• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی های کرمان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mgh-nano
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های کرمان

سلام
حسن!
علامه حلی یک ...
اول دبیرستان :)

به نقل از HoJaT_Rzh :
خوش اومدی 8-^
داداش منه هاااا :-" :-"
نمیگفتن هم از اون rzh آخر اسمشون میفهمیدیم :-" :-" :-" :-"

+آقای رضازاده کوچیک خوش امدین :-" :-"

خو خوشحالم ک ب قانون لایک پستای هم پایبندین...

خطاب بهN@JMEH
باو اردو کنسل شد :(( به حد نرسیدیم...فقط بخاطر این افضلی معلم عربی ک میخواست 4شنبه امتحان بگیره...حالا میخوان هفته دیگه ببرن ک میخوره ب مرحله2 بچه ها :((
در نتیجه فردا هم میتونی اگه دوس داشتی نون پنیر گردو رو بدین حتی. ولی منم با همون آخر هفته موافق ترم...

به نقل از PlusME :
خوش اومدی 8-^
داداش منه هاااا :-" :-"
خوبه ک توی این سال اولیا ی چندتایی آدم درستم پیدا میشه...(دیگه برادر آقای رضا زادست دیگه) ولی بازم تاثیری در میانگین کل اولا نداره واضح تر بگم با یک ___(یادم نیس گل بود عایا؟) بهار نمیشه(ی همچین چیزی چقدرم یادم بود... :-")

اما ی نکته ای ,بعضیا ب بهانه امتحان نهایی و اینا شام نمیدن و وقت ندارن و از این حرفا بعد کنسرت شهرام شکوهی میرن... :-" :-" :-"[nb]کی عایا؟ :-?[/nb]

به نقل از Mtz_M0k :
خوبه ک توی این سال اولیا ی چندتایی آدم درستم پیدا میشه...(دیگه برادر آقای رضا زادست دیگه) ولی بازم تاثیری در میانگین کل اولا نداره واضح تر بگم با یک ___(یادم نیس گل بود عایا؟) بهار نمیشه(ی همچین چیزی چقدرم یادم بود... :-")
اگه این باغ بزرگ(180نفریم!!) قرار بود همش گل باشه (البته گلی از خودته..) الان رکورد باغ گل های هلند رو هم میزدیم.. :|
البته اونقدرا هم صحرا نیست دیگه... :-"

به نقل از hasan_rzh :
البته اونقدرا هم صحرا نیست دیگه... :-"

هر2مون میدونیم ک همین قدرا صحراست...

خطاب بN@JMEH ببین یکاری کردی الان آقای خوشنام ک اینقد پایه شام و دور هم بودن هستن هم حتی رفتن و از شام دادن شما نومید شدن...در این حد :)) :))
تو کنسرت ایشالا همش نون پنیر سبزی با گردو بیاد جلو چشت... :)) شوخی بود...خوش بگذره کنسرت /m\[nb]حالا اصن شهرام شکوهی کی هست چی خوونده؟[/nb]

هعی سال سومیا هم امروز با یک اعتصاب همه جانبه تعطیل کردن خودنشو تا امتحانا...ما هم ایشالا تا شنبه تمومش میکنیم اگه خدا بخواد...

آقا من میگم این بحثای سر جمعیت و اینا رو نکنین زشته...
یه عده یه زمانی تو مدرسه ما بودن که فقط 25 تا ورودی بوده از کل استان :|
تازه ما که آخرین 75 تایی ها هستیم هیجی نمیگیم :-"
دیگه 150 با 180 خیلی هم فرقی نمیکنه :-"

به نقل از Mtz_M0k :

خطاب بN@JMEH ببین یکاری کردی الان آقای خوشنام ک اینقد پایه شام و دور هم بودن هستن هم حتی رفتن و از شام دادن شما نومید شدن...در این حد :)) :))
تو کنسرت ایشالا همش نون پنیر سبزی با گردو بیاد جلو چشت... :)) شوخی بود...خوش بگذره کنسرت /m\[nb]حالا اصن شهرام شکوهی کی هست چی خوونده؟[/nb]
من که گفتم نون و پنیر رو میدم یعنی میدم!
آقای الف میم را حا میم زا ها هم فکرنمیکنم ناامید شده باشن :))

این گردو دیگه چیه؟؟ من فقط نون و پنیر وسبزی میدم گردو گروونه :)) :))) :)))
خسیس هم خودتون هستید :)) :-"

به نقل از N@JMEH :
عاغا آقای الف میم را حا میم زا ها منظورشون نون و پنیر بوده که من گفتم چشم گردو دیگه نه :)) :))
عاغا من هیچی نمیگم قضاوتو میذارم ب عهده دوستان...
آخه وقتی میگن گردو رو خوب اومدی(ک خطابشونم با من بوده) و شما میگی ک یو(ینی خودتون) نو خب ینی موافقی دیگه... [nb]بعضیا منکر حرفشون میشن... :-"[/nb]:)) :)) :))

بچه ها ی لحظه صبر کنین خواهشا بچه های سال اولی خودمون شما 2نفر بچه های خوبی هستین و اینجا به ما هم خوش میگذره با وجودتون اما خواهشا نرین تو مدرسه اسم سایتو پخش کنین ک دیگه نشه اومد اینجا ...شلوغ بشه دیگه نمیشه اینجا پیام داد و حرف زد بازم ببخشید بهتونم بر نخوره ولی حقیقته...مرسی

به نقل از Mtz_M0k :
نه مثه این ک واقعا نشناختی.. :-w
اولا ک ما اول راهنمایی دقیقا هم اندازه ی شما بودیم(150)
سال دوم راهنمایی 30 نفر جدید گرفتن :-L
ثانیا در حال حاضر هم طلای المپیاد داریم هم کسی ک باید از تو خیابون جمش کرد
دیگه حد اقلش اینه ک ادم خوبی ک میگفتی از شما کمتر نداریم..
[-(

به نقل از Mohammad.rp :
محمد.ر.پ هستم علامه حاي كرمان سال ديگه تجربي

Back
بالا