نمیگفتن هم از اون rzh آخر اسمشون میفهمیدیمبه نقل از HoJaT_Rzh :خوش اومدی![]()
داداش منه هاااا![]()
![]()

به حد نرسیدیم...فقط بخاطر این افضلی معلم عربی ک میخواست 4شنبه امتحان بگیره...حالا میخوان هفته دیگه ببرن ک میخوره ب مرحله2 بچه ها 
خوبه ک توی این سال اولیا ی چندتایی آدم درستم پیدا میشه...(دیگه برادر آقای رضا زادست دیگه) ولی بازم تاثیری در میانگین کل اولا نداره واضح تر بگم با یک ___(یادم نیس گل بود عایا؟) بهار نمیشه(ی همچین چیزی چقدرم یادم بود...به نقل از PlusME :خوش اومدی![]()
داداش منه هاااا![]()
![]()
)
[nb]کی عایا؟
[/nb]
اگه این باغ بزرگ(180نفریم!!) قرار بود همش گل باشه (البته گلی از خودته..) الان رکورد باغ گل های هلند رو هم میزدیم..به نقل از Mtz_M0k :خوبه ک توی این سال اولیا ی چندتایی آدم درستم پیدا میشه...(دیگه برادر آقای رضا زادست دیگه) ولی بازم تاثیری در میانگین کل اولا نداره واضح تر بگم با یک ___(یادم نیس گل بود عایا؟) بهار نمیشه(ی همچین چیزی چقدرم یادم بود...)

به نقل از hasan_rzh :البته اونقدرا هم صحرا نیست دیگه...![]()

شوخی بود...خوش بگذره کنسرت
[nb]حالا اصن شهرام شکوهی کی هست چی خوونده؟[/nb]

من که گفتم نون و پنیر رو میدم یعنی میدم!به نقل از Mtz_M0k :هر2مون میدونیم ک همین قدرا صحراست...
خطاب بN@JMEH ببین یکاری کردی الان آقای خوشنام ک اینقد پایه شام و دور هم بودن هستن هم حتی رفتن و از شام دادن شما نومید شدن...در این حد![]()
تو کنسرت ایشالا همش نون پنیر سبزی با گردو بیاد جلو چشت...شوخی بود...خوش بگذره کنسرت
[nb]حالا اصن شهرام شکوهی کی هست چی خوونده؟[/nb]

)
)

عاغا من هیچی نمیگم قضاوتو میذارم ب عهده دوستان...به نقل از N@JMEH :عاغا آقای الف میم را حا میم زا ها منظورشون نون و پنیر بوده که من گفتم چشم گردو دیگه نه![]()
![]()
[/nb]

نه مثه این ک واقعا نشناختی..به نقل از Mtz_M0k :هر2مون میدونیم ک همین قدرا صحراست...
به نقل از Mohammad.rp :محمد.ر.پ هستم علامه حاي كرمان سال ديگه تجربي