البته در حد اینکه فقط نظر داده باشم..
منم کلا با طرز تفکر یا همه یا هیچ موافقم...
چون این دقیقا عکسه...یعنی سال بعد نمیشه سه گانه...سال بعد یا همین پل میمونه یا میشه هیچ...البته نظرات هسته هر مسابقه ای قابل احترامه
ولی پارسال برای همایش هم خیلی سعی کردن اینجوری کنن که مثلا توی یه روز برگزار بشه یا همه رشته ها همزمان توی چن تا سالن کوچیک برگزار شه یا حتی تاریخش عوض شه
ولی ما تاریخ یه روز نزاشتیم عوض کنن(واسه این کار تا خونه ی یکی از مسیولا رفتیم پیش زن و بچش)اون نظراتشونم نزاشتیم اجرا کنن تازه سال قبل دو روز بود ما کردیمش سه روز
باز هم چون به شخصه این برام مهم بود دیگران به نظر هسته احترام بزارن بازم تاکید میکنم قطعا تصمیمی که گروه برگزاری یه مسابقه برای اون مسابقه میگیره بهترینه...و بقیه تنها حق دارن پیشنهاداتشونو بدن...
پ.ن: این مشکلا همیشه هست... هر تلاشی برا موندن اسم سمپاد قابل تقدیره...امیدوارم به فکر سال بعدیاتونم باشین و قدماتون اونقد محکم باشه که کار اونا به سختی شما نباشه...
راجب نکته اولت چیز خاصی بهت نمیگمبه نقل از PlusME :دو تا نکته علی
یک اینکه با اینکه کلا مخالف ثابت بودن هشترودی بودم اما اینجا منظورم اصن اون برداشت بدی که کردی نبود
دو اینکه امیر حمزه خودش توی یه چهار تا پست قبل این نکته که ثابت بودین رو ذکر کرد![]()
...
منم موافقم که نبودن به از ناقص بودن اما بازم میگم حالا که ما کارامون رو کردیم و رفتیم به تصمیمات دیگران که بعد از ما هستن احترام بزاریم
و اینکه همونجوری که گفتم بنا بر این موضوع که سال پایینتر ها دنبال برگزاری نیستن اشکال نداره قدیمیا خصوصا در مورد هشترودی که امکان پذیر تره دوباره برگزار کنن
عرفان هم اول امسال سعی کرد همایش رو برگزار کنه وقتی دید سال پایینا دنبالش نیستن منم همکاری خودمو باهاش کردم
شمام اینکار رو بکنین به نظرم (جمله اخر خطاب به هشترودیان)
البته صححبتات خیلی متنه و در نقدش چیزی در اینجا نمیگم ...به نقل از علــی[میم] :نه امیر جان ، کاری رو که ما ب خاطرش خون دل خوردیم تا کشوری شه ، بهتره اصن برگزار نشه ، تا اینکه با یک سری بهونه و کم کاری جلوه ی خوبشو از دست بده ، توهین به مدرسه و سمپاد کرمان هم نباشه ظ، توهین به ماست این کار![]()
به نقل از ♥乇しiShA♥ :خیلی حرف پشتشونه!!!بیچاره آقای کربلایی!!اگر بدونه معلما ما چی ازش که نمیگن!!فقط یه جروبحثی بوده بین مدیر و ایشون که هیچکس هم آخرش نفهمید چی شد!فقط یه سری شایعه پیچید!!
ولی خوب واقعا خوبه که بحث جمع بشه ......
چرا همچین آخه ...
نمیدونم چرا من نصبت به خانم عربنژاد احساس خوبی دارم به نظرم میرسه آدم خوب و کاری میتونه باشه![]()
فکر کنم بسیار در اشتباهم
اخه من شنیدم کلا نمیاد دیگه کربلایی و بجه ها ول معطل شدن با این اوضاع که![]()
بچهای فرز1 مشهد بردن اردوگاه خوب بود؟
ینی هر سال سر نمایشگاه یا این مسابقه ها یه جروبحثی این جا پیش میادبه نقل از الف میم یا را حا میم زا ها :بچه های فرزانگان یه سوالی که من داشتم اینه که جریان آقای کربلایی چی شده ؟من صحبتای زیادی راحب این موضوع شنیدم
نمیان کلا دیگه برا دخترا یا ؟/
![]()
متاسفمبه نقل از زﮩرا :یکی شفیعی رو هم مینداخت بیرون خیلی هنر میکرد خب![]()
هتل نمیبرن دوباره تصمیم گرفتن ببرن اردوگاهبه نقل از ♥乇しiShA♥ :نه فک کنم معلم دارن ول معطل نیستن!!!
ولی به خاطر بچه ها هم که شده نبایدمیرفتن!!!!!!
چ فرقی میکنه مارو که دیگه اردوگاه نمیبرن!!! B-)
احتمالا! صددر صد نمیاد باوبه نقل از فاطمه ف :ینی هر سال سر نمایشگاه یا این مسابقه ها یه جروبحثی این جا پیش میاد
آقای کربلایی ک با پیشا ب مشکل خوردن با سوم ریاضیم ک ما باشیم شدیدن مشکل دارن و از نظرشون ما بچه های لوس و بی ادب و بی سوادی هستیماحتمالن واسه ما هم نیان
![]()
به نقل از PlusME :متاسفم
اما من تو این چن سال که با مدیرای خودمون و خانم شفیعی و خانم فتحی برخورد داشتم با همشون بحث و دعوا داشتم(حتی فتحی)
به جز خانوم شفیعی که برخوردشون همیشه متین و دلسوزانه بود
حتی وقتی سر یه بحثی کار بالا گرفت و به اداره کشید ایشون خیلی خوب برخورد کردن با قضیه تا حل شد
برخوردشون با دانش آموزان مدرسه خودشون و برنامه های دانش آموزی هم همیشه فعال بوده و من یکی به شدت ایشونو قبول دارم
قدر خانوم شفیعی رو بدونین که انصافا خیلی فهمیده هستن و تلاش میکنن برا مدرسشون![]()
![]()
من فکر میکنم در حال حاضر بین چهار تا مدرسه مدیر شما از همه لایق ترهبه نقل از زﮩرا :من نمیدونم واقعا رو چه حسابی اینو می گید ایشون ممکنه در هر فعالیتی بهترین باشند و خب من با این مشکلی ندارم اما ایشون واقعا بدرد مدیریت دبیرستان دخترانه نمیخورن...دوست ندارم اینا رو بگم ولی احتمالا شما اشتباه متوجه شدید همه شاگردای ایشون میدونن و حرف من نیست حرف رزومه کاریشون تو سه سالیه که مدیر ما هستن
به نقل از PlusME :#من فکر میکنم در حال حاضر بین چهار تا مدرسه مدیر شما از همه لایق تره
به نقل از فاطمه ف :ینی هر سال سر نمایشگاه یا این مسابقه ها یه جروبحثی این جا پیش میاد
آقای کربلایی ک با پیشا ب مشکل خوردن با سوم ریاضیم ک ما باشیم شدیدن مشکل دارن و از نظرشون ما بچه های لوس و بی ادب و بی سوادی هستیماحتمالن واسه ما هم نیان
![]()
آره دیگه فقط شما میشناسی ما ها هم از پشت کوه بلند شدیم اومدیمبه نقل از PlusME :بعید میدونم کسی ایشون رو بشناسه...
لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد این دانش آموخته دبیرستان علامه حلی( همین مدرسه ما) به تاپیک بزرگان سمپادی برید
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,1809.msg1320786.html#msg1320786
منم یه چندین تا تایید بزنم بر این موضوع منم باهار و بارها در جاهای مختلف خانم فتحی رو دیدم که واقعا از جون و دل برای بچه های مدرسشون مایه میذاشتن ... و حتی در زمانی که ما داشتیم برای جشن فارغ التحصیلی همش تو دفتر مدیر کل بودیم اینور اونور از صبح تا شب تو ماه مبارک اینور و اونور میپریدیم و حتی جناب زینلی کوچیک ترین قدمی برای ما بر نمیداشتند و خانم ها عرب نژاد و فتحی هم کوچیکترین کمکی نمیکردن و همشون سنگ جلو کارهای مینداختن .... ایشون دم در اتاق آقای سعیدی بود فکر کنم منو دیدن بعد اگه اشتباه نکنم فامیل یکی از این مسولین رو هم پرسیدن از من خودشون رفتن تمام کارت هارو دادن شخصا دعوت کردن و تا اونجایی که بر میومد خیلی از کارهای این جشن رو خودشون به تنهایی و یا حداقل مقدار زیادی از کار هارو به نظر میرسید که ایشون میکردن ....به نقل از Daring :سلام دوستان.ببخشید.من زیاد نلیخام حرف بزنم .اخه دوباره دوس ندارم دیس بخورم
ویسپی جان،مامان،شوما ک خلیلی میری بذار یکی مث من ک نمیتونه بیرون کلاس بره،به یه نون ونوایی برسه...درسته درس دادنش چنگی به دل نمیزنه اما از هیچی بهتره
راجع ب خانم شفیعی،من ایشون رو خ دوست دارم.درسته باهاش دعوام میشه:Dاما من مدیری رو ک انقد نگران بچه های قدر نشناس باشه تاحالا ندیدم.هرکی بود تاحالا دیوونه شده بود از دستمون..اگه نیتش واقعا پاک نبود از روی خیر نبود بچه هاش موفق نبودن.خداییش از دخترش ام البنین جان بیشتر بفکرمونه.انقد ک منو تو هفته میبینه.بچه هاش نمیبینه...واقعا ادم محترمیه...
به نقل از Daring :سلام دوستان.ببخشید.من زیاد نلیخام حرف بزنم .اخه دوباره دوس ندارم دیس بخورم
ویسپی جان،مامان،شوما ک خلیلی میری بذار یکی مث من ک نمیتونه بیرون کلاس بره،به یه نون ونوایی برسه...درسته درس دادنش چنگی به دل نمیزنه اما از هیچی بهتره
راجع ب خانم شفیعی،من ایشون رو خ دوست دارم.درسته باهاش دعوام میشه:Dاما من مدیری رو ک انقد نگران بچه های قدر نشناس باشه تاحالا ندیدم.هرکی بود تاحالا دیوونه شده بود از دستمون..اگه نیتش واقعا پاک نبود از روی خیر نبود بچه هاش موفق نبودن.خداییش از دخترش ام البنین جان بیشتر بفکرمونه.انقد ک منو تو هفته میبینه.بچه هاش نمیبینه...واقعا ادم محترمیه...