دست گلت درد نکنه تو میشه پیشنهاد ندی؟به نقل از M3HR4N :سوالو با سوال جواب نمیدن..
خطرناکه ... دردسر داره و ...
به جاش بریم یه چیزی بخوریم بیرون مهمون تو...خوبه؟ خطرناکم نیست...دردسرم نداره...![]()
حالا خیلی لزومی هم نداشت اسم اون سایتو بگین..به نقل از memar :آقای خوشنام پارسال همین موقع ما خودمونو تو ایران نودت معرفی کردیم که ای کاش نمیکردیمواسه 77777777777777777 پشتمون بس بود
بیخیال بزارین حاشیه نباشه
مرسی!!
کلا بحث ایران نودت یه بحث خصوصیه ربطی به تاپیک نداره که مطرح بشه...کلا چیزایی که همه ی ما ازشون خبر داریم نیازی به مطرح شدن دو باره ندارن..باز هم مرسی از توصیه تون..به نقل از MAHastro :جان من بحث ایران نودت رو باز نکنید که دیگه بسته نمیشه!اقای خوشنام کجایین بحث 4شنبه سوری رو ادامه بدین!!
اقا منم موافقم ولی وسط حیاط مدرسه نمیشه اتیش روشن کرد!کلاسا مدرسه شمان یا ما؟!
خیلی عالیهبه نقل از bee :برای عوض شدن بحث! : بچه ها ما اگه جور شه این هفته از سه شنبه می خوایم یه نمایشگاه بزنیم(محلش هنوز مشخص نیست!) که نمایشگاه خیریه س یعنی بچه ها کتابای دست دومشون رو میارن می ذاریم برای فروش پولش رو می دیم به بیماران سرطانی (احتمالا) ممکنه به جز کتاب چیزای دیگه هم باشه( مثلا کارای دستی بچه ها) احتمالا یه روز هم بازدید عموم داریم که خوشحال می شیم بیاید (خودم خنده م گرفت اینقدر برنامه مون قطعیه!!!)
ببخشیدا اگه میخواستم پسرونه باشه که اینجا نمیگفتم بعدشم از دخترا برا چی نظر میخواستمبه نقل از bee :من کلا با همه چی موافقم
از اونجایی که مراسم پسرونه س ما نمی تونیم بیایمبه شما خوش بگذره انگار به ما خوش گذشته
![]()
![]()
![]()
![]()
شما ببینید چند نفر موافق پیدا میشه که اول ببینیم به حد نصاب(درست نوشتم)میرسیم میرسیمبه نقل از MAHastro :اقای خوشنام کجایین بحث 4شنبه سوری رو ادامه بدین!!
اقا منم موافقم ولی وسط حیاط مدرسه نمیشه اتیش روشن کرد!کلاسا مدرسه شمان یا ما؟!
اره.و حیاط مدرسه واقعا نمیشه!اگه کلاسا مدرسه ما باشن که اصلا نمیشه ولی اگه مدرسه شما باشن شاید بشه یه کاریش کرد ولی بازم بعیده ها!به نقل از امیر حمزه :شما ببینید چند نفر موافق پیدا میشه که اول ببینیم به حد نصاب(درست نوشتم)میرسیم میرسیم
آتیشش با من
مگه حیاط مدرسه چشه؟
راست میگن ما یه رصد مختلط برگزار کردیم برای 2000 پشتمون بسه (الان اجله منو یه بار دیگه تو اینجور موقعیتی گیر بیاره کله م رو میکنه) حالا دیگه بیایم آتیشم روشن کنیم که هیچی از هیچکدوممون این سیستم مدیریتی باقی نمیذاره!!!!به نقل از bee :ما که المپیادی نیستیم ولی چهارشنبه سوری مختلط! اونم تو مدرسه یه کم خطرناکهعواقب بعدیش زیاده