تبرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررریکبه نقل از alireza.kjy :من رتبه منطقه ام شد 350 انصافا گند زدم ولی جهنم واس اینکه شماها نگین من بی معرفتم هر وقت گفیتن من شام می دم
از همه اونایی هم که دعا کردن ممنونم![]()
خدایی از حق نگزریم نتایج فرزانگان خیلی نسبت به حلی ناامید کننده استبه نقل از الـــــــــــی! :کنکورياى امسال مدرسه ماوحلى ترکوندن!
دمتون گرم واقعا!!
تبريک ميگم به همشون!
ايشالله موفق باشن!!
آقا تو چه رویی داری ها 350 بده نه جون ملو بده ؟به نقل از alireza.kjy :من رتبه منطقه ام شد 350 انصافا گند زدم ولی جهنم واس اینکه شماها نگین من بی معرفتم هر وقت گفیتن من شام می دم
از همه اونایی هم که دعا کردن ممنونم![]()
حالازیادهمایشش مهم نبوده بیشترجنبه تبلیغاتی بوده....به نقل از امــیـر حـمـزه :آقا تو چه رویی داری ها 350 بده نه جون ملو بده ؟
من که از درس خوندن تو خبر داشتم نذار بگم
لین بود آرمان های مابا سهمیت همه جا قبول میشی دیگه .
آقا چرا برا این همایش به من نزنگیدن![]()
شما معلمهایی که برای پسرا میارن رو با معلمهایی که برای دخترا میارن مقایسه کنی بد نیستبه نقل از smartboy :خدایی از حق نگزریم نتایج فرزانگان خیلی نسبت به حلی ناامید کننده است
برای علامه حلی معلم و برنامه خاصی که تا به حال نبوده دو نفری هم که 10و15 شدن سال اخر رفتن بوعلیبه نقل از Dark Lord :شما معلمهایی که برای پسرا میارن رو با معلمهایی که برای دخترا میارن مقایسه کنی بد نیست
به خاطر اینکه به شما پسرا بیشتر رسیدگی میشه کلا توی این کشور پس دختراخیلی هنر کردن که بازم با وجود این تبعیض جـنسیتی اینقدر عالی رتبه آوردن
درسته نبوده ولی این دوتا اگه تو مدرسه مام میموندن بهتر از اینا میشدنبه نقل از eiden :برای علامه حلی معلم و برنامه خاصی که تا به حال نبوده دو نفری هم که 10و15 شدن سال اخر رفتن بوعلی
چه جوری حساب کردین شد 80% ؟به نقل از امــیـر حـمـزه :درسته نبوده ولی این دوتا اگه تو مدرسه مام میموندن بهتر از اینا میشدن
دختر ها هم که فقط همیشه از تبعیض میگن خدایی تا پیرارسال که احله بود کدوم معلما ما همچین شاخی بود ؟؟
مثل خانم توانا وغیره کجا داشتیم آخه
بعدشم امسال که 80% معلمامون یکین دیگه چی میگید ؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا به صورت تقریبی و درسای مهم رو گفتم مثلا دبیر دیفرانسیل ، گسسته هندسه تحلیلی بین دو مرکز یکیه تازه تا اونجایی که من شنیدم دبیر فیزیک فرزانگان خیلی خوب و دوست داشتیه و ... عربی هم که همه جا ماشاالله با آقای شعاعی هستند دینی هم یکیه خوب الان مشکل چیه دقیقا ؟؟به نقل از شــــقایــــق :بی خیال بحث های بی نتیجه بشین خواهش میکنم.
چه جوری حساب کردین شد 80% ؟![]()
میشه شما که چشماتون رو باز کردید بگگید مام بفهمیمبه نقل از Dark Lord :فقط میتونم بگم براتون متاسفم
که هنوز هم چشاتون رو باز نکردید تا دورو ورتون رو ببینید!!!
ترجیح میدم اعصاب خودم رو به هم نریزممیشه شما که چشماتون رو باز کردید بگگید مام بفهمیم![]()
من تجربی رو نمیدونم ولی ریاضی های امسال "خیلی" از پارسال بهتر بودن؟!!به نقل از bee :امسال بچه ها نسبت به پارسال واقعا خیلی بهتر بودن
فکر نمی کنم اونقدرم "ناامید کننده"! بوده باشیم
مشکلی که اصلا نیست!به نقل از امــیـر حـمـزه :حالا به صورت تقریبی و درسای مهم رو گفتم مثلا دبیر دیفرانسیل ، گسسته هندسه تحلیلی بین دو مرکز یکیه تازه تا اونجایی که من شنیدم دبیر فیزیک فرزانگان خیلی خوب و دوست داشتیه و ... عربی هم که همه جا ماشاالله با آقای شعاعی هستند دینی هم یکیه خوب الان مشکل چیه دقیقا ؟؟