اینکه واسه اقایونه!به نقل از White Sea :
من شنیدم یه نمیدونم کرم یا ژل یا یه هم چین چیزی از سینره خیلی خوبهبه نقل از Lily Delicated :چیکار میشه کرد که آدم بعد اصلاح کمتر جوش بزنه؟
من آبلیمو یه بار یکم با پنبه زدم ولی خیلی سوخت ترسیدم فکر کنم برای پوستای چرب باشه بیشتربه نقل از L@d¥ ¢hêmî$t :در مورد از بین بردن جوش و اینا...
آب لیمو خیلی خوبه. آب لیمو بزنید به صورتتون.
من مامانم گیر داد یه مدت " منم استفاده کردم...مفید بود
سعی کنید خیلی با آب ُ صابون بشورین صورتتونو. موثر هس.
از کرم های مخصوص پوست چرب استفاده کن (اگه بخاطر پوست چرب جوش میزنی )به نقل از پری ناز :یه راه سریع برای از بین بردن جوش سفید گنده ای که در راهه؟
باید صبر کنی تا برسه.اگه طاقت بیاری جوش یه دوره کوتاه داره و از بین میره.اگه طاقت نیاوردی هم نذار صورتت چرب بمونه.صابون استفاده کن تا پوست روی جوش خشک بشه
بعد من الان فقط حاشیه ی صورتم(نزدیک گوش که میره زیر مقنعه) جوش میزنه واسه اینا چی خوبه؟
اینجا بخاطر تحریک دائم پوسته.نوعشم با جوشایی که بقیه جاها میزنه فرقی نمیکنه
سوال سوم روی جوش کرم مرطوب کننده، ضدآفتاب،.. بزنیم یا نزنیم آخرسر؟
برای از بین بردن جوش های عفونی بهتره از مواد غذایی که خاصیت ضد عفونی کننده و ضد میکروب دارن استفاده کنی مثه بادرنجبویه، اسطوخودوس یا حتی پیاز!(بوی بد داره اما تو سالاد اگه ازش استفاده کنی قابل تحمله) چون اگه این جوش های به سطح پوست برسن چه بترکونی، چه نترکونی جاش میمونه و معمولا درد هم داره واسه همین بهتره با اصلاح تغذیه ات کاری کنی که اینا اصلا پا به عرصه وجود نذارن!به نقل از پری ناز :یه راه سریع برای از بین بردن جوش سفید گنده ای که در راهه؟
بعد من الان فقط حاشیه ی صورتم(نزدیک گوش که میره زیر مقنعه) جوش میزنه واسه اینا چی خوبه؟
یه سری محصولات هست مثل قلمه...اگه روی جوش بزنی هم زود خوبش میکنه هم روشو میپوشونه تا معلوم نشه!به نقل از پری ناز :یه راه سریع برای از بین بردن جوش سفید گنده ای که در راهه؟
به نقل از zelzele97 :من وقتی عصبانی میشم یا حرص میخورم پیشونیم جوش میزنه
اگه صورتتو زیاد با صابون میشوری این کارو نکن، یادت باشه هیچی بهتر از چربی طبیعی خود پوست نیست.به نقل از پری ناز :مرسی از راهنماییا
پوستم چرب نیست ولی ضد آفتاب مرطوب کننده بزنم صورتم جوش میزنه. ضدآفتاب معمولی هم بزنم پوسته پوسته میشه. واسه همین جاهایی که خشک تره مرطوب کننده میزنم بعد روش ضدآفتاب میزنم ! نمیدونم این درسته یا نه ولی راه حل دیگه ای پیدا نکردم این جوری ام جوش نمیزنم. #-o