• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی های کرمان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mgh-nano
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های کرمان

آقا یکم ابراز ِ همدردی کنین !! :-<
1200000 تومن از کجا بیاریم خب ما ؟ :-<

الآن نیگا کنین
ما 27 تاییم
نفری اگه 800000 تومن بدیم ، میشه 21600000 تومن !!! 4 تا معلم خارج از سازمان ، اینقدر پول بسشون نیست یعنی ؟ :-s :-s :-<

به نقل از mgh-nano :
نفری اگه 800000 تومن بدیم ، میشه 21600000 تومن !!! 4 تا معلم خارج از سازمان ، اینقدر پول بسشون نیست یعنی ؟ :-s :-s :-<
من الان دقت میکنم واقعا راست میگیدا
ببینید یه راهش اینه اول باهاشون مدارا کنید و بعد از سمت آموزش و پرورش اقدام کنید جواب میده

به نقل از پدربزرگ :
من الان دقت میکنم واقعا راست میگیدا
ببینید یه راهش اینه اول باهاشون مدارا کنید و بعد از سمت آموزش و پرورش اقدام کنید جواب میده
آموزش و پرورش ... =))!!
چی میگی بابابزرگ شام نخوردی!
اینا خودشون دارن از آموزش و پروش دستور می گیرن اگه یه ذره خلاف دستورات سازمان عمل کنن می زنن تو حالشون.
آموزش و پرورش کرمون که افتضاحه به اون امید نداشته باشین والدینتون باید فشار بیارن با این معلمای چرتشون.

بابا بچه ها وقتی یه دبستان 3تومن میگیره نمیخواین واسه پیش اینقدر بگیرن؟؟؟؟؟؟؟؟

درسته معلما نرخاشون بالاه ولی تورم اقا تورم :)) :))

میدونم خیلی دیرشده بااین حال :
منم همین جوری ک ازروی نام کاربریم معومه اسمم زهراست اون Eآخرش جریان زیادی داره خطرات مدرسست
تجربی
فرزانگان ناحیه 2

به نقل از mgh-nano :
آقا یکم ابراز ِ همدردی کنین !! :-<
1200000 تومن از کجا بیاریم خب ما ؟ :-<

الآن نیگا کنین
ما 27 تاییم
آیا می دانستید؟!...
آیا می دانستید که دکتر عمارلو برای ۶ ماه ۲۰ ملیون تومن می گیره تازه همه رو هم پیش پیش....

بچه ها یه کم به حرفاتون فکر کنین . الان دیگه یه سال از تاسیس مدرسه هاشون گذشته . با این حرفاتون فقط فضای مدرسه ی اونا رو متشنج میکنین . این حرفاتون اونا رو ناراحت میکنه ، نمی فهمین ؟! باور کنین ناراحت کردن دوستاتون ارزششو نداره که بخواین خودتونو ثابت کنین . الان همه فهمیدن که ما تو اصلیه هستیم و اونا چند برابر ما پول میدن . خب که چی مثلا؟! این بحثو ول میکنین ؟ نمیدونم اصن با زدن این حرفا قراره به کجا برسیم . :-<
آقا مام با بچه های علامه حلی 2 بیرون میریم ، باشگاه میریم ، با همدیگه دوستیم .خیلی هم آقان . اگه یکیشون با رشوه وارد میشه ، دلیل که نمیشه شما جمع ببندی بگی اونا همشون با پول اومدن .

به نقل از Maryam.Sh :
منم گفتم ویرایش کنم بهتره.
ما هم با بچه های اون یکی فرزانگان رفیقیم مگه نه معمار جون؟؟
این ویرایش هم چیز خوبیه ها.
ببخشیدشما خودتونرو معرفی نکردید ؟
ولی تو پروفایلتون نوشته بودید 95 بعد معمار جون؟ :-?
فوضولی نباشه ها :-"
ببخشیدا
به نقل از INTREPID :
آقا مام با بچه های علامه حلی 2 بیرون میریم ، باشگاه میریم ، با همدیگه دوستیم .خیلی هم آقان . اگه یکیشون با رشوه وارد میشه ، دلیل که نمیشه شما جمع ببندی بگی اونا همشون با پول اومدن .
علی رضا جان شما با اونایی که یه سال از خودت بچه ترند میری بیرون آیا :-" :-?

• لایک
امتیازات: memar

به نقل از پدربزرگ :
ببخشیداعلی رضا جان شما با اونایی که یه سال از خودت بچه ترند میری بیرون آیا :-" :-?
به نظرم عیبی نداره . بعدشم رو پیشونیش که ننوشته : یه سال بچه تر از علیرضا !!
والله میگن : آدم بودن به سن و سال نیست . اگه آدم باشه ، آره
+
این دو سه روزی که داریم میریم مدرسه ، به نظر میاد که دو تا گزینه واسه مدیریت در حال بررسیه ، یکی خود آقای اجله ست و دومی هم جناب آقای ذوالفقار نسب هستن . اگه آقای ذوالفقار نسب مدیر شن خیلی با حال میشه .

• لایک
امتیازات: memar
Back
بالا