• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی های کرمان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mgh-nano
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های کرمان

حرفاتون تناقض داره! اول می گید یه جای تفریحی مثال بزنید که مردم برن بعدشم می گید اینجاها که شلوغن!خب اگه شلوغن که یعنی خیلیا شبا می رن بیرون و مردم دل مرده نیستن! تازه مکان تفریحی تو کرمان کم نیست یعنی حداقلش اینجوری نیست که به خاطر اینکه هیچ جایی نیست نخواید برید بیرون. اینا همش بهانه س :-"
در مورد بقیه رو نمی دونم ولی ما که معمولا حوصله شو نداریم که بریم بیرون یه چیزی تو مایه های بییییخییییییال! :-" وقتی هم که میریم کلی بهمون خوش می گذره و تصمیم می گیریم همیشه بریم ولی وقتی برگشتیم خونه باز روز از نو.... ;D
من فکر می کنم زیاد ربطی به این آقا محمد خان و اینا نداره آخه الان خیلی وقته از اون موقع گذشته یه چیزایی درسته که دیر فراموش می شه ولی فراموش می شه! به نظرم بیشتر به خاطر آب و هواس :-?

کی از استادامون (رحمتیان ) میگفت قیلا به کرمان میگفتن آرام شهر :)) ;D بسکه مردمش آروم و بی بخار بودن این بی بخاریشونم واسه همون ترسشون بوده بعد از اقا محمد خان مردم کرمان ترسیده بودن :| بیشتر خونه نشین میشن و اینا که الان هم ما اینجوری هستیم!

باو من خودم دیگه به شخصه خسته شدم از پارک مادر هر هفته هر هفته!!!! خیلی هم شلوغه پارک جنگلی هم بابام نمیذاره میگه جای خوبی واسه دختر نیست :-w :| 8-|

با جنگل قایم که اسم پارکشو نیدونم موافقم تازگی هام یه مجتمع زدن واسه کارمندای ناجا خیلی باحاله تو یه غار قهوه خونه زدن واسه تابستووووون خیلی بااحااااااااااااااااال میشه! بابام میگه این غاره قبلا انبار مهمات بوده /m\ :> :> :>

بهترین جا واسه گردش کلوته! کسی مخالفه بگه؟؟؟ فقط راهش دوره و یکم هم غیر ممکنه هر هفته باروبندیل ببندیم بریم کلوت 8-} ;D

من تاحالاباخانواده کلوتانرفتم چندبارک بادوستام رفتم خیلی خوش گذشت :) :) :)
یادش بخیرچقدشن وماست موسیرخوردیم هیییییییییییییییییییییییییییی :-< :-< :-< :-< :-< :-<

کلوت واقعن جای با حالیه کلی کار مختلف می تونی اونجا بکنی
مثلن یه بار رفتیم بالای یه تپه غلط(ت)زدیم اومدیم پایین یه حالی داد #-o
آقای aniogo یه خاطره با پوریا اونجا داره که بهتره خودش بگه(واقعن انقلابی بوده) ;D

به نقل از amir hosein.a.f :
کلوت واقعن جای با حالیه کلی کار مختلف می تونی اونجا بکنی
مثلن یه بار رفتیم بالای یه تپه غلط(ت)زدیم اومدیم پایین یه حالی داد #-o
آقای aniogo یه خاطره با پوریا اونجا داره که بهتره خودش بگه(واقعن انقلابی بوده) ;D
واقعا کلوت جای باحالیه واقعا چقدر حال میده ما که رفتیم شب نخوابیدیم اصلا.
حتی نفهمیدیم چجوری صبح شد .
ولی جاهایی مثل کلوت تفریگاه درون شهری حساب نمیشن :-w
4ساعت راهه تا اونجا .
.....
یه چیزیو دقت دارید مقدار همایش ها و مسابقاتی که کرمان برگزار میکنی میشه گفت تقریبا با کل کشور برابر :-"
اونوقت میگن ما تنبلیم :)) =)) :-"

به نقل از ناز بانو :
کی از استادامون (رحمتیان ) میگفت قیلا به کرمان میگفتن آرام شهر :)) ;D بسکه مردمش آروم و بی بخار بودن این بی بخاریشونم واسه همون ترسشون بوده بعد از اقا محمد خان مردم کرمان ترسیده بودن :| بیشتر خونه نشین میشن و اینا که الان هم ما اینجوری هستیم!

باو من خودم دیگه به شخصه خسته شدم از پارک مادر هر هفته هر هفته!!!! خیلی هم شلوغه پارک جنگلی هم بابام نمیذاره میگه جای خوبی واسه دختر نیست :-w :| 8-|

با جنگل قایم که اسم پارکشو نیدونم موافقم تازگی هام یه مجتمع زدن واسه کارمندای ناجا خیلی باحاله تو یه غار قهوه خونه زدن واسه تابستووووون خیلی بااحااااااااااااااااال میشه! بابام میگه این غاره قبلا انبار مهمات بوده /m\ :> :> :>

بهترین جا واسه گردش کلوته! کسی مخالفه بگه؟؟؟ فقط راهش دوره و یکم هم غیر ممکنه هر هفته باروبندیل ببندیم بریم کلوت 8-} ;D
ولی بابای من نمیذاره من برم کلوت میگه دسشویی نداره :-[ ;D

به نقل از ANioGoe :
جدی داره؟
پس برم بهش بگم . خدا خیر بده به این مسئولین امر که همیشه به فکر ما هستن ;D

به نقل از پری پریا :
جدی داره؟
پس برم بهش بگم . خدا خیر بده به این مسئولین امر که همیشه به فکر ما هستن ;D
داره ولی به دلیل چندتا مشکل فنی ملت ترجیح میدن از دستشویی صحرایی استفاده کنن... ;)) :))

به نقل از RATANIOT :
داره ولی به دلیل چندتا مشکل فنی ملت ترجیح میدن از دستشویی صحرایی استفاده کنن... ;)) :))
مرسی ازراهنماییای صادقانتون دوستان :))

Back
بالا