hinah
کاربر نیمهحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان کرمون
- شهر
- دیارمون
- دانشگاه
- هر جا قسمتم باشه
- رشته دانشگاه
- ژنتیک یا زنان
پاسخ : سمپادی های کرمان
ما هممون هر سال سعی میکنیم بیشترین تلاشمون رو بذاریم رو نمایشگاهامون اما یکی مثل علامه همه پشتشن مخصوصا مدیرش یکی مثل ما همه میخوان محدودمون کنن! البته دست خانم فتحی درد نکنه امسال از هیچی دریغ نکرد ولی اخرش بدجوری به ما خوده بنده توهین شد

نمایشگاه فرزانگان یک فقط ظاهر داشت(جنبه انتقاد که دارین) بخش نجومش کجا بخش نجوم ما کجا از خانه نجوم واسه بازدید اومدن
ولی کسی ندید که ما چه قدر تلاش کردیم یه هفته فقط روزی 4ساعت میخوابیدیم! تا بهترین مطلب ها رو گیر بیاریم
نمایشگاه علامه هم هم محتوا داشت هم ظاهر....ولی پارسال بهتر بود تا امسال
من برای همه حرفام دلیل دارم!
ومیتونم ثابتشون کنم
درضمن فک نکنم هیچ شهری اینقدر که ما(علامه و فرزانگانی ها) باهم بحث و جدل داریم داشته باشن....بیاین مهربون باشیم

ما هممون هر سال سعی میکنیم بیشترین تلاشمون رو بذاریم رو نمایشگاهامون اما یکی مثل علامه همه پشتشن مخصوصا مدیرش یکی مثل ما همه میخوان محدودمون کنن! البته دست خانم فتحی درد نکنه امسال از هیچی دریغ نکرد ولی اخرش بدجوری به ما خوده بنده توهین شد

نمایشگاه فرزانگان یک فقط ظاهر داشت(جنبه انتقاد که دارین) بخش نجومش کجا بخش نجوم ما کجا از خانه نجوم واسه بازدید اومدن
ولی کسی ندید که ما چه قدر تلاش کردیم یه هفته فقط روزی 4ساعت میخوابیدیم! تا بهترین مطلب ها رو گیر بیاریمنمایشگاه علامه هم هم محتوا داشت هم ظاهر....ولی پارسال بهتر بود تا امسال
من برای همه حرفام دلیل دارم!
ومیتونم ثابتشون کنم درضمن فک نکنم هیچ شهری اینقدر که ما(علامه و فرزانگانی ها) باهم بحث و جدل داریم داشته باشن....بیاین مهربون باشیم

)
بعد گفتم حالا همینی که تشریح کردی رو توضیح بده گفت: سواد داری بخون خودت >:p