جوش چیست ؟

کوزت

کوزت
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3 مشهد
شهر
مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر
پاسخ : جوش چیست ؟

ها ها ی چی هس به قرآن جواب میده ناجور
گله ختمی بگیر (بنفشه) پودر کن(کاره مامانته) بد ی لیوان آب سرد بردار ی قاشق غذا خوری پودرشو بریز توش دوتا قندم بنداز شیرین شه(آبش بنفشه) بد بخور
خوشمزس تازه
روزی دو لیوان بخور بد هرچی دوس داری بخور با خیاله راحت
از عطاری بخر
طبعش ناجور سرده واقن خنثی میکنه چیزایی که طبعش گرمه رو
صابون بچه هم بگیر هر روز صب صورتتو بشور باش(بدنتم اگه جوش داره همون صابون بچه رو استفاده کن) جانسون باشه بهتره
اگه بتونی صابون اکتیوکس (سبزش) بزنی بجاش و بدش ی کرمه مرطوب کننده بزنی(آب رسان حتی) که عالیه

اگه خوب نشد اسممو عبض میکنم

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

درمـــانای ِ عجیب غریــب :)) :O

بچه ها صابونایی که پوست صورت رو خشک می کنن فقط باعث میشن جوشای روی پوست خشک شه ، بعد هم که شما جوش خشک شده رو بردارین جاش می مونه . از پمادای ِ باز کننده ی منافذ پوست استفاده کنید که جوشای زیر پوستی تونم تخلیه شن ، جاشونم نمونه !

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از phenomenon :
آخه من هر چی میخورم جوش میزنم! آب میخورم فرداش میبینم جوش زده صورتم! انگار مین گذاری کردن صورتمو! :D
راستی از دارو های خشک کننده تو چی استفاده میکردی؟
نه به هر حال آب که باعث جوش نمیشه... .
تو تو روز کلی چیز میخوردی....حالا آب هم خوردی ... .باید دلیل رو پیدا کنی... .

من یه پماد هست به اسم "تر تینو این" که خیلی هم نمیسوزونه... .
خشک کننده+ضد جوش

Amir Hossein

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدهاشمی نژاد2
شهر
مشهد

ترتینوئین خیلی میسوزونه
خشک کننده هم هست؟من نمیدونستم
دکتر به من گفت :D لایه برداره

F@temeh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگـــان
شهر
کاشـــان
مدال المپیاد
مرحله اول ریاضی
دانشگاه
پلی تکنیک
رشته دانشگاه
سخت افزار

عرق كاسني هم بخوريد خوبه :D خنكه جوش نميزنيد !

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از The Phenom :
ترتینوئین خیلی میسوزونه
خشک کننده هم هست؟من نمیدونستم
دکتر به من گفت :D لایه برداره
مقدار سوختنش به درصدش برمیگرده... و اونی که من استفاده میکنم 5 دهم درصده...(به نظرم خیلی کمه)
خب خشک میکنه و بعد اون لایه خشک شده(مرده) برداشته میشه... .

جنا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱
شهر
تهران

عاغا اگه صورتتون زیاد جوش میزنه ای کارا رُ بکنین:
1 صورتتونُ همیشه تمیز نگه دارین!با صابون(عادی ها نه لایه بردار :D) روزی چندبار صورتتونُ بشورین
2چیزایی که طبعشون گرمه مخصوصن شیرینی نخورین!شکلاتُ میتونین کم بخورین ولی سعی کنین شیرینی تر نخورین!
3 هر روز خاک شیر بخورین x:هم خیلی خوش مزس هم تو تابستون میچسبه هم نمیذاره جوش بزنین!
4 جوشاتونُ دس کاری نکنینُ نکنینشون چون بعدن جاشون میمونه!
ازین صابونای جوش خشک کنم به هیچ وجه استفاده نکنین چون جایِ جوشاتون وحشتناک میمونه!
من خودم این کارا رُ کردم و تقریبن دیگه رو صورتم جوش ندارم B-) :-"

sadlove

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شـیراز
سال فارغ التحصیلی
93

جوشهايي كه توي پيشوني يا چانه ميزنن يا جوش جوانين يا اينكه بخاطر اعصابن!

جوشهايي كه تو گونه ها ميزنن بخاطر عادت غذايي هست!

من خودم هيچ وقت جوشامو در نياوردم يا نكندم.جاي هيچ كدوم نمونده!

كرم لامينين رو پيشنهاد ميكنم و واقعا هم ازش راضي بودم!

• لایک
امتیازات: sayra

sayra

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
tehran

فیس واش سینره خیلی خوبه وقتی از اون میزنم دیگه صورتم جوش نمیزنه....ژل ضد جوش سینره هم خوبه راضیم (;فقط یخورده بوی علف و گیاه و اینجور چیزا میده.. :-"

Your feline

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگـان
شهر
شهرستان
سال فارغ التحصیلی
105

به نقل از F@temeh :
من صورتم هیچی جوش و اینا نداشت . بعد پارسال دمِ عیدواینا بود پیشونیم خیلی جوش زد... هنوز خوب نشده :-s کرم ضد آفتاب نزدم یه مدت بهتر شد! :D چون چرب بود نزدم. گفتن سفید آب خوبه بزنی ، زدم اولاش خوب بود ، صورت و اینا نرم و لصیف میشه اما جوشام نه... تازه نمیترکونم ولی جاش میمونه X_X چیکار کنم :-<

کلا بعد از اینکه دوره جوش زدن تموم بشه ( برای افراد مختلف خب یک میزان بالا پایین هم داره ) و یا کلا جوش دیگه ای روی صورت نباشه
پوست خودش شروع به ترمیم خودش می کنه ، بنابراین اگه جای ِ جوشی از دوره ی نوجوانی مونده باشه به پاک شدنش در اون دوره
امید داشته باش :D. در این مدت نیز ویتامین A رو فراموش نکن چون به ترمیم پوست کمک می کنه . تابش آفتاب حالا باعث ثابت موندن جای
جوش می شه یا نه دقیق نمی دونم .دکتر من می گفت نه ، روی کک مک تابش نور مستقیم خورشید اثر داره .

به نقل از موشیرامیشونه :
یه سوالی ، با لیزر چه کارایی میشه کرد ؟ میشه لکه های جوش رو از بین برد ؟ میشه چین های ظریف پوست رو از بین برد ؟

خب خیلی کارها :D
مو رو می شه با چند مرحله لیزر کردن رشدش رو متوقف کرد .
می شه تاتو رو پاک کرد .
جای جوش رو هم بله می شه ولی باید دقت داشته باشید که لیزر جوش رو زمانی انجام می دن که جوش فعال دیگه ای
روی صورت نباشه.
چین رو چروک رو هم بعله ، می شه پاک کرد تا جایی که من می دونم .

sheitoon

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
rafsanjan
دانشگاه
ایران
رشته دانشگاه
ارتوپدی فنی

یک تجربه شخصی:
جوش های چرکی سر سفید رو اگه بترکونیم ردش میمونه
جوش های سرسیاه اگه خیلی فشار ندین نمیمونه
جوش های چرکی-خونی رو بترکونین....البته از نظر من.هر وقت این جور جوشی زدم و نترکوندم ماه ها قرمزیش رو صورتم موند :(

robomash

Lily Delicated
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی نرم افزار

من جدیدا از یه داروی گیاهی به به اسم کالاندولا استفاده میکنم. می جوشونم جوشونده اش رو میخورم. فوق العاده بد مزه است! اما واقعا موثره مخصوصا برای جوش های چرکی البته اونطور که روش نوشته باید مدت طولانی ازش استفاده کرد.
من از ژل شست و شو و ژل ضد آکنه سینره استفاده میکردم اما بدتر باعث میشد جوش زیر پوستی بزنم!پوستمو زیادی خشک میکرد.
بخور صورت برای جوش های سر سیاه خیلی خوبه چون منافذ پوست رو باز میکنه البته قبل بخور باید صورتتون رو خوب تمیز کنید یعنی با صابون (ترجیحا ضد باکتری) بشورید و گه الکل دم دستتون بود یه کم هم الکل به صورتتون بزنید که کامل ضد عفونی بشه بعد بخور بدید.

Your feline

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگـان
شهر
شهرستان
سال فارغ التحصیلی
105

به نقل از Lily Delicated :
من جدیدا از یه داروی گیاهی به به اسم کالاندولا استفاده میکنم. می جوشونم جوشونده اش رو میخورم. فوق العاده بد مزه است! اما واقعا موثره مخصوصا برای جوش های چرکی البته اونطور که روش نوشته باید مدت طولانی ازش استفاده کرد.
من از ژل شست و شو و ژل ضد آکنه سینره استفاده میکردم اما بدتر باعث میشد جوش زیر پوستی بزنم!پوستمو زیادی خشک میکرد.
بخور صورت برای جوش های سر سیاه خیلی خوبه چون منافذ پوست رو باز میکنه البته قبل بخور باید صورتتون رو خوب تمیز کنید یعنی با صابون (ترجیحا ضد باکتری) بشورید و گه الکل دم دستتون بود یه کم هم الکل به صورتتون بزنید که کامل ضد عفونی بشه بعد بخور بدید.

الکل ، همون اتانول رو میگی ؟
اتانول جای جوش رو ثابت می کنه که .باید بگید دکترتون براتون اون محلول رو بسازه ، اتانول هم نیست .

به نقل از SaϔnA.M :
یه ذره زیادی پراکنده توضیح داده شده :-" اینا چیزایی ـه که من میدونم ! :D

اصولا اکثر کسایی که جوش می زنن یا پوستشون چربه یا مختلط ( پوست مختلط یعنی پوستی که T-zone ‌ش چرب باشه و بقیه‌ش نورمال باشه )

مراحل ایجاد یک جوش روی پوستی 4 تا مرحله‌س :

1- بسته شدن منافذ
2-تجمع چربی
3- اضافه شدن باکتری ها به محل تجمع
4-التهاب و تجمع گلبول های سفید

با توجه به این مراحل ، قطعا بهترین نوع درمان ، درمانی ِ که از مرحله‌ی اول جلوگیری کنه که همون باز شدن منافذ ِ پوسته که از شروع روند ایجاد جوش جلوگیری می کنه .

یک سری جوش های التهابی هستن که توی فاز 4 هستن ، برای درمان اون ها از آنتی بیوتیک استفاده میشه . اما این درمان موقته و اون جوش خاص رو از بین می بره و به محض قطع کردنش جوش زدن شروع میشه . مثل همین Activex ! برای کسایی که گاها" جوش می زنن و اینا خوبه !

اتفاقی که توی بلوغ هم میفته ترشح زیاده چربی و بسته شدن منافذ ِ پوسته همین :D باید دوباره اون منافذ باز شن .

بهترین دارو هایی که دیدم دارو هایین که همین کار رو می کنن ، منافذ رو باز می کنن و جوشای ِ زیر پوستی رو تخلیه می کنن البته بعد از چند روز مصرف صورتتون پر از جوش میشه چون هر چی جوش زیر پوستی بوده تخلیه میشه اما یک هفته که صبر کنید پوستتون رو به بهبودی میره :D

البته هر دارویی که در سه مرحله اول اختلال ایجاد کنه رو می شه بعنوان ضد جوش پذیرفت .
مصن تی سی سی از رشد و تکثیر اون باکتری ها جلوگیری می کنه .

robomash

Lily Delicated
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی نرم افزار

يعني اتانول باعث ميشه جاي جوش بمونه?

Your feline

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگـان
شهر
شهرستان
سال فارغ التحصیلی
105

بعدشم الکل باعث خشکی پوست می شه .خشکی پوست کلا اگه از حد عادی بیشتر باشه ، باعث تولید چربی ( ِ پوست ) می شه .
با دکتر مشورت کنید ، برای درمان یک مشکل پوستی ، خیلی فاکتورا هست که برا هر فردی خاص خودشه ، از روش های درمان عمومی برای مشکلای پوستی
خاص خودتون پرهیز کنید .

Elnaz1

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
شــــــــــــــــــــــیراز
دانشگاه
شیراز
رشته دانشگاه
عشق است دامپزشکی...

آره الکل چربی رو از بین میبره
تازه اگه زیست 2 قسمت آزمایشگاه یادتون باشه الکل پروتئین رو از بین میبره و باعث تغییر ماهیتش میشه
وقتی الکل به پوستتون میزنین عمده ی پروتئین های پوستتون از بین میره و اگه مرتب ادامه پیدا کنه باعث تیره شدن پوست هم میشه
راستی اینو بگم شاید تجربه کردین وقتی زیادی جوش هاتون رو دستکاری میکنین یه مایعی مثل آب ازش بیرون میاد
هشدار بدم که وقتی دستکاری جوش به این مرحله میرسه این مایع آب بافت نیست بلکه مایعی سرشار از ملانین هست که خیلی سریع باعث قهوه ای شدن جای حوش هاتون میشه

Your feline

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگـان
شهر
شهرستان
سال فارغ التحصیلی
105

به نقل از !! El !! :
آره الکل چربی رو از بین میبره
تازه اگه زیست 2 قسمت آزمایشگاه یادتون باشه الکل پروتئین رو از بین میبره و باعث تغییر ماهیتش میشه
وقتی الکل به پوستتون میزنین عمده ی پروتئین های پوستتون از بین میره و اگه مرتب ادامه پیدا کنه باعث تیره شدن پوست هم میشه
راستی اینو بگم شاید تجربه کردین وقتی زیادی جوش هاتون رو دستکاری میکنین یه مایعی مثل آب ازش بیرون میاد
هشدار بدم که وقتی دستکاری جوش به این مرحله میرسه این مایع آب بافت نیست بلکه مایعی سرشار از ملانین هست که خیلی سریع باعث قهوه ای شدن جای حوش هاتون میشه

الان این یک مقدار گنگه ...
به چه مرحله ای ؟یعنی در ابتدا که یک مایعی که میگید خارج می شه بعدش ضرر نداره و دوباره کندنش اونجوریش می کنه ؟
بعد منظورتون از قهوه ای شدن ، تغییر رنگ مقطعی هست یا کلا موندن جای جوش ؟

haniiii

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رفسنجان
رشته دانشگاه
پزشکی

من مصرف شکلات و تخمه و اجیلم بالاست
اونقد جوش نمیزنه صورتم
نیاز به پرهیز و ایناست؟؟

Your feline

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگـان
شهر
شهرستان
سال فارغ التحصیلی
105

به نقل از haniiii :
اونقد جوش نمیزنه صورتم
نیاز به پرهیز و ایناست؟؟

اگه اونقد جوش نمی زنی ، پس توی بسته شدن منافذ پوستت می شه گفت تاثیر چندانی ندارن .
اگرم ندارن که خب نیازی نیست .

Elnaz1

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
شــــــــــــــــــــــیراز
دانشگاه
شیراز
رشته دانشگاه
عشق است دامپزشکی...

به نقل از شوکوهــ :
الان این یک مقدار گنگه ...
به چه مرحله ای ؟یعنی در ابتدا که یک مایعی که میگید خارج می شه بعدش ضرر نداره و دوباره کندنش اونجوریش می کنه ؟
بعد منظورتون از قهوه ای شدن ، تغییر رنگ مقطعی هست یا کلا موندن جای جوش ؟
منظورم اینه که اصلا نباید دستکاری رو به مرحله ای برسونین که ازش مایع خارج بشه
تغیر رنگ هم برابره با موندن جای جوش
اما برای رفتن اون یه سری ژل و پماد و صابون تجویز میشه که همه باهاشون آشنان

درمورد دستکاری جوش که از نظر خیلیا لذت بخشه بگم که اشکالی نداره که چرک توی جوش ( که معمولا سفید رنگه) رو بیرون بکشین !!
برای این کار با سر هردو انگشت اشاره یه کم به جوش فشار بدین خود چرک سریع بیرون میاد ( تقریبا همه بلدین) اما نباید انقدر بهش فشار بدین که اون مایع بی رنگه ازش خارج بشه
درضمن دستکاری جوش های نرسیده هم همین نتیحه رو داره

به نقل از haniiii :
اونقد جوش نمیزنه صورتم
نیاز به پرهیز و ایناست؟؟
به هر حال یه مقدار پرهیز لازمه
کسی بوده که تا 27 سالگی اصلا جوش نمیزد و اینم خوشحال از اینکه اصلا جوش نمی زد حسابی میخورد
اما چشمتون روز بد نبینه یههو کلی جوش ریخت تو صورتش
هیچ علت عصبی و امثال اینا هم نداشت

بالا