angry girl
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- کرمان
پاسخ : سمپادی های کرمان
فک کنم ماها بیشتر از همه با خانم شفیعی برخورد داشتیم چون 4ساله دیگه دانش اموز اون مدرسه بودیم؛ درسته که خانم شفیعی تو بعضی چیزا خیلی ادم بفکریه و کادارو راه میندازه اما خب چیزی که مادیدیم تو این 4سال این بوده که خانم شفیعی فقط به فکر اینه که جلوی بقیه ی مدارس بگه که ما عالی هستیم، من منکر تلاشاشون نمیشم اما تو کوچیک ترین موردی که ضروریه و اونم اینکه معلم خوب و مناسب انتخاب کنه برای بچه ها حداقل برای ریاضیا ندیدم از ایشون واز همون سال دوم درگیری داشتیم ماباهوش تا همین امسال که بخاطر رفتار بد ایشون دوتا از معلمایی که بچه هآ ازشون راضی بودن داشتن میرفتن از مدرسه ما، وفقط بخاطر پافشاری خود بچه ها راضی به موندن شدن
به نقل از Daring :سلام دوستان.ببخشید.من زیاد نلیخام حرف بزنم .اخه دوباره دوس ندارم دیس بخورم
ویسپی جان،مامان،شوما ک خلیلی میری بذار یکی مث من ک نمیتونه بیرون کلاس بره،به یه نون ونوایی برسه...درسته درس دادنش چنگی به دل نمیزنه اما از هیچی بهتره
راجع ب خانم شفیعی،من ایشون رو خ دوست دارم.درسته باهاش دعوام میشه:Dاما من مدیری رو ک انقد نگران بچه های قدر نشناس باشه تاحالا ندیدم.هرکی بود تاحالا دیوونه شده بود از دستمون..اگه نیتش واقعا پاک نبود از روی خیر نبود بچه هاش موفق نبودن.خداییش از دخترش ام البنین جان بیشتر بفکرمونه.انقد ک منو تو هفته میبینه.بچه هاش نمیبینه...واقعا ادم محترمیه...
فک کنم ماها بیشتر از همه با خانم شفیعی برخورد داشتیم چون 4ساله دیگه دانش اموز اون مدرسه بودیم؛ درسته که خانم شفیعی تو بعضی چیزا خیلی ادم بفکریه و کادارو راه میندازه اما خب چیزی که مادیدیم تو این 4سال این بوده که خانم شفیعی فقط به فکر اینه که جلوی بقیه ی مدارس بگه که ما عالی هستیم، من منکر تلاشاشون نمیشم اما تو کوچیک ترین موردی که ضروریه و اونم اینکه معلم خوب و مناسب انتخاب کنه برای بچه ها حداقل برای ریاضیا ندیدم از ایشون واز همون سال دوم درگیری داشتیم ماباهوش تا همین امسال که بخاطر رفتار بد ایشون دوتا از معلمایی که بچه هآ ازشون راضی بودن داشتن میرفتن از مدرسه ما، وفقط بخاطر پافشاری خود بچه ها راضی به موندن شدن