سمپادی های کرمان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mgh-nano
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های کرمان

به نظرتون ظهر بعد از ناهار چه کار جالبی میشه انجام داد؟! هیچی نمیشع!

به نقل از : ) :
به نظر من بیخیال چهارشنبه سوری مختلط بشین...تا آخر سال باید به مسولای مدرسه جواب بدیم.
واقعن!!
نمایشگاه کم بود،چارشمبه(!!) سوری هم اضافه شه!!!

من پیشنهاد دادم اگه کسی موافق نیست خوب بیخیالش میشم ولی خاطره انگیز میشه ها؟

حمزه : ببین نمیشه یه روز عصر کامل کلاسا رو تعطیل کرد چون 1 : خیلی از بچه ها از جمله خودم حاضر نیستن کلاسا رو بخاطر خوشی از دست بدن و 2: اگه کلاسا رو تعطیل کنیم موضوع حراستی میشه و هزار بدبختی داره
راه حل ممکن : این که ساعت شروع و پایان دوتا از کلاسا رو تغییر بدیم جوری که حدودا 1 ساعتی وسطش خالی بشه بعد اساتید رو هم بیاریم که نه کلاسا خراب بشه نه حراستی بشیم

به نقل از R.af.hou :
حمزه : ببین نمیشه یه روز عصر کامل کلاسا رو تعطیل کرد چون 1 : خیلی از بچه ها از جمله خودم حاضر نیستن کلاسا رو بخاطر خوشی از دست بدن و 2: اگه کلاسا رو تعطیل کنیم موضوع حراستی میشه و هزار بدبختی داره
راه حل ممکن : این که ساعت شروع و پایان دوتا از کلاسا رو تغییر بدیم جوری که حدودا 1 ساعتی وسطش خالی بشه بعد اساتید رو هم بیاریم که نه کلاسا خراب بشه نه حراستی بشیم
بابا من کی گفتم کل روز گفتم ی جلسه بعد ناهار
با نظرت موافقم
ولی مشکل اینجاس که دخترا کلا پایه نیستن
(فکر نکنم اگه کسی چیزی نگه حراست (برنامه ظهر رو)اصلا نمیفهمه که بخواد گیر بده)

میگم........میخواید یه برنامه....... :-s .....آ........ب ......... :-s.......بازی............ هم .....بذاریم.................. X_X

ویرایش:
آقا من غلط کردم میخواستم شوخی کنم جون شما

حمزه ما تو جریان رصد یه سری تجربیات کسب کردیم که میخوام مفتی در اختیارت قرار بدم ( باید خیلی ممنون باشی ها ;D )
تو اگه تو خونه تون تنها باشی بری تو اتاقت در رو ببندی یه لیوان آب بخوری باز هم حراست خبر میشه!!!!!!!!
بعدشم اینا از یه روشهای خاصی خبر میشن ( هی نگو اگه خانما خبر به جایی ندن !!! اگه به حرفت فک کنی میفهمی که حرفت زشته!! )

به نقل از امیر حمزه :
ولی مشکل اینجاس که دخترا کلا پایه نیستن
من میگم به دردسر بعدش که ما با مسولان محترم داریم نمی ارزه.

سلام

اصن چرا کسی باید چیزی بفهمه؟

اسمشو میذاریم گردهمایی... اگر موافقت بشه میندازیمش بعد از کلاسا که به مدرسه و اینا هم ربطی نداشته باشه..مهمون من و حمزه!خوبه؟!(ژانر فداکاری:دی)

به نقل از M3HR4N :
سلام

اصن چرا کسی باید چیزی بفهمه؟

اسمشو میذاریم گردهمایی... اگر موافقت بشه میندازیمش بعد از کلاسا که به مدرسه و اینا هم ربطی نداشته باشه..مهمون من و حمزه!خوبه؟!(ژانر فداکاری:دی)
علیک سلام!! ;D
مسئولین محترم همه بلانسبت .... اصلن نمیفهمن!!! :-"
ولی مهمون یکی بودن حال میده!!
قضیه ی همون:کوفت باشه ولی مفت باشه :))

شما 1 درصد احتمال بدین مدیر مدرسه ی ما بفهمه...با این رفتاری که من این چند روز از ایشون دیدم ما رو از مدرسه اخراج میکنن...

به نقل از Leonora :
مسئولین محترم همه بلانسبت .... اصلن نمیفهمن!!!
گیریم که مسئولین نفهمن ( که همچین چیزی غیر ممکنه) چی میخوایم جواب خونواده هامونو بدیم (خصوصا دخترا!!!!!) :-?

من رسما" غلط کردم!
همون بیخیالش بشیم بهتره ...

شب خوش! :-h

به نقل از R.af.hou :
گیریم که مسئولین نفهمن ( که همچین چیزی غیر ممکنه) چی میخوایم جواب خونواده هامونو بدیم (خصوصا دخترا!!!!!) :-?
وقتی کسی میاد،ینی قبلش جواب خونواده محترم رو داده که پاشده اومده!!! ;D
مسئولین مال بعد از قضایاست که باید بری برای کل گناهان عمرت طلب استغفار کنی!!! :-"

به نقل از Leonora :
وقتی کسی میاد،ینی قبلش جواب خونواده محترم رو داده که پاشده اومده!!! ;D
مسئولین مال بعد از قضایاست که باید بری برای کل گناهان عمرت طلب استغفار کنی!!! :-"
به نقل از M3HR4N :
همون طور که میبینین مهران گفته بعد از کلاسا یعنی ساعت 8 که کلاسا تموم میشه تازه گردهماییشون!! شروع میشه و حداقل تا 9 طول میکشه بعد خونواده ی شما نمیپرسن این 1 ساعت اضافه تر رو کجا بودین؟؟؟؟ :)

خودمونیم ها بحث از کجا به کجا رسید؟!:D
برمیگردیم به نقطه اول!!نظرتون نسبت به همون اتیش وسط مدرسه چیه؟! :-"

به نقل از R.af.hou :
همون طور که میبینین مهران گفته بعد از کلاسا یعنی ساعت 8 که کلاسا تموم میشه تازه گردهماییشون!! شروع میشه و حداقل تا 9 طول میکشه بعد خونواده ی شما نمیپرسن این 1 ساعت اضافه تر رو کجا بودین؟؟؟؟ :)
منظور من این بود که ما اگه قرار باشه بمونیم مسلمن قبلش هماهنگ کردیم!!
هیچ وقت یه همچین قلطی نمیکنیم که بمونیم، بعدش بریم خونه توضیحات بدیم!!!!!

به نقل از MAHastro :
خودمونیم ها بحث از کجا به کجا رسید؟!:D
برمیگردیم به نقطه اول!!نظرتون نسبت به همون اتیش وسط مدرسه چیه؟! :-"
سرت درد میکنه واسه کل کل کردن با مطلوب و فتحی؟

همه این چیزایی که گفتیم غیرممکنه بجز یکی: اینکه چندتا فشفشه بگیریم و یه مقداری خوراکی و تو زنگ تفریح ها یه چهارشنبه سوری ساده برگزار کنیم و سعی کنیم خیلی تو چشم نباشه کارامون ;)

به نقل از R.af.hou :
حمزه ما تو جریان رصد یه سری تجربیات کسب کردیم که میخوام مفتی در اختیارت قرار بدم ( باید خیلی ممنون باشی ها ;D )
تو اگه تو خونه تون تنها باشی بری تو اتاقت در رو ببندی یه لیوان آب بخوری باز هم حراست خبر میشه!!!!!!!!
بعدشم اینا از یه روشهای خاصی خبر میشن ( هی نگو اگه خانما خبر به جایی ندن !!! اگه به حرفت فک کنی میفهمی که حرفت زشته!! )

به نقل از R.af.hou :
همه این چیزایی که گفتیم غیرممکنه بجز یکی: اینکه چندتا فشفشه بگیریم و یه مقداری خوراکی و تو زنگ تفریح ها یه چهارشنبه سوری ساده برگزار کنیم و سعی کنیم خیلی تو چشم نباشه کارامون ;)
الان به نظرتون یکم تناقض ایجاد نمیشه؟!!!! :-?

Back
بالا