- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی1!
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 92
- مدال المپیاد
- .
- دانشگاه
- .
- رشته دانشگاه
- .
پاسخ : سمپادی های کرمان
من هم نگفتم زینلی بد بود جناب زینلی با همایش ها و المپیادی ها بسیار همکاری میکرد که شما در این دو دسته قرار داشتید و بصورت کامل خوبی های ایشون رو درک میکنین
اما والله اقای ملایی هم خوبی های زیادی داره حالا شما هرچی میخوای بگو
و اینکه ایشون هم حرف خیلی هارو میفهمه و برنامه هایی که ایشون گزاشته برای ما که سال اینده کنکوری هستیم و اولین سال برنامه ریزی ایشونه تا اینجا عالی بوده.
خواهش دارم بنا بر همون اصول سکرتی ماجراهای درون مدرسه ای لطفا پاسخ خودتون رو در صورت تمایل پ.خ کنید
همون مقدار کم کار دبیر رو راه مینداخت و در جریانم که چقدر هزینه شد و چه کسی هزینه کرد و اینکه جناب با سیاست بهتره این حرفه را که بحثای داخلی هستن رو توی پ.خ حضوری یا ... بگیمبه نقل از PlusME :یه سوال
دوستم که نمیدونم کی هستی
اصلا شما در جریانی که همایش خرجش چقدر شده؟؟
در جریانی پولش از کجا اومده؟؟
اینا گفتن نداره ولی همایش سال ما کل پولشو جذب کرد از بیرون
اندک مقداری هم که مدرسه داد طی یه طرحی بود که خودمون دادیم و طی اون طرح تازه یه خورده هم گیر مدرسه اومده سر همایش و هشترودی و کار های جانبی...
تو رو خدا نمیدونید شایعه نسازین![]()
من هم نگفتم زینلی بد بود جناب زینلی با همایش ها و المپیادی ها بسیار همکاری میکرد که شما در این دو دسته قرار داشتید و بصورت کامل خوبی های ایشون رو درک میکنین
اما والله اقای ملایی هم خوبی های زیادی داره حالا شما هرچی میخوای بگو
و اینکه ایشون هم حرف خیلی هارو میفهمه و برنامه هایی که ایشون گزاشته برای ما که سال اینده کنکوری هستیم و اولین سال برنامه ریزی ایشونه تا اینجا عالی بوده.
خواهش دارم بنا بر همون اصول سکرتی ماجراهای درون مدرسه ای لطفا پاسخ خودتون رو در صورت تمایل پ.خ کنید

^#^
pol.frz)