خو اشکالی نداره..به نقل از GCD :یه زمان دنبالش بودم که دوباره بزنم چون سوالات کم بودن/کافی نبودن
اتفاقا تا مرزش هم پیش رفتم و سوالات رو هنوز دارم، اما بعد مطمئن نبودم بزنم یا نه، نزدم
بزنم ینی؟
× آخه اگه جدید بزنم این تاپیک قاعدتا باید قفل یا حذف شه، که خب،
متفاوت نیست آخه، همین سوالاست فقط اون زمان با فعالان و مدیران هماهنگیایی که شد توی پ.خ، بنا بر این بود که بعضی سوالا حذف شن (مثل چه حیوانی هستی)، بعضیا تغییر کنن و بعضیا اضافه شن (مثل کتاب/سرگرمی مورد علاقه)به نقل از SaϔnA.M :اگر سوالا متفاوتن چرا قفل شه و حذف شه؟
نه، اینجوری نه چون مثلا یهو سوالای اول تاپیک با آخر تاپیک فرق می کننبه نقل از melika :) :به نظرم بهتره تعداد سوالا کم باشه بعد هرچندوقت یه بار یه سری سوال جدید تو همون تاپیک زده بشه و از اون موقع دیه کسی حق جواب دادن به سوالات قبل رو نداشته باشه..
اینجوری نه شلوغ کاری میشه نه تعداد سوالا انقد زیاد میشه که آدم حوصله جواب دادن یا خوندنشو نداشته باشه و هم اینکه تکراری و خسته کننده نمیشه.. :)
به نقل از GCD :نام: حمید !
محل تولد: شهر ری
تحصیلات: فعلا اول دبیرستان !
تاریخ تولد: 75/8/30
سایز پا: 42
چجور حیوانی هستی؟ اشتباه گرفتی عاقا !!!
درس مورد علاقه: فیزیک
حیوان مورد علاقه: همستر
غذای مورد علاقه: سالاد الویه قیمه و قورمه
چه غذایی بلدی بپزی؟: شیر برنج حتی
خواننده مورد علاقه: chris de burgh
اهنگ مورد علاقه: I don't know - burgh , love u like a love song - selena و وطنم ای شکوه پابرجا : عقیلی
اهنگساز و موزیسین مورد علاقه: نمی دونم
سبک موسیقی مورد علاقه: پاپ
بازیگر مورد علاقه: شهاب حسینی ، هومن سیدی
فیلم مورد علاقه: تایتانیک سالت
کارگردان مورد علاقه: حاتمی
فصل مورد علاقه: زمستون
ماشین مورد علاقه: پیکان جوانان
دوست داری به کدوم کشور سفر کنی: به بلاد کفر ! میخوام استکبار جهانی رو از نزدیک ببینم
دوست داری چه رشته ای بخونی؟ ریاضی - فیزیک
شهر و کشور مورد علاقه: شهر که ونیز ! ولی کشور ایران
ورزش محبوب: والیبال
تیم محبوب: بارسا و پرسپولیس
رنگ محبوب: سبز و آبی
مدل گوشی: Iphone 4
جمله معروف: این نیز بگذرد ... چون می گذرد غمی نیست ...
آرزو: همه به آرزو هاشون برسن !
نظرت در مورد سایت: خوبه از سایت خودم بیشتر دوسش دارم حتی !
سخن پایانی:موفق و موید باشید !