• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی های کرمان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mgh-nano
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های کرمان

نه دیگه تولد شماس

• لایک
امتیازات: MTZ

به نقل از الف میم یا را حا میم زا ها :
نه دیگه تولد شماس
بعله.... هروقت نون و پنیر وسبزی خواستین ندابدین :)) :))
+من کاملا روی این نون و پنیر وسبزی مصمم هستم غذا باید سالم باشه :-" :-"

• لایک

قبل از هرچیزی بر خودمون لازم میدونیم از دبیران برگزاری این دوره از مسابقات پرواز بخاطر شهامتی که به خرج دادن و این مسابقه رو بر اساس تجربیات 3ساله شون برگزار کردن تشکر کنیم.
شاید اگه خودمون در موقعیتی که امسال بچه ها قرار گرفتن بودیم، مسابقه رو برگزار نمیکردیم و یا بدین نحو برگزار نمیشد. گذشته از مشکلات به تاخیر افتادن تاریخ برگزاری بدلیل بارش برف!

پ.ن 1: صحبتی از مریم شمسی و مینا میرحبیبی :-"
پ.ن 2: خوشحالم از اینکه امسال بعنوان شرکت کننده به پرواز نگاه میکردم و میتونم از این زاویه نسبت به برگزاری و نظرات دوستان اظهارنظر کنم. خطاب به اقای امینی و امثالهم؛ اگر برخوردی صورت گرفته بدلیل مشاهده رفتار هایی بود که واقعا در خور شخصیت دوستان نبود. برخوردهایی که از بعضی شرکت کننده ها در این دوره دیدم واقعا قابل قیاس با دوره های قبل نبود. نمیدونم دیگه شرکت کننده ها حتی برای خودشونم ارزش قاعل نیستن یا مشکل اساسی تره و شعور و فرهنگ دیگه مفهومی براشون نداره؟! :|

یعنی اونجا چه خبر بوده که دوستان اینجوری شاکی شدن؟؟ :-/

به عنوان یه خواننده ی خسته خواستم بگم دمتون گرم. برنامه ی تاپیکمون شده 1- ماکارونی 2-همایش 3-نمایشگاه 4-یکم دعوا و کل کل 5-دوباره ماکارونی ... 125-یکم بحث 126-همایش 127-تذکر مدیر برای بار 23ام...
دوباره داریم برمیگردیم به روزای اول این تاپیک... بابا به جون خودم الان دیگه این بحثا فاییده نداره. یکم خلاقیت به خرج بدین ... بیاین راجع به چیزایی صحبت کنید که تا حالا صحبت نکردین. نزارین اتفاقات 4 سال پیش تکرار بشن ;) ;)

ریش سفید جمع که همیشه من بودم :/ :| :))

به نقل از مـَهیا :
ریش سفید جمع که همیشه من بودم :/ :| :))

شما دیگه دکتر شدی ، ریشتو میزنی :))

خلاقیت چیه باو وردار بریم خمون قدیما خیلی باحال تر بود دیگه همه میومدن مشارکت میکردن قال قضیه کنده میشد ورمیداشتیم میرفتیم
ولی حیفه واقعا شام این تولدرو از دست بدیما من خیلی تلاش کردم روش :)))
اصلا تاپیکی که ماهی یه بار حداکثر قفل نشه که تاپیک کرمونیا نیست :-"

• لایک

به نقل از ALI GHOTBI rataniot :
به عنوان یه خواننده ی خسته خواستم بگم دمتون گرم. برنامه ی تاپیکمون شده 1- ماکارونی 2-همایش 3-نمایشگاه 4-یکم دعوا و کل کل 5-دوباره ماکارونی ... 125-یکم بحث 126-همایش 127-تذکر مدیر برای بار 23ام...
دوباره داریم برمیگردیم به روزای اول این تاپیک... بابا به جون خودم الان دیگه این بحثا فاییده نداره. یکم خلاقیت به خرج بدین ... بیاین راجع به چیزایی صحبت کنید که تا حالا صحبت نکردین. نزارین اتفاقات 4 سال پیش تکرار بشن ;) ;)
آخه مگه به جز اینا چیز مهم دیگه ای هم داریم؟؟ :D
مثلا میخای در مورد آخرین تغییرات بورس کرمان حرف بزنیم!؟
یا مثلا اینکه چرا پل روی جاده تهران که ادامه پل فرهنگیان هست اصن ته نداره و دور برگردون شده!؟
دو تا اتفاق مهم نیس بحث کنیم باو 8-|
اینجا ملت تا نه صبح خوابن تا دوازده ظهر کار میکنن دوباره میرن میخوابن (الکی مثلا ظهرا تو کرمون ادما میخوابن) :-" بعد دوباره پنج تا شیش میرن سر کار... از هفت به بعد هم کل شهر دیگه خبری نیست :| (غیر از اینکه آقا پلیسه بیداره و دنباله شکاره) 8-^
البته اینکه زود تعطیل میکنن خیلی چیز آزار دهنده ای هست جدا.. بیاین در مورد همین بحث کنیم... :))

• لایک

به نقل از jefert :
قبل از هرچیزی بر خودمون لازم میدونیم از دبیران برگزاری این دوره از مسابقات پرواز بخاطر شهامتی که به خرج دادن و این مسابقه رو بر اساس تجربیات 3ساله شون برگزار کردن تشکر کنیم.
شاید اگه خودمون در موقعیتی که امسال بچه ها قرار گرفتن بودیم، مسابقه رو برگزار نمیکردیم و یا بدین نحو برگزار نمیشد. گذشته از مشکلات به تاخیر افتادن تاریخ برگزاری بدلیل بارش برف!

پ.ن 1: صحبتی از مریم شمسی و مینا میرحبیبی :-"
پ.ن 2: خوشحالم از اینکه امسال بعنوان شرکت کننده به پرواز نگاه میکردم و میتونم از این زاویه نسبت به برگزاری و نظرات دوستان اظهارنظر کنم. خطاب به اقای امینی و امثالهم؛ اگر برخوردی صورت گرفته بدلیل مشاهده رفتار هایی بود که واقعا در خور شخصیت دوستان نبود. برخوردهایی که از بعضی شرکت کننده ها در این دوره دیدم واقعا قابل قیاس با دوره های قبل نبود. نمیدونم دیگه شرکت کننده ها حتی برای خودشونم ارزش قاعل نیستن یا مشکل اساسی تره و شعور و فرهنگ دیگه مفهومی براشون نداره؟! :|

وقتی حلی 2 عیا بیان همین میشه دیگه...حالا من نمیدونم چرا شما فرزانگانیا همتون نجات تخم مرغ ثبت نام کردین و کمیکارم هیچی دیگه واقعا چرا؟گفتین حلی2 بهتره؟
هعی... :-< :(

خو بیخیال...الان من 3شنبه برم راین یا شام میدی خانم؟تکلیف مارو روشن کن.آقای خوشنام فک کنم طرف فک کردن ک ما داریم راجب شام باهاشون شوخی میکنیم و اینا...یچیزی بگین شما...

Back
بالا