انتشارات "مبتكران"

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Infidel
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : حالم از مبتکران به هم میخوره، شما چطور؟

به نظر من میتونن خوب باشن اگه معلما ما رو با اینا نکشن
بابا این معلم ریاضی ما گفته این مبتکران سفیدو بخرین بعد سوالای مبتکران سبزو کوپی می گیره می گه با سوالای مبت سفید بنویسین (رونویسی کنین) تو دفتر
آخه معلمه داریم
مبتکران فقط تفننی
والا...

به نقل از negar.f :
یکم قدیمین کل کتاباش فک کنم ;D
اگه هر سال ویرایش جدیدش نیاد
صفحه اولش در اثر باز و بسته شدن کنده نمی دونم چاپ کیه ^-^فهرستم در خطره ;D

به نقل از Infidel :
من به شخصه دوست دارم نسل مبتکران رو از روی زمین بردارم... شما چطور؟؟؟؟؟
اینجا محلی ست برای خالی کردن عقده هاتون روی مبتکران...
کتاباش رو میگین دیگه ؛ نه ؟ به نظر من که قوی ترین و کامل ترین کتابها هستن . درد و بلای مبتکران بخوره تو سر گاج که غیر از خوردن پول مردم چیز دیگه ای بلد نیست . شیمی ، ریاضی و فیزیک مبتکران عالین . شما از کجاش بدتون میاد ؟

به نقل از James Hetfield :
کتاباش رو میگین دیگه ؛ نه ؟ به نظر من که قوی ترین و کامل ترین کتابها هستن . درد و بلای مبتکران بخوره تو سر گاج که غیر از خوردن پول مردم چیز دیگه ای بلد نیست . شیمی ، ریاضی و فیزیک مبتکران عالین . شما از کجاش بدتون میاد ؟
گاج خیلی خوبه :-L
از مبتکران که بهتره........

خیلی خیلی سخته قبلا ریاضی علاقه داشتم ولی الان حالم بهم میخوره

مبتکران کتابه بدی نیست ولی بعضی از مسئله هاش واقعا احتیاج به فک کردنه درست حسابی داره ;D

• لایک
امتیازات: MINU1

واییییییییییییییییییییییییییییییییییییی نگین ک حالم از هرچی کتب مبتکرانه ب هم می خوره 27 ~X( خرداد می خوام هرچی مبتکران از سه سال راهنماییی دارمو جمع کنم آتیش بزنم #:-Sمخصوصا امسالو با اون مبتکران ریاضی مزخرفشوووووووووووووووووووووووووووووووو :-&اههههههههههههههههههه #-o ~X( [-o< کی میشه از شره این کتاب مزخرف راحت شمممممممممممممممممم؟؟؟؟ :-?

اقا چه بخواین نخواین الان دارن درسش می دن ما هم باید بیاموزیم فقط یه نصیحت کنم که اتیش نزیندشون ممکنه سال بعد به دردتون بخوره
;D
بعد منم خوشم نمیاد از کتابش چون با ریاضی حال نمی کنم ولی از نظر علمی کتاب جالبیه :|

واقعا مگه بهتر از مبتکران و البته خوشخوان انتشاراتی هم پیدا میشه؟!!!!!!!!!!!!!! 8-^ 8-^ 8-^ 8-^ 8-^

ازش متنفرم.
از اول راهنمایی که اومدم فرزانگان همش مبتکران تو حلقمون چپوندن. تا امسال هم برای ریاضی هنوز داریم مبتکران کار می کنیم
حالا با سوالاش راه میایم...کسی نیست بگه بابا قبول اگه سوال سخت می خواین دربیارین. چه اصراریه که 550 صفحه آخه؟

از بس امسال مبتكران خوندم شكل مبتكران شدم اخه امتحاناش خيلى سخته...خدا رو شكر فعلا كارى با هاش نداريم :P

من که مبتکرانم جر جر شده.

مبتكران اونقدرا هم بد نيستا...

واسه دورانِ راهنمایی کتاب خوبی بود ولی دبیرستان نه

کتاب بدی نبود حالا !
بیشتر کتابش برای کسایی که رشته شون ریاضی هست مفیده تا افرادی که تجربی هستن
ولی کلا بنظرم مبتکران سطحش تو راهنمایی بهتر بود تا دبیرستان :-?

فکر کننم شما از کتاب بدتون نمیاد بیشتر از معلمتون دلتون پره که ناجور درس و تکلیف میده.آخه ما (من و پایمون) معلممون خود قادر بود و خداییش خوب درس داد.تا قبل عید هم کل تمریناش رو بجز هندسه (که مربوط به اون نبود معلم دیگه داشتیم) حل کردیم.اولش یه خورده بچه ها از مقدار تکلیف مینالیدن ولی آخراش همه رو بجز 2-3 تا حل میکردن.
البته من 3 راهنمایی رو گفتم درباره ی دبیرستان اطلاعی ندارم.

مبتکران خیلی خوبه فقط نویسنده هاش یخورده ایراد دارن اون کتاب صورتی مال سال دوم بود ( نویسنده هاش یادم نیست ) یخورده تمرین های تخیلی و فضایی داده بودن که نه به درد کنکور میخورد نه هیچی فقط وقت تلف کردن بود حتی اگه کسی میتونست حلشون کنه راه حلش بعدا فراموش میشد.
یه نویسنده دیگه هم داشتن که اسمش نصیری بود که نویسنده بسیار خوبی بود و اشکالش در حسابان و دیفرانسیل این بود که تمرین ها و مثال هایی که حل کرده بود راه حلشون ناقص بود یعنی جواب رو کاملا درست حل میکرد ولی راه حل رسیدن به جواب کمی ناقص بود و آدمگیج میشد بعضی وقتا.
بهترین نویسنده ریاضی مبتکران ه معباس امیدوار بود که کتاب حسابان رو از ازش خوندم فوق العاده عالی توضیح داده بود و قمست بندی مطالبش و حل مثالهاش و راه حل هاش خیلی عالی بودن نمیدونم الانم با توجه به عوض شدن کتابهای ریاضی کتابهای جدید مینویسه یا نه.

در کل کتابهای مبتکران برای کسی که میخواد همه چیز رو از پایه و اساس خوب یاد بگیره مناسبه.

پاسخ : (بدون موضوع)

حسابان مبتکران داغونه یعنی!نه آموزشش خوبه نه جوابهاش درسته یه سی دی جواب رو کتابش داره که بعضی جواباش اشتباهه یا یه قسمت راه رو اشتباه رفته.اما سوالاش رو هم رفته سحطش بالا و خوبه ریاضی هاش هم به نظرم زیادی سنگینش کرده بودن اما از این نظر که جامع و کامل بودن خوب بود.

من كه وقتي سوالات مبتكران رو حل ميكنم احساس كند هوشي بهم دست ميده!!!!

مبتکران نگو
بگو درد
بگو مرض...

آرزو میکنم هرچی زودتر نسلش منقرض بشه ;D

Back
بالا