واقعن!!به نقل از : ) :به نظر من بیخیال چهارشنبه سوری مختلط بشین...تا آخر سال باید به مسولای مدرسه جواب بدیم.
بابا من کی گفتم کل روز گفتم ی جلسه بعد ناهاربه نقل از R.af.hou :حمزه : ببین نمیشه یه روز عصر کامل کلاسا رو تعطیل کرد چون 1 : خیلی از بچه ها از جمله خودم حاضر نیستن کلاسا رو بخاطر خوشی از دست بدن و 2: اگه کلاسا رو تعطیل کنیم موضوع حراستی میشه و هزار بدبختی داره
راه حل ممکن : این که ساعت شروع و پایان دوتا از کلاسا رو تغییر بدیم جوری که حدودا 1 ساعتی وسطش خالی بشه بعد اساتید رو هم بیاریم که نه کلاسا خراب بشه نه حراستی بشیم
من میگم به دردسر بعدش که ما با مسولان محترم داریم نمی ارزه.به نقل از امیر حمزه :ولی مشکل اینجاس که دخترا کلا پایه نیستن
علیک سلام!!به نقل از M3HR4N :سلام
اصن چرا کسی باید چیزی بفهمه؟
اسمشو میذاریم گردهمایی... اگر موافقت بشه میندازیمش بعد از کلاسا که به مدرسه و اینا هم ربطی نداشته باشه..مهمون من و حمزه!خوبه؟!(ژانر فداکاری)
گیریم که مسئولین نفهمن ( که همچین چیزی غیر ممکنه) چی میخوایم جواب خونواده هامونو بدیم (خصوصا دخترا!!!!!)به نقل از Leonora :مسئولین محترم همه بلانسبت .... اصلن نمیفهمن!!!
وقتی کسی میاد،ینی قبلش جواب خونواده محترم رو داده که پاشده اومده!!!به نقل از R.af.hou :گیریم که مسئولین نفهمن ( که همچین چیزی غیر ممکنه) چی میخوایم جواب خونواده هامونو بدیم (خصوصا دخترا!!!!!)![]()
به نقل از Leonora :وقتی کسی میاد،ینی قبلش جواب خونواده محترم رو داده که پاشده اومده!!!
مسئولین مال بعد از قضایاست که باید بری برای کل گناهان عمرت طلب استغفار کنی!!!![]()
همون طور که میبینین مهران گفته بعد از کلاسا یعنی ساعت 8 که کلاسا تموم میشه تازه گردهماییشون!! شروع میشه و حداقل تا 9 طول میکشه بعد خونواده ی شما نمیپرسن این 1 ساعت اضافه تر رو کجا بودین؟؟؟؟ :)به نقل از M3HR4N :اسمشو میذاریم گردهمایی... اگر موافقت بشه میندازیمش بعد از کلاسا که به مدرسه و اینا هم ربطی نداشته باشه..مهمون من و حمزه!خوبه؟!(ژانر فداکاری)
منظور من این بود که ما اگه قرار باشه بمونیم مسلمن قبلش هماهنگ کردیم!!به نقل از R.af.hou :همون طور که میبینین مهران گفته بعد از کلاسا یعنی ساعت 8 که کلاسا تموم میشه تازه گردهماییشون!! شروع میشه و حداقل تا 9 طول میکشه بعد خونواده ی شما نمیپرسن این 1 ساعت اضافه تر رو کجا بودین؟؟؟؟ :)
سرت درد میکنه واسه کل کل کردن با مطلوب و فتحی؟به نقل از MAHastro :خودمونیم ها بحث از کجا به کجا رسید؟!![]()
برمیگردیم به نقطه اول!!نظرتون نسبت به همون اتیش وسط مدرسه چیه؟!![]()
به نقل از R.af.hou :حمزه ما تو جریان رصد یه سری تجربیات کسب کردیم که میخوام مفتی در اختیارت قرار بدم ( باید خیلی ممنون باشی ها)
تو اگه تو خونه تون تنها باشی بری تو اتاقت در رو ببندی یه لیوان آب بخوری باز هم حراست خبر میشه!!!!!!!!
بعدشم اینا از یه روشهای خاصی خبر میشن ( هی نگو اگه خانما خبر به جایی ندن !!! اگه به حرفت فک کنی میفهمی که حرفت زشته!! )
الان به نظرتون یکم تناقض ایجاد نمیشه؟!!!!به نقل از R.af.hou :همه این چیزایی که گفتیم غیرممکنه بجز یکی: اینکه چندتا فشفشه بگیریم و یه مقداری خوراکی و تو زنگ تفریح ها یه چهارشنبه سوری ساده برگزار کنیم و سعی کنیم خیلی تو چشم نباشه کارامون![]()