پاسخ : سمپادی های کرمان
من نمیتونم نقل قول کنم :
اره برادر قطبی اقای بنیسی هم بودن حتی فکر کن خیلی زشت شد واقعا
مرتضی جان با این وضعی که پیش اومد و راه ندادن مارو پرواز بیایم چیکار؟ که باز رامون ندن؟
![Straight Face :| :|](/forum/styles/yahmas/smiles/straight_face.gif)
بعدشم ما ماکارونیمون کجا بود که شرکتمون کجا بوده باشه برا دلگرمی به دوستان اومده بودیم خخخخخخ
بخصوص اون خانمی که دم در بود خیلی بد برخورد کرد با ما
امکان نداره
ببخشید کمی با تاخیر : تازه یه عده بودن دانشجو رشته دندونپزشکی که ما خیلیم خوشحال شدیم تشریف اوردن
من خودم به شخصه تاکید کردم که کسی رو برنگردونن
حتی اونایی که پل هاشون رد شد اومدن نشستن و تشویق کردن
مطمئنید اومدین؟؟؟؟؟؟
بچه ها رو کاراتاشون اسم داشتن
اگر دیدین کی بوده اسمو بگید من برخورد میکنم
کار از کار ک گذشته ولی....
مطمئنم این برخورد از طرف بچه های انتظامات نبوده چون بیشترین چیزی که ما توی جلسه توجیهی براشون تاکید کردیم همین موضوعات و احترامات لازمه بود
ولی این مسئولین حراستتون اولای برنامه خیلی الکی گیر میدادنا..
ببخشید اگر گیر ها زیاد شد چون واقعا نمیشد در مقابل کلماتی مثل "جوووون اوووووف و.... که از گفتن عاجزم" سکوت کرد :) به هر حال لازمه ی هر مسابقه ای هست وگرنه هرج و مرج میشد
لازم به گفتن نبود صد در صد خودتون اینا رو میدونید
از شما هم ممنون مسابقه رو گرم کردین....
کادر برگزاری پنجمین دوره مسابقه پل ماکارونی
با سلام
ضمن عرض تبریک و تشکر از کادر اجرایی به دلیل برگزاری موفقیت آمیز این دوره از مسابقات، امیدواریم شاهد موفقیت تیم های اجرایی آینده در سال های آتی باشیم.
سلام عزیزم
خیلی ممنون
واقعا لطف کردین که دعوت ما رو قبول کردین و تشریف اوردین
منم برای شما آرزوی موفقیت دارم :)
کادر برگزاری پنجمین دوره مسابقه پل ماکارونی
با سلام :)
ضمن عرض تبریک و تشکر از کادر اجرایی به دلیل برگزاری موفقیت آمیز این دوره از مسابقات، امیدواریم شاهد موفقیت تیم های اجرایی آینده در سال های آتی باشیم.
مهم نیته از شما هم خیلی ممنونم:)
و به اون پسره هفت هشت ساله ای که رو کارتش نوشته بود رییس انتظامات هم خسته نباشید میگم
حالا یه مسابقه همه دلشون شاد بود خدا رو خوش نمیومد دل یه بچه رو شکوند و درخواستشو رد کرد
![Wink ;) ;)](/forum/data/assets/smilies/mini_winking-face.png)
صد در صد شما آدمای بافهم و کمالاتی هستید و مطمئنا متوجه این موضوع شدید..... :)
بازم تشکر میکنم از همتون واقعا لطف کردین اومدین و توی مسابقه شرکت کردین با توجه به محدودیتهایی که پیش رومون بود استقبالتون قابل ستایش بود....مرسی که همکاری کردین و خدا رو شکر حاشیه ای بوجود نیومد....
اگر هم کمی یا کاستی بود و یا دلخوری ای بوجود اومده حالا به هرنحوی من از طرف خودم و همه ی کادر عذر خواهی میکنم..... به هرحال بچه ها خیلی تلاش کردن که مسابقه خوب باشه واسه ی انتظامات جدیت لازمه ی اول کارشون بود وگرنه ته دلی نداشتن بندگان خدا... :).