سمپادی های کرمان

parimah

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ن2
شهر
کرمان
رشته دانشگاه
معماری
پاسخ : سمپادی های کرمان

مال ما جدا بود ادم حسابشون نمیکردیم!
شما ها هم اگه کاراشون و رفتارشون و میدیدین وضعتون مث ما بود!
ی حرکات وحشتناک حتی زننده هم نه!!!!
من شرمم میاد بگم با اینا تو ی مدرسه درس میخونم
همیشه سرمو با افتخار بالا میگرفتم میگفتم بچه های ما همه با شخصیتن
از وقتی اینا اومدن دور مدرسه ی ما حصار کشیدن درمونو کنترلی کردن موبایل بلاکر گذاشتن
خدایی بچه ها تو همین سال چند تا خبر از اولا و میان پایه ای ها شنیدین؟؟؟

• لایک
امتیازات: hinah

n.z.n

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ناحیه2
شهر
کرمان

به نقل از farzaneh.b :
درست صحبت کنین..حتی اگه هم مدرسه ایتونم نبودن اینجوری صحبت کردن اشتباهه..
میشد بگی "کاری به کارشون نداشتیم.."
میدونی همه معلمای مدرسه بخاطر اونا ناراضین بعضی از معلما که بعد از کلاس اونا با ما کلاس دارن کلی عصبانین و همش رو سر ما خالی میکنن.....
یکی از بچه های میان پایه ای بدون در زدن و اجازه گرفتن سرش رو انداخته اومده تو کلاس ما بعد ما داشتیم یه سوال حل میکردیم بحث داغ بود اصلا بهش توجه نکردیم برگشت داد زد خاااااااااااااانم دعواشون کنین من کارتون دارم :D

به نقل از پدربزرگ :
خوب ینی منظورتون اینه که اهاتون کار نمیکنن آیا؟

ایشون دیگه کرمان نمیان

منظورم این بود که گرون بودنشون بخاطر اینه که پروازین ولی ارزش داره همچین پولی رو به ایشون دادن اخه عالیییییییییییی درس میدن خرفهم میشه ادم :D

عمو ژپتو

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
قبولی در مرحله دوم المپیاد کامپیوتر
دانشگاه
شهید باهنر کرمان / شریف
رشته دانشگاه
ریاضی :x

چه عالی میگم چجوریه که شما میفهمید :-"
خوب دوستاناولین برنامه ی گردشی حلی
فردا صببح ساعت 5 حرکت به سوی جنگل قائم
دوستان با چرخ بیاید خیلی حال میده
منتظر برنامه های بعدی ما باشید ;;)

arghavan.af

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
كرمان

میشه وقتی ی چیزیو نمیدونین الکی نگین X-(
ما شهریه پارسالمون 1 ملیون بود اون 500 هم اختیاری بود ک بعضیا ندادن
شهریه پارسالمونم چون سال اول بود زیاد بود امسال 600 دادیم
واسه کلاس های تابستون هم 150 دادیم ک باز اختیاریه
میان پایه ها رو من زیاد اطلاع ندارم ولی جدی واسه سالی ک ما پنجم بودیمو امتحان دادیم خیلیا الکی الکی قبول شدن اول یه سری اسم اعلام کردن واسه م1 بعد دو هفته بعدش 20 نفر دیگه بهشون اضافه کردن بعد دوباره 1 هفته مونده ب امتحان م2 یه سری دیگه ک آخرشم هر چی تو مرحله 2 افتادن از همون سری اولی ها بودن و اون دو سری ک بعدش اعلام کردن اکثرا" قبول شدن
+ دو نفر هم بودن ک اسمشون تو قبولی های مرحله 1 نبود تو مرحله 2 اسمشون در اومد ک واقعا" معلوم نیست چجوری و الآنم تو مدرسه ناحیه 2 هستن X-(
اگر هم یه کم دقت کنید تو مدرسه ناحیه 2 اکثر کسایی ک الآن جزو دانش آموزان برتر هستند یا از اون سری اولی ها بودن یا دومی ها
از نظر خود من خیلیا ک تو مدرسه ی ما هستن الآن بیشتر لیاقت اسم سمپادی بودنو دارن تا اونایی ک با این سیستم وارد ف ناحیه 2 شدن البته توهین به همه نشه بعضیا واقعا" حقشون بوده و لیاقتشم داشتن ک تو مدرسه ی ناحیه 2 باشن
از لحاظ این هم ک مدرسه ی شما بهتره واقعا" حق با شماست همه ی ما هم اینو قبول داریم چون مدسه ی ما فقط 1 ساله ک افتتاح شده ولی این ک به ما توهین میکنید جز این ک شخصیت خودتونو میارین پایین چیز دیگه ای نداره و چون اکثر ماهام همدیگرو میشناسیم فقط باعث دعوا میشه بین دانش آموزان دو مدرسه نه بیشتر پس لطف کنین به کسایی بگین چینی ک تو این شرایط از امتحان ورودی سمپاد نیفتادن
الآن با همون تعریفی ک شما دارین تمام کسایی ک سال 86-87 با اون همه تقلب تو نتایج وارد سمپاد شدن اصلینو ماها ک م1 همون سری اول اسممون بود و بعدش افتادیم چینی X-(

عمو ژپتو

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
دانشگاه
شهید باهنر کرمان / شریف
رشته دانشگاه

چه ربطی داره
1-چینی که کلا باب شده و از مدارس اصلی هم نیومده ومن تو جو دخترونرو نمیدونم پسر ها هم به خودشون میگن چینی
2-این حرفایی که شما میزنید در مورد مرحله 1 سال پنجمتون
2.1-بیشتر بحثی که شده در مورد دومی ها بوده کلا ولی باز هم فرقی نداره ولی خوب سر آزمونی که ما دادیم تا اونجایی که من یادمه هیچ اتفاقی نیوفتاد پس حرفتون اصلا دلیل نمیه
2.2 درمورد اینکه یه سری ها حقشون نبوده ورسیدند
2.2.1اونا به هر حال تو آزمون دوم از اون سری 1و2 که شما میگید موفق تر بودند
2.2.2ولی به هرحال همیشه یه عده ای هستند که با شانس و پیگیری خونواده... میرن اصلا ربطی به موضوع نداره
*کلا لحن حرف زدنتون درست نبود*
3- همه هم هزار بار گفتن که این بحثی که چینی ها کمتر از ما اند غلطه ولی یه تیکه اصلی بحث اینهکه شهر کرمون دوتا مرکز زیادش پس قطعا یه تعدادی خیلی الکی اومدن بالا اما خوب توهین کردن بسیار اشتباهه
4-یه تیکه که میگید بیشتر لیاقت سمپادی بودن رو دارن
4.1 اول سمپادی بودن رو تعریف کنید
4.2شما؟
4.3 چجوری فهمیدید بیشتر لیاقت دارند
اینقدر بخش بخش کردم یادم رفت کل حرفامو :-"

arghavan.af

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
كرمان

تو پسرا رو من خودمم دیدم ک خودشونم به خودشون میگن ولی تو دخترا اکثرا" واسه مسخره کردن استفاده میشه
درباره ی سال پنجم خودمونم
گفتم اگه کسی نمیدونه اطلاع پیدا کنه
چون درباره سال دوم خودم هم اطلاعی نداشتم نمیتونم چیزی بگم و دلیل من فقط واسه ردی سنی خودم بود
موفق تر بودن از لحاظ این ک قبول شدن
ولی یه ذره اگه فکر کنین به این نتیجه میرسین ک چرا اصن دو سری دیگه اسم اعلام کردن و چرا اکثر قبولیا کسانی بودن ک سری بعد اعلام شدن
(تقریبا از اون 50 نفری ک بعد از سری اول اعلام کردن فقط 4 نفر افتادن)
خب آره همیشه وجود داشته ولی واسه سالی ک ما آزمون دادیم خیلی زیاد بود تعدادشون
کجای لحنم درست نبود من فکر نکنم هیچ جا به کسی بی احترامی کرده باشم
خب من هم نمیگم زیاد نیست اتفاقا" اصلا هم با دو مرکز موافق نیستم
ولی اگر سالی ک ما امتحان میدادیم این موضوع پیش نمیومد هیچ وقت هم فکر نکنم مدرسه ای 2وم افتتاح میشد
منظورم از سمپادی بودن
تحصیل در مدرسه درجه 1 شهره
از اون جایی ک اکثرا" دوستای خودم بودن و میشناختمشون
راستی اینو یادم رفت بگم ک پارسال ک ما امتحان دادیم واسه ورودی دبیرستان امتحانمون تاریخ,جغرافی,اجتماعی,دینی و ادبیات داشت و کلا" زیاد ارتباطی با هوش نداشت بیشتر کسایی موفق بودن که خیلی درس خون بودن(البته بازم کسایی بودن ک واقعا" با هوش بودنو قبول شدن)

n.z.n

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ناحیه2
شهر
کرمان

ببینید اگه ما میگیم چینی منظورمون مسخره کردن نی فقط اینه که فرزانگان ناحیه 1 و علامه حلی ناحیه 2 توی سمپاد به رسمیت شناخته نمیشن...

سمپاد = سازمان ملی پرورش استعداد های درخشان نه خرخونا :-"
ما شما ها رو نه مسخره میکنیم نه چیزی من شخصا از اینکه همه ازم میپیرسن کدوم فرزانگانی و قرار باشه دوساعت توضیح بدم که جریان مدارس چیه اعصابم خورد میشه همینطور سمپاد رو بخاطره باز شدن مدارس جدید مسخره میکنن ناراحت میشم حتی اگه سمپادی (خود سازمان سمپاد) وجود نداشته باشه اما سمپاد همیشه هست چون ما هستیم و اصلا خوشم نمیاد کسی ما رو مسخره کنه بخاطر کارای مزخرف اموزش و پرورش و گرنه ما مشکلی با خود بچه های فرزانگان ناحیه 1 نداریم حتی من خودم شخصا هیچکدومشون رو نمیشناسم که بخوام باهاش مشکلی هم داشته باشم........

مشکلات توی ورودی هم فقط مال یه سال بود که فک نکنم بخاطر 4 نفر شاید بیشتر که حداکثر 10 نفر میشن بخوان یه مدرسه جدید بزن ببخشیدااااا ولی من واقعا دلیلاتون رو منطقی نمیبینم ولی خوب بهتون حق میدم که از مدرستون دفاع کنی حرفای هم که زدم نه قصد توهین به تو(بالاییم!:D) نه کس دیگه ای رو دارم!

Мох

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
فیزیک

میدونین چیه؟؟ اشکال ما اینه که یکم زیاد از حد مغروریم و این خیلی بده
و همیشه هم بسیاری از بجه های سمپادی بخاطر همین غرور لطمات زیادی دیدن درسته ما ...(ببین رو منم حرفاتون تاثیر گذاشت)
دلیلی نداره این همه بحثو ادامه بدینا

hinah

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرمون
شهر
دیارمون
دانشگاه
هر جا قسمتم باشه
رشته دانشگاه
ژنتیک یا زنان

بحث رو ادامه بدیم منطقی مشکلی نیست

ما با این مشکل داریم که چرا میان پایه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!! مگه 2بار شانس ورود به مدارس سمپاد براشون گذاشته نشد؟! خوب پس توی این 2بار میتونستن اگه توانایی داشتن قبول شن...الان سمپاد پولی شده هرکس با پول میاد و...
چرا وقتی که اسم سمپاد میاد همه میخندن میگن دیگه استعداد درخشانی که با پول باشه به چه درد میخوره؟ حق هم دارن والا استعداد درخشان با پول که نمیشه.
اگه دوستمون میگه که تو مرحله یک سال پنجم پارتی بازی شده زیادش 5نفر که اونم چیزه عادی ایه همه جا پارتی بازی هست این ملاک نمیشه که ما هممون با پارتی اومدیم.

درسته از وقتی که سمپاد تو هر شهری چند تا مرکز شده اصلا همه دارن مسخرمون میکنن!

من با مدرسه ناحیه یکی مشکل ندارم چون اونم حق دارن تو یه مدرسه خوب درس بخونن/بلاخره اونا هم ایرانی ان و کرماااااااانی
ولی با میان پایه هامون اساسی مشکل دارم :-w

بس که خودشون رو داشتن ما هم حالشونو گرفتیم ! از اول قرار بود میان پایه ها فقط بیان و ریاضی بخونن اگه کشش دارن ریاضی بخونن!!!!!!!!!!!
حالا همشون میخوان تغییر رشته بدن X-( ما هم میذاریم...اگه میخوان تجربی برن ناحیه یک!
میان پایه گرفتن بدترین کاری بود که میتونست اسم سمپاد رو ببره زیر سوال خود مسئولانم دیدن که چه قد میان پایه هامون عالی از آب در اومدن

سمپاد واسه استعدادهای درخشان بود نه خرخون اگه خرخونی استعداد درخشانه پس من باس همون سال اول راهنمایی پروندمو میگرفتم و میرفتم یه مدرسه ی عادی
میگم"بود" چون که الانه دیگه شده پرورش خرخونااااااااا

arghavan.af

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
كرمان

اگر درست دقت کنین تو توضیحات من اون استثناها 4تا 10 نفر نیستند حداقل 30 نفری هستند
منم دقیقا این مشکلو دارم ک همه میگن دو بار بهمون شانس دادن ولی تو سال پنجممون ک واقعا همش با تقلب و پارتی بود پارسالم ک امتحانمون با دینی و تاریخ و جغرافی و این طور درسا بود ک اکثرا" کسلیی ک درسخون بودن قبول شدن و امتحانش واسه هوش نبود
به نظرتون تو این شرایط ماها چجوری وارد اون مدرسه میشدیم
خود شماها اگه هم رده سن ماها بودید دقیقا" میفهمیدین من چی میگم
چون سالی ک شماها بودین زیاد تقلبی نبود نمیتونید درک کنین
اگر برای خود شما این اتفاق افتاده بود مطمءن هستم ک الآن حرف منو رد نمیکردین
چون واقعا" دلیل من کاملا" قانع کنندس

عمو ژپتو

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
دانشگاه
شهید باهنر کرمان / شریف
رشته دانشگاه

به نقل از Mohamad®eza :
میدونین چیه؟؟ اشکال ما اینه که یکم زیاد از حد مغروریم و این خیلی بده
و همیشه هم بسیاری از بجه های سمپادی بخاطر همین غرور لطمات زیادی دیدن درسته ما ...(ببین رو منم حرفاتون تاثیر گذاشت)
دلیلی نداره این همه بحثو ادامه بدینا
ببین گلی جون اصلا بحث غرور و این حرا نیست چون من خودم با بچه ها ی سید کمال بیشتر از علامه 2 حال میکنم
ببین من هیچوقت نه گفتم و نه میگم که ما از بقیه برتریم حتی اگه باشیم چون هر کسی یه سری ویژگی ها داره
ولی شهرکرمون بیش از 1 مدرسه جا نداره و یه عده به هر دلیلی انتخاب شدن اصلا هم مهم نیست که امتحانش بد بوده یا....
ببین عزیزه من المپیاد هممیان 40 نفر میگیرن آیا ما فقط 40 تا در رده عالی داریم
آیا با این وضع امسال و این کارای که سر رشته های مختلف در اوردن خوبه دو تیکش کنند و هرکدوم 40 تا بگیرند
بحث سر اینهکه سمپاد نابود شده نه این که اونا مشکلی دارند خیلی هم خوبن
من به شخصه هیچ برتری نسبت به اونایی که تو مدارس عادی هستنددر خودم نمیبنمجز اینکه اون سال هر چی بوده قسمت شده بیام این مرکز
تازه این مرکز از وقتی خراب شد که تو هر شهرستنان هم 1 دونه زدن :-w

Farzaneh.B

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ناحیه 2
شهر
کرمان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر / هندسه محاسب

به نقل از n.z.n :
سمپاد = سازمان ملی پرورش استعداد های درخشان نه خرخونا :-"
این جمله تون بسیار قابل قبوله...ولی وجود خرخونا مختص اون مدرسه نیست..
به جرئت قسم میخورم میشناسم تعداد زیادی رو که تو مدرسه خودمون دانش آموزن ولی بارها و بارها ثابت شده که هیچ تفاوتی با کسایی که تو معمولی ترین مدرسه درس میخونن، ندارن..بارها نشون دادن که شاید استعدادی دارن ولی این استعداد به اون درخشانی ها هم که ماها فکر میکنیم نیست..و هستن کسی که همچین ویژگی هایی دارن خرخونم نیستن..میشناسم که میگم..شایدم تو انتخابشون اشتباه کردن (تو انتخاب رشته شون مثلا)...
+(شاید خود من شاید شما ها هم همینجوری باشید...فک نکنید از سر خودخواهی اون حرفو زدم..شاید خیلی از ماها هم همینجوری باشیم و خودمون ندونیم)

n.z.n

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ناحیه2
شهر
کرمان

به نقل از farzaneh.b :
این جمله تون بسیار قابل قبوله...ولی وجود خرخونا مختص اون مدرسه نیست..
به جرئت قسم میخورم میشناسم تعداد زیادی رو که تو مدرسه خودمون دانش آموزن ولی بارها و بارها ثابت شده که هیچ تفاوتی با کسایی که تو معمولی ترین مدرسه درس میخونن، ندارن..بارها نشون دادن که شاید استعدادی دارن ولی این استعداد به اون درخشانی ها هم که ماها فکر میکنیم نیست..و هستن کسی که همچین ویژگی هایی دارن خرخونم نیستن..میشناسم که میگم..شایدم تو انتخابشون اشتباه کردن (تو انتخاب رشته شون مثلا)...
+(شاید خود من شاید شما ها هم همینجوری باشید...فک نکنید از سر خودخواهی اون حرفو زدم..شاید خیلی از ماها هم همینجوری باشیم و خودمون ندونیم)
ببین من نمیخوام بگم ما ها از بچه های معمولی یا حتی فرزانگان ناحیه 1 بالاتریم ولی با این حال یه فرقی بود دیگه حالا تو هرچی استعدادی که میخوان پرورش بدن یا تو اقبال و سرنوشت که باید این اتفاق بیافته
حالا کسای هستن تو مدرسه که دلشون میخواد از این امکانات البته نه امکانات اون چنانی ولی بهر حال توی یه فضای تقریبا یکدست درس خوندن خیلی راحت تره تا با همه نوع دانش اموزی درس بخونیم ...استفاده کنن و بیشتر از حد لازم درس بخونن که این بستگی به خودشون داره و نمیتونیم بهش بگیم چون این مدرسه ای زیاد درس نخون!!!! ولی این دلیل نمیشه که نبایداین مدرسه قبول شه استعدادش رو داشته قبول شده حالا هم میخواد از اون چیزی که خدا بهش داده استفاده کنه این فرد کاملا با کسی که زیاد درس میخونه تا بفهمه کاملا فرق میکنه درحالی که بهر دوتاشون میگن خرخون ولی کاملا باهم فرق میکنن
به نقل از arghavan.af :
اگر درست دقت کنین تو توضیحات من اون استثناها 4تا 10 نفر نیستند حداقل 30 نفری هستند
منم دقیقا این مشکلو دارم ک همه میگن دو بار بهمون شانس دادن ولی تو سال پنجممون ک واقعا همش با تقلب و پارتی بود پارسالم ک امتحانمون با دینی و تاریخ و جغرافی و این طور درسا بود ک اکثرا" کسلیی ک درسخون بودن قبول شدن و امتحانش واسه هوش نبود
به نظرتون تو این شرایط ماها چجوری وارد اون مدرسه میشدیم
خود شماها اگه هم رده سن ماها بودید دقیقا" میفهمیدین من چی میگم
چون سالی ک شماها بودین زیاد تقلبی نبود نمیتونید درک کنین من چی میگم
اگر برای خود شما این اتفاق افتاده بود مطمءن هستم ک الآن حرف منو رد نمیکردین
چون واقعا" دلیل من کاملا" قانع کنندس
من مطمئنم این استثناها بیشتر از 10 نفر نمیشن با این حال برای 30 نفرم یه مدرسه جدید نمیزن!!!!
خوب این شانستون بوده که توی امتحانتون درسای عمومی هم بوده این فقط برای شما نبوده شرایط واسه همه یکسانه ولی بهرحال درسای تخصصی بوده که بتونه چیزی رو که میخوان بسنجن.....
.

parimah

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ن2
شهر
کرمان
رشته دانشگاه
معماری

خواهر من
من خودم رسما با شماها مشکلی ندارم با خیلی از بچه ها تونم دوستم
ولی راستشو بخای من شماهارو سمپادی نمیدونم من شماهارو مث نمونه ها میدونم
از نظر من و خیلیای دیگه بین من و شماها خیلی فرق هست
شاید تو دوس داری اسمشو بذاری غرور
قصد توهین ندارم
ولی بین منی که از دبستان اومدم سمپاد با شمایی که خودتون ی مدرسه ساختین اسمشو گذاشتین مدرسه ی سمپاد(سمپادی که دیگه وجود نداره)خیلی فرق هست
ما باهوشیم شما درس خون
شاید شماها از ما موفقتر باشین اما ما سمپادیم

memar

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک کرمان
شهر
کرمان
دانشگاه
دانشگاه یزد
رشته دانشگاه
مهندسی IT

بابا تمومش کنین دیگه!!!
قرار شد بیخیال شیم....
آلرژیتونم فقط رو حرفای منه ؟؟ ^-^ :-"

parimah

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ن2
شهر
کرمان
رشته دانشگاه
معماری

حرفات الرژی میارن!!!
من به شدت عصبیم
سریع جوش میارم وقتی دس میزارن رو نقطه ضعفام یعنی سمپاد و زن
هر گونه بی احترامی به این دو بشنوم خون جلوی چشمامو میگیره!!!
دوستان جمش کنین!
راستی خیریه چه خبر بود؟
ما ی توک پا اومده بودیم خودتونو ببینیم اینقد تشریفات لازم نبود دیگه
--------------------------------------------------
میگم ی چند وقت هست کسی اسپم هارو پاک نمیکنه
نگو مدیر عوض شده!!!بی خبر نامرد!!!!تو هم مث زینب ع شدی؟؟!!
اقا تبریک!تبریک!

alexis1375

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
کرمان

منم رو دو چیز حساسم قینوس(فقط بخاطر امیر)گفتن و خود بزرگ بینی
ببخشید خانم شما رو چه حسابی پی بردین که هوشتون زیاده.هر کسی تو یه زمینه از بقیه بهتره یکی تو فیزیک یکی تو ریاضی تازه هر کدوم ازینا خودشون کلی گرایش دارن پس هوش یه چیز کلی تو همه زمینه نیست تو افراد فرق میکنه و فک میکنم همه افراد یه توانایی خاصی دارن
تازه برا قبول شدن شرایط محیطی خیلی مهمه زمانی که ما تو دبستان امتحان میدادیم خیلیها اصن نمیدونستن سمپادی هست خود منم تا یکی دو ماه از سال پنجم گذشته بود که فهمیدم اونم به لطف یکی از معلما(خانم امیری که جا داره همینجا ازشون تشکر کنم)در حالیکه همون موقع بعضی بچها از تابستون شرو کرده بودن.حالا اگه اون اتفاقات اون زمان برای من نمی افتاد شاید الان تو یه مدرسه عادی بودم
از دوستان عزیزی که در مورشون زیاده روی شده عذر میخام این چند روز نبودم وگرنه میترکوندمشون

Arghavan

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمان

من هر چی بگم از اینکه نباید فرزانگان 2 و حلی2 میساختن , هر کی هر جوری که خودش دلش میخواد برداشت میکنه . هر جوری که راحتتر بتونه حرفای خودشو توجیح کنه...
بايد از سمپادي بنويسم كه روزگاري براي وزير قد خم نمي‌كرد و حالا مجبور است براي رئيسِ منطقه‌‌ي آموزش و پرورش تا خودِ سبحان ربي العظيم دولا شود!
بايد از سمپادي بنويسم كه گزينشش‌ بر مبناي علمي تا جايي بود كه خطِ هوشِ سرآمدان در منحنيِ توزيعِ نرمال مشخص مي‌كرد و بعد بيست سال رسيده بود به چهار مركز در شهرِ تهران، كه تازه هم‌واره از فقدانِ امكانات و كمبود معلمِ چيره‌دست مي‌ناليدند و حالا در مدتي كم از چند ماه يك‌هو تبديل مي‌شوند به چهارده مركزِ طلايه‌داران زيرِ نظرِ مناطقِ آموزش و پرورش... كه حالا كه خطِ فقر سرِ كاري است، خطِ هوش اصالتا وجود ندارد!!
بايد از سمپادي بنويسم كه بهترين مرزدارانِ ايران در آن پرورش مي‌يافتند و امروز در ادامه‌ي كشفياتِ جديدِ نوحجتيه‌ها در جلساتِ خصوصيِ قطب‌الاقطاب گويا گفته‌اند كه اصلا همين‌گونه جداسازي‌ها از موانعِ ظهور است! و بعضي اذنابِ ايشان در آموزش و پرورش در حضورِ منتخبي از دانش‌آموخته‌گانِ سمپاد، اصولا باهوش‌تر بودنِ نوزادان را موضوعي خلافِ عدلِ الاهي مي‌دانسته‌اند!

بايد از سمپادي بنويسم كه موسسش‌ در انتخابي طبيعي، در بازديدِ نمايشگاه، سمپاد را برمي‌گزيد، و از آن‌طرف تيزهوشانِِ آن زمان نيز در انتخابي طبيعي، مي‌پذيرفت كه برود زيرِ نظرِ سمپاد و امروز در حالي كه شايد بيش از صد نفر از دانش‌آموخته‌گانِ سمپاد تمامِ شايسته‌گي‌هاي لازم براي مديريتِ اين مجموعه را دارند، كسي به سمپاد مي‌آيد كه حتا تا به حال پایش به مدارسِ تيزهوش نرسيده است و در طولِ اين بيست سال از وي حتا براي يك سخنراني در نشست‌هاي علميِ دهه‌ي فجر نيز دعوت نكرده‌اند و حتا فرزندِ هم‌سايه‌اش نيز در اين مجموعه نبوده است...
بايد از سمپادي بنويسم كه ديگر نيست...
72447744840537657588.jpg
شروع نکنید باز که این خودخواه و فلان و فلانه!
این 1و2و میان پایه رو هم تموم کنید/کنیم....ما خیلی زرنگیم حواسمون به کار خودمون باشه .

alexis1375

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
کرمان

افرین اما میدونین مشکل ما اینه فک میکنیم اون زمانی وارد شدیم که سمپاد سمپاد بود بخدا همون موقع هم نفسای اخرشو میکشید همون موقع هم اب رفته بود =((
حالا اب که از سر گذشت چه یه مدرسه چه بیستا مدرسه تو شهرستانای مختلف
الانم برا ما فقط یه اسم سمپاد مونده و یه روحیه و یه فرهنگ که بارز ترین مشخصه سمپادیاست همینم مهمه که خیلی از کسایی که اسم سمپادی روشونه ندارن همینم فرق ما با بقیس

نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
1393
مدال المپیاد
شیمی
رشته دانشگاه
پزشکی

اصلا" سمپاد اصلش به همون فرهنگشه که نگه داریش به عهده ماست... حالا اینکه چهار تا خرخون نشستن کنار شما یا اینکه دو تا مدرسه اضافه میکنن ، خیلی شما رو اذیت میکنه؟ کسی واقعا" جای شما رو تنگ کرده؟ بده که این باعث پیشرفت چند نفر دیگه هم بشه؟ حاضرم قسم بخورم یکی از شما ها اگه الآن سمپادی نبودین حاضر نبودین همچین حرفی بزنین.. منم اوایل ورودم این حرفُ میزدم چون فکر میکردم منی که قبول شدم باید پیشرفت کنم حق بقیه نیست دیگه.. به جرئت هم اسمشُ میذارم حسودی ولی الآن دیگه عقیدم عوض شده .. چون میدونم همه اینا بهونه است.همیشه خدا خدا میکردین که بتونین بیاین توی یه مدرسه خوب.. احساس بقیه رُ هم درک کنید. اصل کار خودِ ما هستیم.. حتی اگه سمپاد وجود خارجی نداشته باشه ما میتونیم نگهش داریم.

در رابطه با بحث هوش!!! شمایی که فکر میکنید یه آزمون سال پنجم ملاک باهوش بودنُ مشخص کرده ، الآن بیاین ببینین چند نفر باهوش توی این مدارس هستن... اصلا" با این نظام آموزشی بحث هوش هیچ معنا و کاربردی نداره... عملا" نمیشه فرق گذاشت بین هوش و خرخونی البتّه در حال حاضر... کسی که معدلش 20 شه بهش میگین خرخون.. یه عده ی زیادی هم هستن که 18-17-16 یا اخراج میشن هیچ فعالیتی هم ندارن .. به اینا حتما" میگین باهوش؟! اینجوری ارزش اونی که حداقل درس مدرسشُ میخونه بالاتر از بقیه است.. حالا این وسط یه سری افراد دیگه هستن که فعالیت دیگه ای میکنن و خیلی جدی و کمتر به درسشون میرسن.. اینم ارزش داره.. حتی اگه کسی باهوشم باشه ولی بیاد اینجا و هیچ کاری نکنه واقعا" حقش نیست .. خیلی ها هستن که انگیزه هاشون بیشتره و هدفشون بالاتر از تنها ورود به اینجور مدارسه ولی واقعا" بیشتر جمعیت ورودی دبستان هم جزو اون گروه اول هستن... پس اینقدر بحث هوشُ نیارین وسط.

قبل از اینکه منفی بدین ، همه رو بخونین و دلیل بیارین.

والسلام.

بالا