- نام مرکز سمپاد
- فرزانگانـ
- شهر
- کرمان
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- دانشگاه
- AUT (Tehran Polytechninc) + University of Naples Federico II
- رشته دانشگاه
- Industrial Bioengineering
پاسخ : سمپادی های کرمان
دقیقا پیشنهاد اونا بود باورت نمیشه برو از خانم ولادتی بپرس قشنگ درجريان همه کارا هستن حتی قرار شد وقتی این مسابقه برگزار میشه نگن مربوط به سه گانه هست و وقتی هم ما گفتیم نمیخوایم گفتن ميدن به اول دوما
عرض کنم خودمم پیگیر بودم ولی اصلا درجريان نیستم....به نقل از ♥乇しiShA♥ :عزیزم خوبه یه سر به این معاونا و مدیر بزنین بپرسین که چ جوری پیگیری کردیم!!
نه خانومی اصلا بحث پایه و اینا مطرح نبود!!!!ما هم اگر پا پیش گذاشتیم از طرف شورای مدرسه بود نه سال دومیا که پیشنهاد خود سومیا بود که پیگیری کنیم بعد که همه ی شورا هم بیخیال شدن فقط من موندم اون وسط که اصرار به برگزاری داشت....
شما هم اگر دنبالش بودین یه چوری پیگیری کرده بودین که وقتی ما بهشون گفتیم گفتن همون یه دونش هم برگزار نمیکنیم میتونین برین توی بقیه شهرا مهمان بشین!!!!داشتن اعلامیه مسابقه ی بقیه شهرا رو جمع میکردن که بدن به ما دهنمونو ببندن!!
میتونین یه سری به اداره بزنین ببین دیگه ما چ بدبختی با اونا داشتیم!!!!که حتی خانوم عرب نژاد اونا رو هم دخالت داده بودن تو این مسئله و چ دردسری درست شده بود
شما پیگیری نکردین و این پیشنهاد اونا بود؟!واسه همین وقتی خانوم عرب نژاد عد از این که اولین پیشنهاد و خیلی مودبانه بهشون دادیم وقتی ما رو میدید در حالیکه ما هیچی نمیگفتیم یهو میگفتن"نمیخوام مسابقه برگزار کنم شما چیکاره این که به من میگین چیکار کنم؟"
همون دوست عزیزی که ازسومای ریاضی پیگیرش بود در جریان تکاپوی ما هست....اصلا خانوم عرب نژاد اسمی از اینکه میدیم به دوما هم نزده بود
تا همین چهارشنبه فک میکرد ما سومیم!
نه عزیزم ایشون گفته سال دومیاتونم ریاضیاتون علاقه ای ندارن!!!!و کاملا حقیقته!!ما وقتی تاییدیه رو گرفتیم اول به اونا گفتیم که اگر میخواین بیاین عهده دار بشین ک گفتن ما حوصله نداریم....سوما هم که قبلش به ما گفتن ما نمیخوایم!!
دقیقا پیشنهاد اونا بود باورت نمیشه برو از خانم ولادتی بپرس قشنگ درجريان همه کارا هستن حتی قرار شد وقتی این مسابقه برگزار میشه نگن مربوط به سه گانه هست و وقتی هم ما گفتیم نمیخوایم گفتن ميدن به اول دوما