به نقل از .!؟ :این مال قبل از شروع شدن سال دوم بود!
حالا داره سال سومم شروع میشهبه نقل از .!؟ :
O My God
بچهها من از ساله دیگه قیده درس
و مدرسه رو میزنم
خوش بگذره بهتون
:P
آره منم شنیدم اینو اما بعید میدونمبه نقل از Grandfather :خوب دیگه دوستان کنکور تموم شده
کسی خبر نداره مدیر ما کی شد آخر
آهان راستی یه چیزی من دقت کردم شاهد از کنار ما رفته و طبق شایعات قدیمی قرار فرزانگان 2(=ناحیه 1=چینی)
بیاد کنار ما کسی از این موضوع هم خبری داره
مدرسه شما بهترین نقطه ی شهره برین خدا رو شکر کنید پارک کتابخونه تازه به همه جا هم نزدیکه دیگه چی میخاینبه نقل از nexus :آره منم شنیدم اینو اما بعید میدونم
آخه چرا باید ما رو ببرن تو خورشید اونا رو بیارن جای ما؟!!!!!!!!!!!
گرچه ممکنه به خاطر اینکه هر مدرسه کنار اداره ی آموزش و پرورش ناحیه خودش باشه بیارنشون اونجا
به نقل از تکاور :مدرسه شما بهترین نقطه ی شهره برین خدا رو شکر کنید پارک کتابخونه تازه به همه جا هم نزدیکه دیگه چی میخاین
کاملا موافقم با حرفت واقعا سخته درس خوندن تو این مدرسهبه نقل از hinah :اگه شما حتی واسه یه روز تونستی تو اون مدرسه کوفتی طاقت بیاری بهت اسکار میدم
این مدرسه مثل زندان میمونه 4تا درخت و گل تو حیاطش نی...اصلا خونش نمیگذره زنگای تفریحبه تمام معنا افتضاحه.من افسردگی گرفتم تو این مدرسه
اون مدرسمون با اون حیاطش کجا و این مدرسه... :-&
ولی از نظر موقعیتی خیلی خوبه بعد امتحانا میریم سرزمین رویایی و ولگردی![]()
درس خوندن تو این مدرسه سخته؟؟مگه فضای مدرسه چقد تاثیر داره رو درس خوندن..؟؟به نقل از nexus :کاملا موافقم با حرفت واقعا سخته درس خوندن تو این مدرسه
چقدر خوببه نقل از .!؟ :خواستم بگم 2ساله كه ما و اين تاپيك تو اين سايت هستيم و بيشتر از 2سال حتي و مداركش هم به اين وضوح موجوده و يه دوره تناوبي خاص پيدا كردم توش نمونه گذاشتم و اينكه زمان زود ميگذره![]()
![]()
![]()
نه از نطر من خیلی فرق داره تو اون مدرسه یادش بخیر این قد جا داشک که میخواستیم دنبال یکی بگردیم 1 ساعت طول میکشید حیاطش که نگو 1 عالمه جا و اتاق ورزش بسیج و..... ولی اینا ...به نقل از .!؟ :
مسئله ديگه اي كه مطرحه اينه كه حتي كل زنگ تفريح رو تو كلاس هم ميشه خوش گذروند!
مهم اينه داريم ميريم مدرسه و بچه ها هستن!اينكه دقيقا كجا و تو چه سايز حياطي تو سر و كله ي هم بزنيم و ديوونه بازي در بياريم و بخنديم و خوش باشيم خيلي مطرح نيست![]()
![]()
اصل عمل پا بر جاست![]()
این خیلی بده که همیشه اینقدر شرایط رو برای خودتون سخت بگیریدبه نقل از shakila .b :نه از نطر من خیلی فرق داره تو اون مدرسه یادش بخیر این قد جا داشک که میخواستیم دنبال یکی بگردیم 1 ساعت طول میکشید حیاطش که نگو 1 عالمه جا و اتاق ورزش بسیج و..... ولی اینا ...سعی میکنیم فقط تو کلاس باشیم چون جایی نداره
![]()
نه ما که سخت نمیگیریم حداقل من ولی خوب من فقط خواستم بگم که اون جا با این جا خیلی فرق داره خیلیبه نقل از اَکور پَکور :این خیلی بده که همیشه اینقدر شرایط رو برای خودتون سخت بگیرید
زمان داره میگذره و در هر لحظه آدم یه سری چیزای جدید تجربه میکنه پس از هرکدومش باید نهایت استفادرو بکنه
وافسوس خوردن خیلی چیز بدیه
[nb]حالا مدیر ما قرار کی بشه آخر
اینارو هیچی آقای رامین خان وعلیرضا جان شما ها شیرینی نمیخواید بدید
ماهرچی هیچی نمیگیم[/nb]
من که هرچی گشتم پست معرفی خودمو پیدا نکردم....به نقل از .!؟ :خواستم بگم 2ساله كه ما و اين تاپيك تو اين سايت هستيم و بيشتر از 2سال حتي و مداركش هم به اين وضوح موجوده و يه دوره تناوبي خاص پيدا كردم توش نمونه گذاشتم و اينكه زمان زود ميگذره![]()
![]()
![]()
بله من منظورم اصلا به حیاط مدرسه نبود منظور من امکانات مدرسسبه نقل از زرد :درس خوندن تو این مدرسه سخته؟؟مگه فضای مدرسه چقد تاثیر داره رو درس خوندن..؟؟
انقد منفی نگر نباشین و موضوعاتو الکی گنده نکنین...بله اون مدرسه فضای کافی برا ورزش نداره سالن اجتماعات نداره ولی این موضوعاتو نمیشه به هر نوع مشکلی ربط داد...
به نقل از علی بنیسی :شما ها یادتون نمیاد قدیما..... تو این تاپیک یه آواتارایی بود ....باغ وحشی بود واسه خودش ....اصن وضی......کرپو...بزغاله....سنجاب.....
سپر دفاعی در برابر حمله احتمالی! :)به نقل از .!؟ :حتي الان هم ميشه سر اين "باغ وحشي" كه گفتين دعوا راه انداخت
ببین دوست عزیز ما اونجا هم که بودیم لابراتوآر و آزمایشگاه معمولا نمیرفتیم یعنی نمیبردن وقتایی هم که میبردن خیلیا شلوغ میکردن..کلا شیوه درس دادن جور دیگه ایه ..بهترین اتاق کامپیوتر هم که داشته باشیم تا معلم نخواد به شما درست درس بده ازش استفاده ای نمیشه..اکثر مراکز سمپاد برنامه نویسی به دانش آموزاشون یاد دادن ولی به ما(حد اقل سال ماچیز خاصی یاد ندادنبه نقل از nexus :بله من منظورم اصلا به حیاط مدرسه نبود منظور من امکانات مدرسس
حیاط مدرسه اصلا واسه من ملاک نیست چون در هر حال من تو کل سال شاید 10 بار بیام تو حیاط.
اما آزمایشگاه اونجا اتاق کامپوترش اتاق ورزشش و ... کاملا با اینجا فرق داشت و بهتر بود