• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی های کرمان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mgh-nano
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های کرمان

ضمن عرض تبریک و خسته نباشید به کادر اجرایی سومین دوره مسابقات پرواز
برگزاری موفقیت آمیز این دوره از مسابقات را از طرف کادر اجرایی پنجمین دوره مسابقه پل ماکارونی بهتون تبریک میگم
=D>

امیدوارم این مسابقه در سال های آینده هم به زیبایی و حتی موفق آمیزتر از مسابقه ی با شکوه امسالتون برگزار بشه..... :)

کمی باتاخیر
:)

به نقل از ♥乇しiShA♥ :
ضمن عرض تبریک و خسته نباشید به کادر اجرایی سومین دوره مسابقات پرواز
برگزاری موفقیت آمیز این دوره از مسابقات را از طرف کادر اجرایی پنجمین دوره مسابقه پل ماکارونی بهتون تبریک میگم
=D>

امیدوارم این مسابقه در سال های آینده هم به زیبایی و حتی موفق آمیزتر از مسابقه ی با شکوه امسالتون برگزار بشه..... :)

کمی باتاخیر
:)

حالا من کاری ندارم ، ولی مگه نمیگفتن دوستان این مسابقه پل ماکارونی از سه گانه مستقله ؟ خب با این فرض چجوری پنجمین دورش بوده ؟ :-" دوره های قبلیو چرا ما خبر دار نشدیم واقعاً ؟

به نقل از HoJaT_Rzh :
ببخشید این قضایا یکم داخلی هستن الان نمیشه رفت در مورد این بحثا تو تاپیکای دیگه حرف زد که...
تولد دوستان هم یکی از مهمترین اتفاقات در شهر ماست که حسابی براش برنامه میریزیم ک اینا...
به رسم و رسومات شهر ها احترام بزارین :-"
به رسم احترام قراره همه چیز باشه که پس کلا دیگه انجمن مدیر نمیخواد هرکی هرکار خواست بکنه دیگه.
بلاخره هرجایی یه سری قوانین داره که باید رعایت بشه
دستِ منه مدیر هم نیست وظیفمه رسیدگی کنم :)
کمی همکاری کنید دیگه :-"

حخو خواهرپاسخ : سمپادی های کرمان

خو خواهر من ما راجب تولد یکی از بچه هامون کجا باید بریم برنامه ریزی کنیم ؟؟؟ بعدشم اصلا موضوع شخصی نیست کاملا عمومی هست من حس میکنم داری سخت گیری میکنی :دی

پاسخ : حخو خواهرپاسخ : سمپادی های کرمان

به نقل از الف میم یا را حا میم زا ها :
خو خواهر من ما راجب تولد یکی از بچه هامون کجا باید بریم برنامه ریزی کنیم ؟؟؟ بعدشم اصلا موضوع شخصی نیست کاملا عمومی هست من حس میکنم داری سخت گیری میکنی :دی
بحث تولد یکی از بچه ها همه دعوتن؟ :))
من کلی گفتم اگه بحث مربوط به همه میشه مشکلی نیس ولی تبدیل تاپیک به چت روم و....ممنوعه جای بحثای شخصی هم پیغام خصوصی وجود داره خدا رو شکر
مربوط به بحث تولد نمیشه کلی میگم :-"

به نقل از رقیب سرسخت پرسیل در چربی زدایی؛؛) :
بحث تولد یکی از بچه ها همه دعوتن؟ :))
من میگم شما از رسمای ما خبر نداری میگی نه... :-"
اینجا ما تولد یکی که میشه همه با هم (یعنی هر چی سمپادی مطلع هست) میریم تولدش اصن این یکی از رسومات معروفه تو کرمان...عجیبه که شما نشنیدین... :-"
اصن ندیدین ایشون خودش اومد گفت تولده یعنی همین دیگه یعنی همممممون قراره بریم تولد!!

پایینی: رفتی شیراز رسم و رسوماتمون یادت رفته هاا :|
<:-P :))

:-" بیاین و اذیت نکنیم :-" شب نشینی یا کنفرانس دوستانه نیست ک در مورد تولد یکی صحبت کنیم :-" من معذرت میخوام مدیر جان

شما بیاین در مورد سه گانه و پل ماکارونی دوره پنجم صحبت کنیم :-" :-" :-"

عجب!!!ملت شیش ماه عقب ان آ!!!!راجع به این موضوع قبلا بحث کردیم نمیخواد دیگه بحث تکراری و خسته کننده بکنین (:|

ول کنین بابا اونا تموم شدن بیاین راجع به نجات تخم مرغ و کمیکار بحرفیم

چرا اینا تو یه روز ان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟الان کدومو بریم؟؟

راستی مسابقه پل عالی بود خسته نباشید!!!
پرواز نیومدم ولی شماهم خسته نباشید

علی داری ازین میکنی ها باو بحث سر زمان این موضوع یتی یه چیز تو اردر تعین میتینگ البته میتونیم اینو بذاریم به عهده خود شخص تولد که تعیین کنه ما دیگه کشش نمیدبم :-"

اینطور که بوش مياد باید به یک سایت نون و پنیر وسبزی شام بدم :)) :-"
به نقل از عــ ـلــــــ ـیــ :
:-" بیاین و اذیت نکنیم :-" شب نشینی یا کنفرانس دوستانه نیست ک در مورد تولد یکی صحبت کنیم :-" من معذرت میخوام مدیر جان

شما چه علاقه ای دارید بحث هایی که مشکلات بوجودمیاره مطرح بشه :-?

به نقل از الف میم یا را حا میم زا ها :
علی داری ازین میکنی ها باو بحث سر زمان این موضوع یتی یه چیز تو اردر تعین میتینگ البته میتونیم اینو بذاریم به عهده خود شخص تولد که تعیین کنه ما دیگه کشش نمیدبم :-"
مرسی میخواین این روهم خودتون تعیین کنید؟ :-"

• لایک
امتیازات: MTZ
Back
بالا