- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی 1
- شهر
- کرمان
- سال فارغ التحصیلی
- 93
- مدال المپیاد
- قبولی در مرحله دوم المپیاد کامپیوتر
- دانشگاه
- شهید باهنر کرمان / شریف
- رشته دانشگاه
- ریاضی :x
پاسخ : سمپادی های کرمان
ببین من هیچوقت نه گفتم و نه میگم که ما از بقیه برتریم حتی اگه باشیم چون هر کسی یه سری ویژگی ها داره
ولی شهرکرمون بیش از 1 مدرسه جا نداره و یه عده به هر دلیلی انتخاب شدن اصلا هم مهم نیست که امتحانش بد بوده یا....
ببین عزیزه من المپیاد هممیان 40 نفر میگیرن آیا ما فقط 40 تا در رده عالی داریم
آیا با این وضع امسال و این کارای که سر رشته های مختلف در اوردن خوبه دو تیکش کنند و هرکدوم 40 تا بگیرند
بحث سر اینهکه سمپاد نابود شده نه این که اونا مشکلی دارند خیلی هم خوبن
من به شخصه هیچ برتری نسبت به اونایی که تو مدارس عادی هستنددر خودم نمیبنمجز اینکه اون سال هر چی بوده قسمت شده بیام این مرکز
تازه این مرکز از وقتی خراب شد که تو هر شهرستنان هم 1 دونه زدن
ببین گلی جون اصلا بحث غرور و این حرا نیست چون من خودم با بچه ها ی سید کمال بیشتر از علامه 2 حال میکنمبه نقل از Mohamad®eza :میدونین چیه؟؟ اشکال ما اینه که یکم زیاد از حد مغروریم و این خیلی بده
و همیشه هم بسیاری از بجه های سمپادی بخاطر همین غرور لطمات زیادی دیدن درسته ما ...(ببین رو منم حرفاتون تاثیر گذاشت)
دلیلی نداره این همه بحثو ادامه بدینا
ببین من هیچوقت نه گفتم و نه میگم که ما از بقیه برتریم حتی اگه باشیم چون هر کسی یه سری ویژگی ها داره
ولی شهرکرمون بیش از 1 مدرسه جا نداره و یه عده به هر دلیلی انتخاب شدن اصلا هم مهم نیست که امتحانش بد بوده یا....
ببین عزیزه من المپیاد هممیان 40 نفر میگیرن آیا ما فقط 40 تا در رده عالی داریم
آیا با این وضع امسال و این کارای که سر رشته های مختلف در اوردن خوبه دو تیکش کنند و هرکدوم 40 تا بگیرند
بحث سر اینهکه سمپاد نابود شده نه این که اونا مشکلی دارند خیلی هم خوبن
من به شخصه هیچ برتری نسبت به اونایی که تو مدارس عادی هستنددر خودم نمیبنمجز اینکه اون سال هر چی بوده قسمت شده بیام این مرکز
تازه این مرکز از وقتی خراب شد که تو هر شهرستنان هم 1 دونه زدن