مشکل گویا از سرور ـهبه نقل از dealer :بچه هاببخشیدیه سوال داشتم
این سمپادیا فقط واسه من اینقدبد بازمیشه یاواسه همه اینجوریه؟
همش ارور میده...دیوانم کرده..باید10دفعه بزنم تابالاخره بیاره بالاصفحه رو
میخوام یه پست بدم خطامیده...روانیم کرده![]()
![]()
به نقل از جواد ب. :اصولا این ارور وقتی پیش میاد که مشکلی توی سرور وجود داره که حتی خودش هم نمیدونه چیه. ظاهرا دارند روی سروری که سمپادیا رو میزبانی میکنه یک سری تغییرات انجام میدند که باعث ایجاد مشکل شده. باید صبر کرد.
هامون رو نمیدونم ولی حدیث صبحی تو علامه حلی بودبه نقل از notebook :آیا می شود حدیث در علامه حلی و هامون در فرزانگان باشد؟ واقعا جریان چیه؟![]()
به نقل از megamind :بچه های فرز ناحیه1
امروز تو جلسه معلمای کلاسای تابستونی مشخص شد؟
خدا نکنه من عاشقه خانم فتحی هستم واقعا مدیر خوبی هستن...<3<3<3<3<3به نقل از Caroline :دوستان به ما گفتن از۱۸خرداد تا اول تیر وقت ثبت نامه
در حالیکه ما تازه۲۰خرداد امتحانامون تموم میشه
یعنی قبل از اینکه امتحانامون تموم شه باید ثبت نام کنیم!!!!!
اه
امیدوارم این فتحی عوضی خر احمق امسال مدیرمون نباشه و بره گورشو گم کنه
ببخشید اگر عفت کلام رو حفظ نکردم!!!!
نمیدونم معلمای ریاضی وتجربی یکین یانه؟!ولی شیمی:طهماسبی...فیزیک:پورمولاجمال...ریاضی:خانم کاظمیبه نقل از angry girl :اره بچه هاکسی ازجلسه خبرنداره؟؟؟
طهماسبی همون که تو مدرسه ما درس میدهبه نقل از dealer :نمیدونم معلمای ریاضی وتجربی یکین یانه؟!ولی شیمی:طهماسبی...فیزیک:پورمولاجمال...ریاضی:خانم کاظمی
این شکلم واسه همشون :-&
طهمسابی و نمیدونم حالا...بله تومدرسه شمادرس میده..ولی پورمولاجمال واقعامزخرفه...کاظمیم افتضاحه....به نقل از شلنگ :طهماسبی همون که تو مدرسه ما درس میده![]()
واقعا بی لیاقتی بهترین معلمه این جوری میکنی :-&
برات متاسفم
به نقل از ye ad@me kh@s :بچه ها برنامتون واسه تابستونتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
![]()
![]()
![]()