• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتشارات "مبتكران"

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Infidel
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : حالم از مبتکران به هم میخوره، شما چطور؟

به نظر من میتونن خوب باشن اگه معلما ما رو با اینا نکشن
بابا این معلم ریاضی ما گفته این مبتکران سفیدو بخرین بعد سوالای مبتکران سبزو کوپی می گیره می گه با سوالای مبت سفید بنویسین (رونویسی کنین) تو دفتر
آخه معلمه داریم
مبتکران فقط تفننی
والا...

به نقل از negar.f :
یکم قدیمین کل کتاباش فک کنم ;D
اگه هر سال ویرایش جدیدش نیاد
صفحه اولش در اثر باز و بسته شدن کنده نمی دونم چاپ کیه ^-^فهرستم در خطره ;D

به نقل از Infidel :
من به شخصه دوست دارم نسل مبتکران رو از روی زمین بردارم... شما چطور؟؟؟؟؟
اینجا محلی ست برای خالی کردن عقده هاتون روی مبتکران...
کتاباش رو میگین دیگه ؛ نه ؟ به نظر من که قوی ترین و کامل ترین کتابها هستن . درد و بلای مبتکران بخوره تو سر گاج که غیر از خوردن پول مردم چیز دیگه ای بلد نیست . شیمی ، ریاضی و فیزیک مبتکران عالین . شما از کجاش بدتون میاد ؟

به نقل از James Hetfield :
کتاباش رو میگین دیگه ؛ نه ؟ به نظر من که قوی ترین و کامل ترین کتابها هستن . درد و بلای مبتکران بخوره تو سر گاج که غیر از خوردن پول مردم چیز دیگه ای بلد نیست . شیمی ، ریاضی و فیزیک مبتکران عالین . شما از کجاش بدتون میاد ؟
گاج خیلی خوبه :-L
از مبتکران که بهتره........

خیلی خیلی سخته قبلا ریاضی علاقه داشتم ولی الان حالم بهم میخوره

مبتکران کتابه بدی نیست ولی بعضی از مسئله هاش واقعا احتیاج به فک کردنه درست حسابی داره ;D

• لایک
امتیازات: MINU1

واییییییییییییییییییییییییییییییییییییی نگین ک حالم از هرچی کتب مبتکرانه ب هم می خوره 27 ~X( خرداد می خوام هرچی مبتکران از سه سال راهنماییی دارمو جمع کنم آتیش بزنم #:-Sمخصوصا امسالو با اون مبتکران ریاضی مزخرفشوووووووووووووووووووووووووووووووو :-&اههههههههههههههههههه #-o ~X( [-o< کی میشه از شره این کتاب مزخرف راحت شمممممممممممممممممم؟؟؟؟ :-?

اقا چه بخواین نخواین الان دارن درسش می دن ما هم باید بیاموزیم فقط یه نصیحت کنم که اتیش نزیندشون ممکنه سال بعد به دردتون بخوره
;D
بعد منم خوشم نمیاد از کتابش چون با ریاضی حال نمی کنم ولی از نظر علمی کتاب جالبیه :|

واقعا مگه بهتر از مبتکران و البته خوشخوان انتشاراتی هم پیدا میشه؟!!!!!!!!!!!!!! 8-^ 8-^ 8-^ 8-^ 8-^

ازش متنفرم.
از اول راهنمایی که اومدم فرزانگان همش مبتکران تو حلقمون چپوندن. تا امسال هم برای ریاضی هنوز داریم مبتکران کار می کنیم
حالا با سوالاش راه میایم...کسی نیست بگه بابا قبول اگه سوال سخت می خواین دربیارین. چه اصراریه که 550 صفحه آخه؟

Back
بالا