- توقیف شده
arman aria
Arman Aria
پاسخ : شعر های استاد!
از نظر معنی خوب شعر میگه ولی ...
خیلی چیزا مونده که از شعر بفهمی ...
از نظر معنی خوب شعر میگه ولی ...
خیلی چیزا مونده که از شعر بفهمی ...
آره 5 تا دیگه هم هست که احتمالا 2 تا دیگشو میذارمبه نقل از Arman.Z :خوب بوده ... ریتمیک بود
معر دیگه نه؟
من باش پدر کشتکی ندارم حرف دوستام بود که اینو نوشتن و ازم خواستن بذارم تو سایت نتیجه این میشه که دوستام پدر کشتگی دارن نه منبه نقل از mahta_H :قشنگ بود + حالا مگه با این همایش چه پدر کشتگی ای داری؟!
الان این یعنی چی؟به نقل از Jinx :
به نقل از Arman.Z :جلال دیگه شعر ... گفته و از طنز گذرونده
جای بحث نداره
اگه کسی توی جمع شما کلمه هایی مثل جلال به کار ببره باهاش چه برخوردی می کنید؟
ادب یه چیزه طنز یه چیز دیگه
به نقل از secret :شما اصلا در حدی نیستی که بخوای راجع به جلال نظر بدی. اون یه نویسنده ی بزرگ و بی نظیره و یه کم درایت می خواد تا آدم بزرگیشو حس کنه.
اشتباه کردم بحثو شروع کردم.به نقل از astronomer_girl :1- اصلا ما به حرف شما کاری نداشتیم!
2- اون پست ماله secret نیست و ماله منه ، تو مدرسه بودیم . حال نداشتم با یوزر خودم بیام با نام کاربری اون فرستادم. گفتم که واسه اون شر نشه!
3- احساس می کنم که لحنم تند بوده ، ببخشید اصلا قصد جسارت نداشتم. من رو جلال تعصب دارم...
به نقل از secret :شما اصلا در حدی نیستی که بخوای راجع به جلال نظر بدی. اون یه نویسنده ی بزرگ و بی نظیره و یه کم درایت می خواد تا آدم بزرگیشو حس کنه.
به نقل از Yasi.R :ببخشید ولی من یک کتاب چاپ نشده از جلال ال احمد خوندم خیلی زشت بود
به نقل از fade to black :جلال خیلی کتاباش قشنگن فقط شاید بهتر باشه برای بععضیا سانسور بشن!
به نقل از Arman.Z :مرسی !!!
اشتباه کردم بحثو شروع کردم.
اگه یکی از کاربرای خوب این سایت این سوالو نمی پرسید اصلا جواب نمی دادم.
می گن تا کسی سخن نگه معلوم نمیشه شخصیتش چجوریه
و حالا من می شناسمتان
به نقل از Arman.Z :و تو فریاد مرا می شنوی !!!
و تو نیز عاقلی
بحث منحرف شدبه نقل از astronomer_girl :و جنابعالی کی باشین که بخواین راجع به شخصیت بنده صحبت بکنین؟! اگه آدم حد و حدود خودشو بشناسه خیلی خوبه. بیچاره حافظ که تو به خودت می گی حافظ ثانی... غرور خیلی بلاها به سر آدم میاره. [-( [-(