عمو ژپتو
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی 1
- شهر
- کرمان
- سال فارغ التحصیلی
- 93
- مدال المپیاد
- قبولی در مرحله دوم المپیاد کامپیوتر
- دانشگاه
- شهید باهنر کرمان / شریف
- رشته دانشگاه
- ریاضی :x
پاسخ : سمپادی های کرمان
ولی خوب پارسال شما اقای کربلایی رو داشتید بچه های ما مداحی و اینا خودایی معلمای شما بدتر بودن چقدر ؟
بابا اصلا بحث اینا نیست به قول آقای شعاعی دختر ها اصولا خیلی خوب و درس خونن و حتی تو آزمونای کانون همیشه رتبشون عالیه ولی تو کنکور به دلیل استرس و حواشی که دارن نتیجه خوب نمیگرن خوب بلاخره طبیعیه، عمرا یه دختر مثل امسال منو این قبلیم اینقدر ریلکس باشه
آقا یه سوال از کانون گفتن امتحان 5شنبس خوب این خیلی بده چجوری با خودشون فکر کردن چون :
1-اگه عید فطر 5 شنبه باشه که خوب نمیشه رفت اصلا به همین خاطر که امکان داره جمعه باشه و تو روز عید نباشه انداختن 5شنبه.
2-اگه هم جمعه باشه : خوب ما 5شنبه تا 4 مدرسه ایم چه کنیم ؟؟
شما چیکار میکنید ؟؟
متشکر که اعصاب خودرا بر اعصاب ما ترجیح میدیدبه نقل از Dark Lord :ترجیح میدم اعصاب خودم رو به هم نریزم
ولش کن
شما ندونی بهتره
اصن تو راست میگی!!
نه سال خودمون رو گفتمبه نقل از شــــقایــــق :مشکلی که اصلا نیست!
ولی فک کنم که منظور شما،سال خودتون هست نه سال ما! سال ما فقط 2 تا معلم مشترک بود،بعد سوال شد برام با کدوم چرتکه حساب کردین شد 80%!
آخه گفتین "امسال که 80% مثه همن،امسالو چی میگین!؟"
ولی خوب پارسال شما اقای کربلایی رو داشتید بچه های ما مداحی و اینا خودایی معلمای شما بدتر بودن چقدر ؟
بابا اصلا بحث اینا نیست به قول آقای شعاعی دختر ها اصولا خیلی خوب و درس خونن و حتی تو آزمونای کانون همیشه رتبشون عالیه ولی تو کنکور به دلیل استرس و حواشی که دارن نتیجه خوب نمیگرن خوب بلاخره طبیعیه، عمرا یه دختر مثل امسال منو این قبلیم اینقدر ریلکس باشه
به طور دقیق پاسخ گو بودم امیدوارم راضی باشید.به نقل از ANioGoe :حمزه من از تو یه سوال دارم
چجوری حساب کردی شد %80
با چرتکه کی حساب کردی؟ با چرتکه خودم ما از مال بقیه استفاده نمیکنیم
چرا از ماشین حساب گوشیت استفاده نکردی؟ گوشیم نزدیک نبود خوب
نکنه ذهنی حساب کردی؟ آره دیگه از همونایی که تو هشترودی میزدیم یادت نیست 78/135244 %
ممنون میشم به سوالای من به طور دقیق جواب بدی
آقا یه سوال از کانون گفتن امتحان 5شنبس خوب این خیلی بده چجوری با خودشون فکر کردن چون :
1-اگه عید فطر 5 شنبه باشه که خوب نمیشه رفت اصلا به همین خاطر که امکان داره جمعه باشه و تو روز عید نباشه انداختن 5شنبه.
2-اگه هم جمعه باشه : خوب ما 5شنبه تا 4 مدرسه ایم چه کنیم ؟؟
شما چیکار میکنید ؟؟