من چیزی نگفتم که فقط یه سوال ساده پرسیدم که ظاهرا بعضی ها بهشون برخورد...به نقل از AUDREY :حد خودتونو بدونيد لطفا.طرز فكر وبيان شما شخصيت شما رو ميرسونه اقا-با ادب باشيد-ما هنوز خودمونو ثابت نكرديم-چون هنوز وقتش نرسيده-به موقعش متوجه طرز تفكر اشتباهتون ميشيد-
Smart boyبفرما اينم نمونش
شما اصلا از شعور نمی خواد حرف بزنی با این شاس بازی هاتدوستان دقت دارین کی به کی می گفت شعور بر خورد بادیگران و رعایت حقوق دیگران هم خوب چیزیه!!!!!
بعضیا خودشون ندارن فک میکنن همه مث خودشونن!!!
شما که آدم منطقی هستید بگید من دعوا رو شروع کردم یه خورده دقت کنیدبه نقل از AUDREY :مطمئنا من وشما و بقيه دوستان لياقت بهتراز اين جور مسائل و بحث هارو رو داريم -درست ميگم؟
پس بهتره تا ازچيزي اطمينان خاطر نداريم قضاوت نكنيم-من و دوستانم،هيچكدوم قصد دعوا ومشاجره نداريم-اميدوارم شما هم همينطور باشيد
لیاقت تو رو قبلا بهت نشون دادم...خب پس شمااطلاع داشته باشیدکه مارعایت شخصیت خودمونومیکنیم که باشمادرحد "لیاقتتون"حرف نمیزنیم.
هر چی گفتم روم به شما نبود که یه نیمچه امتحان ورودی برای سمپادی شدن دادید...به نقل از AUDREY :بله درست ميگيد من مطمئنم شما منظوري نداشتيد-ولي لطف كنيد قضاوت هاي اشتباه راجب ما نكنيد-ممنون- ابجي خوبم بيخيال شو عزيزم-ديگه بحث ادامه پيدا نكنه بهتره
اقاي به ياد نصير،ميشه يه پ.خ بهم بديد-باموبايلم نميتونم پيدا تون كنم-درضمن قصد اسپم دهي نداشتم-ببخشيد