• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی های کرمان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mgh-nano
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های کرمان

به نقل از پری پریا :
ولی بابای من نمیذاره من برم کلوت میگه دسشویی نداره :-[ ;D
تازه حمومم داره چی فک کردین

اوووووووووووووووووووووووووووف پارسال ما رفتیم کلوت کیفوووووووور بودا خییلی خوش گذشت اصلا نمیشه گفت چه قد اصن خیلی(خودت فرض کن میشه چه قدر) هنوز هم دلم میخواد یه بار دیگه با خانوم فروغی برم =(( :-<

اره از اینجا تا کلوتا خیلی راهه ولی اینقد بهت خوش میگذره که واسه یه هفته شارزی!!! /m\

دستشویی هم داره بابا دفه آخر که ما رفتیم همدیگرو خاک کردیم چاله کندیم میرفتیم توش شن میپاشیدیم هوا اصن یه اسکل بازی هایی!

خب پس کجا بریم؟؟؟ اصن چه معنی بچه از دره خونه بره بیرون؟؟؟؟ والا بخدا بشینین درستونو بخونین! این جلافتا چیه؟؟؟ ;D ;D :)) :)) :)) :-" :-" ;)) ;)) ;)) ;)) ;)) ;)) (دوستان من حرف زیاد میزنم به دل نگیرین)

منزل خودمونه من راحتم شما هم راحت باشین ;D :))

به نقل از ANioGoe :
داره ولی ما که با بچه ها رفتیم پر از شن بود مایع دستشویی هم نداشت اصلا نمیشود رفت

به نقل از ناز بانو :
اوووووووووووووووووووووووووووف پارسال ما رفتیم کلوت کیفوووووووور بودا خییلی خوش گذشت اصلا نمیشه گفت چه قد اصن خیلی(خودت فرض کن میشه چه قدر) هنوز هم دلم میخواد یه بار دیگه با خانوم فروغی برم =(( :-<

اره از اینجا تا کلوتا خیلی راهه ولی اینقد بهت خوش میگذره که واسه یه هفته شارزی!!! /m\

دستشویی هم داره بابا دفه آخر که ما رفتیم همدیگرو خاک کردیم چاله کندیم میرفتیم توش شن میپاشیدیم هوا اصن یه اسکل بازی هایی!

خب پس کجا بریم؟؟؟ اصن چه معنی بچه از دره خونه بره بیرون؟؟؟؟ والا بخدا بشینین درستونو بخونین! این جلافتا چیه؟؟؟ ;D ;D :)) :)) :)) :-" :-" ;)) ;)) ;)) ;)) ;)) ;)) (دوستان من حرف زیاد میزنم به دل نگیرین)
باو خانم فروغی که نبود تو اتوبوس یلدت نیست اتوبوس این خانومه.... ولی ما حاله خودمونو کردیم ولی خ حال داد اونجا تو خاکا ما جوجه به سیخ کردیم رو منقل یلدش بخیر....

• لایک
امتیازات: hinah

بچها امتحانا تموم شد بالاخره راحت شدیم <:-P =D>درباره امتحانا بگین؟کدوم امتحانا سخت بودن؟حدس میزنین معدلتون چن میشه

به نقل از تکاور :
بچها امتحانا تموم شد بالاخره راحت شدیم <:-P =D>درباره امتحانا بگین؟کدوم امتحانا سخت بودن؟حدس میزنین معدلتون چن میشه

اوووووووووووووووووووووووووووووووف تو رو خدا بیاین سر یه موضوع قشنگ تر بحث کنیم! از معدل و این حرفا دیگه حالم داره بد میشه :-& :-&
شما خزخونین معدلتون رو به راهه مال من که تعریفی نداره :-< :-s :(( :(( :(( :(( :((

شکیلا اصن یه چیز دیگه بود اون جوجه کبابا! چ جور ما کارمون به بیمارستان نکشید معجزه بود! اون یارو ایتالیایه یادته؟؟؟موتورش خیلی باحال بود! اون قناته یادته؟؟؟؟ خدا بود اون روز همه بودن فریما اینا هم بودن به من بیشتر حال داد ;D

بالاخره امتحانات یا خودشون هستن یا بحثشون!!! :-<
به نظر من یه بحث شادی بخش بکنیم آخه وقتی کارنامه ها رو بدن به اندازه ی کافی مستفیض خواهیم شد! :|

بچه های فرزانگان 2 میشه یکم بیشتر درمورد مسابقه پرواز توضیح بدید خیلی برای من گنگه

Back
بالا