سربازی

نظر شما راجع به سربازی :

• عاشقشم و میرم

رای‌ها: 12 4.3%
  • مجبورم و میرم

رای‌ها: 30 10.7%
  • هرجور شده میخرمش!

رای‌ها: 20 7.1%
  • خیلی دوست دارم برم ولی معاف میشم

رای‌ها: 12 4.3%
  • دخترم و علاقه ای ندارم

رای‌ها: 64 22.9%
  • دخترم ولی بزارن برم با کله میرم!

رای‌ها: 85 30.4%
  • کف پام صافه!

رای‌ها: 18 6.4%
  • نظری ندارم

رای‌ها: 25 8.9%
  • از کشور خارج میشم

رای‌ها: 14 5.0%

• رای‌دهندگان
    280

N.Y.M

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
TEH
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی برق
پاسخ : سربازی

نه در قالب سربازی ولی به صورت ی دوره اموزشی مثه اموزشی پسرا واسشون لازمه به نظرم هم واسه امنیت خودشون تو جامعه هم این که بالاخره همه باید تا حدودی سر از فوت و فن کار دربیارن دیگه اون دوره اموزشیشون هم بیشتر به صورت دفاع شخصی و اموزش اصول اولیه باشه ولی اینکه 2 سال برن سربازی یخرده بی معنیه این جا

نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94

سزبازی مکانی ک صرفا قوای بدنی و درونی فرد رو قوی میکنه و به فرد کمک میکنه ک در برابر حوادث زندگی کوه باشه :)
کلا آدمو قوی میکنه از هر نظر

-arash-

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
Shahid Beheshti
شهر
Neishenburg City
رشته دانشگاه
Civil_Eng

نظر خاصی ندارم والا :-??
ولی فک میکنم
آزادیت کم میشه ... شاید بشه گفت تجربه ی خوبیه !!! :)
ولی زمانش زیاده یکم :D

ASSSAL

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
farzanegan2
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
صنایع

سربازی برا هر کسی لازمه.حتی خانوما اما اگه نبود چقد خوب میشد...

الدرادو

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ناحیه2
شهر
کرمان
رشته دانشگاه
IT

من عاشششششششششششششششق سربازیم اما حیف ک نمیشه برم >:D<
مگه چی میشه چشم پوشی کنن بذارن من یکی سربازشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Vip

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
tehran
رشته دانشگاه
بزارحالادیپلمموبگیرم

عاغاخیلی خوبه :-?
اصن خوش میگذره :D
آدم میشیم اگه همگی بریم سربازی :D

Regulus

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی همدان
شهر
همدان
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
برنز فیریک دوره 25
رشته دانشگاه
برق

سربازی خودش شاید خوب باشه اما فضای سربازخونه ها اونطور که بوش میاد اصلا خوب نیست! دو سال بری تو کوه زندگی کنی فک کنم بهتر باشه! :D

saraxcen

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر
اینستاگرام

از واجب یه چی اون ور تر اصلا السربازی من الایمان مخصوصا واسه این پسرای دهه ی 80 بابا غیر قابل تحمل اند لووووووووووووووس لووووووووووووووووووس که خدا می دونه مامانی و بچه نه نه اصلا حالت تهوعین هاااااااااااا
کلا به نظرم سربازی چیز خوبیه البته جو رو قبول دارم هر پخمه ای میره سربازی خیلی هام معتاد بر می گردن امان از این روزگاررررررر امان

farshad5346

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سمپااااد
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
91

یه چسب به معنای واقعی.یه دوران که به بطالت میگذره و هیچ فایده ای هم نداره.البته تو ایران

roya0112

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ناحیه1
شهر
کرموووون
مدال المپیاد
....
دانشگاه
پیام نور روستای ده بالا
رشته دانشگاه
ابیاری گل های قالی

اگه 2ماه اموزشینداشت 100درصدمیرفتم :>
ولی اموزشی واقعاسخته مخصوصااگه نیرودریایی باشی :|
پسراش گریه کنون برمیگردن نیرودریایی...افتضااااحه ~X(

لنگه کفش

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
کرمان

:-"همش پسرابه مامیگن شمادخترانبایدبرین سربازی...
یکی نیس ب اینابگه شماکلادرطول عمرتون همین 2سالوسختی میکشین...
سختی هم ک نه ولی بایدبرین ک مردبشین :-"
اگه من پسربودم میرفتم 8->
مثلاهمین داداشه من معاف شداونم ب چ سختی...
میگف دوسال زندگیش هدرمیره...
ولی اون دوسالوبه بطالت گذروند

maziar

مازیمون
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران، استانبول، کوالالامپور، اُسلو!
دانشگاه
Universitetet i Oslo
رشته دانشگاه
ریاضی، CS، نانو الکترونیک

به نقل از لنگه کفش! :

ببین به بطالت نگذروند خوش گذروند! انگار دو سال به اخر عمرت اضافه کنن خوب ادم میره خوش میگذرونه می گرده!

ولی سربازی اجباری و بی فایدس.

به بطالت گذروندن به میل ادمه و بهتره.

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

واقعا درک نمیکنم.اگه ما قراره بریم اونجا مرد شیم ب فرض با معادل سازی شما هم برین اونجا زن شین خب :rolleyes:وقتی هرگز هیچ دختری فکر سربازی رو برا خودش هم نمیکنه..
ببینید سر قضیه ی حجاب چقدر شما مخ پسرای اطرافتون رو میخورید ک وای چرا مجبورمون میکنن وای مگه عهد غارنشینیه وای خدایا عدلت کجاست و..
اونوقت حالا ما هم همینو میگیم.هیچ اجباری نباید باشه برای سربازی.هیچی

maziar

مازیمون
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
دانشگاه
Universitetet i Oslo
رشته دانشگاه

به نقل از پوریا عابدی :
واقعا درک نمیکنم.اگه ما قراره بریم اونجا مرد شیم ب فرض با معادل سازی شما هم برین اونجا زن شین خب :rolleyes:وقتی هرگز هیچ دختری فکر سربازی رو برا خودش هم نمیکنه..
ببینید سر قضیه ی حجاب چقدر شما مخ پسرای اطرافتون رو میخورید ک وای چرا مجبورمون میکنن وای مگه عهد غارنشینیه وای خدایا عدلت کجاست و..

دقیقن همه پسرا قرار نیست سرباز بشن و تفنگ به دست بگیرن!

یکی توانایی بدنی داره، یکی نداره. یکی اصلن دوست نداره. خوب سربازی باید اختیاری باشه. که هر کس بتونه بر حسب علاقش دنبالش بره.

در کتارش دو سال زندگی ادم هست. طرف ۸ سال دانشگاه درس خونده دو سال میره سربازی وقتی برمیگرده اصلن یادش نمیاد کی چی بود!

زﮩرا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱
شهر
کِرمان
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
کرمان
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از لنگه کفش! :

دقیقا این صحبتیه که همه میگن...ولی مگه قبلش داشتن اتم میشکافتن که الان اگه برن اونجا به هدر میره؟؟؟؟

مرد شدن؟؟؟مگه حالا حتما باید بره اونجا تا مرد شه؟؟؟؟این مال ی زمانی بود که جنگای ما تن به تن بود نه الان که دارن حتی تو مسائل جنگی به فکر تکنولوژی هایی هستن که آسیبش به انسان به صفر (یا حتی م3لا منفی :D)بشه...

پس قبول کنیم که الان با این شرایط سربازی الکیه...و قبول کنیم که اصلا ما مهم نیستیم که اینو قبول کنیم ...دولت محتزم باید تصمیم بگیره :D

rdahl_kn

دایان
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
شیراز
دانشگاه
University of Calgary

به نقل از پوریا عابدی :

کی گفته هیچ دختری فکر سربازی رو برای خودش نمی‌کنه؟
ولی دخترا رو راه نمی‌دن، اگرم راه بدن کسی نمی‌تونه با چادر بدوئه و شنا بزنه!
می‌دونی توی آمریکا سری این که زنا رو فقط به یه قسمت از نیروی دریایی SEALS راه نمی‌دن آدما چه کارا کردن؟
و ضمنن تو خیلی از کشورا زنا توی ارتش هستن و نقش‌های مهمی رو هم ایفا می‌کنن.

ولی قبول دارم که سربازی نباید اجباری باشه. حداقل نه دوره‌ی دوساله‌ش! اما این هم هست که ایران از بعد از انقلاب وضعیت ارتشش قاطی بود. هر کشور دیگه‌ای هم که بود برای تأمین نیرو‌های دفاعی سربازی رو اجباری می‌کرد.

maziar

مازیمون
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
دانشگاه
Universitetet i Oslo
رشته دانشگاه

به نقل از کیانا ن. :
کی گفته هیچ دختری فکر سربازی رو برای خودش نمی‌کنه؟
ولی دخترا رو راه نمی‌دن، اگرم راه بدن کسی نمی‌تونه با چادر بدوئه و شنا بزنه!
می‌دونی توی آمریکا سری این که زنا رو فقط به یه قسمت از نیروی دریایی SEALS راه نمی‌دن آدما چه کارا کردن؟
و ضمنن تو خیلی از کشورا زنا توی ارتش هستن و نقش‌های مهمی رو هم ایفا می‌کنن.

ولی قبول دارم که سربازی نباید اجباری باشه. حداقل نه دوره‌ی دوساله‌ش! اما این هم هست که ایران از بعد از انقلاب وضعیت ارتشش قاطی بود. هر کشور دیگه‌ای هم که بود برای تأمین نیرو‌های دفاعی سربازی رو اجباری می‌کرد.

اگر زنا رو راه میدادن طبیعتن قرار نبود با چادر و مشابهاتش وارد ارتش بشن. مثل ارتش و پلیس قبل از انقلاب. که زن ها هم جزو نیرو انتظامی بودن هم جزو سرباز ها.

ارتش بعد از انقلاب تقریبن منسجم تره. ( در واقع این همون چیزیه که خیلی بده! )‌ چون ارتش و سپاه درواقع دو نیرو جدا از هم هستن که هردوشون الان زیر دست رهبر اداره میشن. این باعث میشه که ایران از نظر سرباز ( نفرات )‌ اتحاد قابل قبولی داشته باشه ( ولی در کنارش این قدرت رییس جمهور رو تقریبن از بین میبره ) چون به این شکل رهبر با قدرت نظامی می تونه رییس جمهور و مردم رو مجبور به انجام دستوراتش بکنه ( من نمی گم ایشون سو استفاده می کنن یا نه. ولی این درواقع یک نکته منفی هست. برای کشور چون به نوعی شروع یک دیکتاری محسوب میشه. )

اون موقعی که ایران به سرباز نیاز داشت سربازی رو میشد خرید! الان که تو صلح هست دیگه نیازی نداره برای همه اجباریه :)) =))

rdahl_kn

دایان
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
شیراز
دانشگاه
University of Calgary

به نقل از مازیمون :
اگر زنا رو راه میدادن طبیعتن قرار نبود با چادر و مشابهاتش وارد ارتش بشن. مثل ارتش و پلیس قبل از انقلاب. که زن ها هم جزو نیرو انتظامی بودن هم جزو سرباز ها.

ارتش بعد از انقلاب تقریبن منسجم تره. ( در واقع این همون چیزیه که خیلی بده! )‌ چون ارتش و سپاه درواقع دو نیرو جدا از هم هستن که هردوشون الان زیر دست رهبر اداره میشن. این باعث میشه که ایران از نظر سرباز ( نفرات )‌ اتحاد قابل قبولی داشته باشه ( ولی در کنارش این قدرت رییس جمهور رو تقریبن از بین میبره ) چون به این شکل رهبر با قدرت نظامی می تونه رییس جمهور و مردم رو مجبور به انجام دستوراتش بکنه ( من نمی گم ایشون سو استفاده می کنن یا نه. ولی این درواقع یک نکته منفی هست. برای کشور چون به نوعی شروع یک دیکتاری محسوب میشه. )

اون موقعی که ایران به سرباز نیاز داشت سربازی رو میشد خرید! الان که تو صلح هست دیگه نیازی نداره برای همه اجباریه :)) =))

من الآن رو نمی‌دونم چون غیر از امنیت اخلاقی زن دیگه‌ای ندیدم که مامور دولت محسوب شه. ولی عکس هست از تو جبهه زنا با چادر... یا وقتی بچه بودم یادمه یه سریال پلیسی ایرانی بود که یه زنی با چادر بود و تفنگ رو سمت یه آقایی گرفته بود!

من که هیچ‌وقت نفهمیدم چرا باید یه ارتش داشته باشیم و یه سپاه!

با بقیه‌ی پوینت‌ها موافقم. گرچه فکر می‌کردم فرمانده ارتش و سپاه فرق دارن... اگه ندارن که دیگه واقعن نمی‎فهمم چرا باید جدا باشن!

alibasirat

کاربر حرفه‌ای

اولا فرمانده ارتش وسپاه فرق دارن .رهبررئیس کل قواست نه فقط نیروی نظامی.دقت کنید هدف ارتش فقط دفاع ازمرزها وامنیت داخلیه اماسپاه هدفش دفاع ازانقلابه.جالبه بدونید برای سپاه دفاع ازمرزها واجب نیست ودرواقع دفاع ازمرزها رو بخاطردفاع ازانقلاب انجام میدن.سربازی همچین خوبم نیست.الان مثلا اونایی که استان های مرزی هستن بردنشون سرمرز بخاطر گروه داعش.هوا گرمه دارن میپوکن بدبختا!درثانی شما انگارازجامعه خودتون خبرندارید.سربازی همه میان ازهمه جا.واینم بدونید که ایران این جامعه اطرافتون نیست.ازاطرافیانتون که رفتن سربازی بپرسید.یه مش آدم عتیقه که هنوز توعالم انسان های نخستین به سرمیبرن میرن سربازی وفکرشوبکنید باید۲سال باچنین افرادی سرکنید!اصن وعضیه.
خداروشکرمن بابام رفته جنگیده تیرخورده دیگه نیازنیست من برم.راستی این معافیتم به نظرسنجی اضافه کنید :-"

بالا