- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شیراز_کرمان
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- دانشگاه
- شیراز
- رشته دانشگاه
- پرستاری
پاسخ : سمپادی های کرمان
حاجی زاده کیه؟
حاجی زاده کیه؟

یه آدم بسی نفهم.بی منطق.خشکه مذهب.بی سواد.نفرت انگیز :-& :-& :-&به نقل از دختربابام :حاجی زاده کیه؟
:-&
چرا اینقد زود گذشت؟؟؟چشم روزگار کور که نمیتونه ببینه ما 4روز الاف بچرخیم

پس بهتره بگین ما....به نقل از SAMAHA :مگه بچه هایه علامه 2 مث شماها بیکارن ک بیان چرت و پرت بشنون!

بابا خوب نیس ادم اینقد بخیل باشه... خوب یه ماشاا... هم بگین دیگه...به نقل از تکاور :بچهای فرز2 شما دیگه کاملا تاپیکو قرق کردین دیگه
خب شما که اینقد فعالین برین یه تاپیک برا خودتون بزنین دیگه
از این هفته قراره هر هفته چهارشنبه ها ساعت 5.5 یه نشست صمیمی مثه بحث و گفت و گو و از این چیزا در مورد نجوم داشته باشیم به اسم کافه نجومبه نقل از تکاور :راستی جریان این کافه بشکه چیه

کاری به این ندارم که این تاپیک داره از مسیر اصلیش یه کمی منحرف میشه ( که مطمئنن منم توش مقصرم) ولی فک نمیکنم شما حق داشته باشی بیای از زبون بچه های علامه نظر بدی . چون متاسفانه اگه شما یه چرتی میگی (البته امیدوارم بهت برنخورهبه نقل از SAMAHA :مگه بچه هایه علامه 2 مث شماها بیکارن ک بیان چرت و پرت بشنون!
امیدوارم ب کسی برنخورده باشه!من فقط با تعداد معدودی بودم!
) بقیه از چشم کل علامه ها میبینن. شما اگه خیلی از بیکاری بدت میاد لطف کن و یه موضوع باحال برای بحث کردن پیشنهاد بده. اگرم که نظری نداری بهتره بری به کارای مهمت برسی ... والسلام

اینجوری که من شنیدم امسال یباید بازنشست میشد ولی متاسفانه من از بچهها شنیدم!به نقل از aida.sh :بچه ها چه خبر از حاجی زاده؟!
رفته؟یاهنوز هست؟
![]()

همین خانومی که معلم نمونه شدن! بسی جالب!به نقل از hinah :یه آدم بسی نفهم.بی منطق.خشکه مذهب.بی سواد.نفرت انگیز :-& :-& :-&
اگه بدونی امسال تو نمایشگاه چه آشوبی به ژا کرد نزدیک بود دعوا بشه بزنیم :-ss بی...حالا فحش نمیدم ولی همین بیب باعث شد تمام زحماتهای ما یه هفته بی خوابیمون با فحش وتهمت داده بشه![]()
:-&