عاغا کجاش اسپم بود؟؟؟ یه بنده خدا آمد گفت یه نفر یه چیزی برنده شده منم تبریک گفتم بعدهم گفتم سه شنبه تولدمه این دومی بیشتر جنبه اطلاع رسانی داشت تا اسپمبه نقل از رقیب سرسخت پرسیل در چربی زدایی؛؛) :اسپم ندین لطفا قوانین رو رعایت کنید
:)

به نقل از رقیب سرسخت پرسیل در چربی زدایی؛؛) :اسپم ندین لطفا قوانین رو رعایت کنید
:)
به نقل از الف میم یا را حا میم زا ها :اینکه ما راجب اتفاقاتی که تو شهرمون افتاده و مسابقه هاشو اینا حرف میزنیم کجاش اسپمه؟؟؟؟
حس میکنم دیدید فعالیت اومده بالا گفتسد یه گیر یدید بیکار نباشید هان؟
به نقل از N@JMEH :عاغا کجاش اسپم بود؟؟؟ یه بنده خدا آمد گفت یه نفر یه چیزی برنده شده منم تبریک گفتم بعدهم گفتم سه شنبه تولدمه این دومی بیشتر جنبه اطلاع رسانی داشت تا اسپم![]()
![]()
![]()

ایندفعه با بچه ها صحبت میکنم گیرای الکیتون رو نادیده بگیرن فقط لطفا تکرار نشه... :-$

اسپم ها رو نگه نمیدارم پاکشون میکنمبه نقل از N@JMEH :عاغا کجاش اسپم بود؟؟؟ یه بنده خدا آمد گفت یه نفر یه چیزی برنده شده منم تبریک گفتم بعدهم گفتم سه شنبه تولدمه این دومی بیشتر جنبه اطلاع رسانی داشت تا اسپم![]()
![]()
![]()

به نقل از الف میم یا را حا میم زا ها :خوب ماهم دعوتیم برا تولد دیگه قطعا اصلا تولد بدون ما خوش نمیگذره![]()
خوب مکان و زمان رو اعلام کنید خدمت برسیم
بعله صحیح است...
)
بعله چشم... اصن میخواین شماره کارتتون رو بدین پول شام رو کارت به کارت کنم هروقت خودتون تونستین برین شام بخورینبه نقل از الف میم یا را حا میم زا ها :باشه اخر هفته هم مشکلی نیست
حالا راضی نیستیم تو زحمت بیوفتید جشن و اینا یه شام بدید حله

آره خداییش این خیلی خوبه...[nb]نمیدونید غذای مفتی چ میچسبه امروز تو پرواز خوردیمبه نقل از N@JMEH :بعله چشم... اصن میخواین شماره کارتتون رو بدین پول شام رو کارت به کارت کنم هروقت خودتون تونستین برین شام بخورین![]()
![]()
[/nb]
این مسئولین حراستتونم خیلی بد برخورد بودن...واقعا پل ماکارونی برخوردا با ما خیلی بهتر بود...ی چیز دیگه هم بگم به بچه های حلی2, چقد لوسین و چقد بی مزه...مراسم اختتامیه رو هم خراب کردین
[-(