فـ ـاطـ ـ يما!
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1393
- دانشگاه
- هنر اصفهان
- رشته دانشگاه
- طراحی صنعتی
پاسخ : دیسوگرافی بچه های سایت
نام: فـ ـاطـ ـ يما!
محل تولد: ...!
تحصیلات:سيكل +دوسال دبيرستان!
تاریخ تولد: 20 مهر 74
سایز پا: سي و 8
چجور حیوانی هستی؟ همستر
درس مورد علاقه: نقاشي...!
حیوان مورد علاقه: لاك پشت...
غذای مورد علاقه:غذاي مامانم...طبق معمول قورمه سبزي...كباب ديگي...فسنجون...بختياري...
چه غذایی بلدی بپزی؟: هر غذايي كه بهم ياد بدين...
خواننده مورد علاقه: سلنا...انريكه...جاستين...سيروان...تمبه 10 ...zبازي...شهرام شكوهي"خيلي جذابه سبكش"...اينا!
اهنگ مورد علاقه:آدم يه جاهايي رو مجبوره "يزداني"...اي دل ِ ديونه"شهرام شكوهي"...(خيلي زياده اما اينارُ گذري كه گوش مي كنم احساساتي ميشم،زيادم مورد ِ علاق نيست اوليش)
اهنگساز و موزیسین مورد علاقه:سيروان...بتهوون...
سبک موسیقی مورد علاقه:يا ملو ي ملو باشه يا شيش ِ شيش!
بازیگر مورد علاقه:سلنا...زاك...صابر ابر...ترانه عليدوستي...بهنوش بختياري...شقايق دهقان..."چندتا هستن اسمشون ُنمي دونم"مثلا اون دختر ِ تو سيدني وايت يا اون پسره تو اين تايم
فیلم مورد علاقه:"اینجا بدون من"فوق العادس...اين تايم...قوي سفيد و قوي سياه..."زياده"
کارگردان مورد علاقه:فرهادي كه اصغر است!
فصل مورد علاقه:فصل ِ خودم...و تابستون واسه بيدار خوابي هاي نازش ُ ديدن ِ يار ِ شيرازي! :P :-[
ماشین مورد علاقه:كوپه جسيس! bmv هم مي پسندم....يه زماني عاشق پرايد بودم"دوم دبستان كه بودم" ...يه زماني هم عاشق ِ پروتون!
دوست داری به کدوم کشور سفر کنی:يونان...فرانسه...
دوست داری چه رشته ای بخونی؟ طراحي صنعتي...طراحي باشه هرچي باشه! لباس!
شهر و کشور مورد علاقه: ونيــــز! پاريس! فرانسه...آمريكا!
ورزش محبوب: شنا...واليبال...بولينگ...پاركور...بيليارد!
تیم محبوب:قرمزي هستيم خانوادتا...ولي نظر ِ خاصي ندارم!
رنگ محبوب:مشتقات آبي و بنفش ُ صورتي و خاكستري...صورتي ِ چرك! سفيد ِ چرك! زرد ِ پر رنگ! هارموني ها كنار ِهم خيلي زيبان!
مدل گوشی:S5233T-samsung
جمله معروف:مواظب ِ خودت باش...!
آرزو:خونه دار شيم...پولدار شم...طراح شم ُ عكاس شم ُ نقاشي ُ بيشتر ادامه بدم ُ ويلون بزنم ُ پيانو! و برمم فرانسه فرانسوي حرف بزنم ُ باله برقصم ُ سالسا!... پولدار شم...داداشم پولدار شه...شوهرم پولدار شه ...موهام بلند تر شه"چقدر من حريصم" ...و دوباره و بازهم پولدار شم! آها راستي...كتابم بنويسم! مامان ِ يه پسر ِ تپل هم بشم
نظرت در مورد سایت:...ساكت ُ بدون دغدغه براي من! نسبت به پارسال البته!
پایانی:كتاب خيلي دوس دارم...برام كتاب بگيرين...دارم ميميرم در بي كتابي!
... چقدر خوبه ...چه احساس ِ خوبي! ...چقدر هممون خوبيم!
نام: فـ ـاطـ ـ يما!
محل تولد: ...!
تحصیلات:سيكل +دوسال دبيرستان!
تاریخ تولد: 20 مهر 74
سایز پا: سي و 8
چجور حیوانی هستی؟ همستر
درس مورد علاقه: نقاشي...!
حیوان مورد علاقه: لاك پشت...
غذای مورد علاقه:غذاي مامانم...طبق معمول قورمه سبزي...كباب ديگي...فسنجون...بختياري...
چه غذایی بلدی بپزی؟: هر غذايي كه بهم ياد بدين...
خواننده مورد علاقه: سلنا...انريكه...جاستين...سيروان...تمبه 10 ...zبازي...شهرام شكوهي"خيلي جذابه سبكش"...اينا!
اهنگ مورد علاقه:آدم يه جاهايي رو مجبوره "يزداني"...اي دل ِ ديونه"شهرام شكوهي"...(خيلي زياده اما اينارُ گذري كه گوش مي كنم احساساتي ميشم،زيادم مورد ِ علاق نيست اوليش)
اهنگساز و موزیسین مورد علاقه:سيروان...بتهوون...
سبک موسیقی مورد علاقه:يا ملو ي ملو باشه يا شيش ِ شيش!
بازیگر مورد علاقه:سلنا...زاك...صابر ابر...ترانه عليدوستي...بهنوش بختياري...شقايق دهقان..."چندتا هستن اسمشون ُنمي دونم"مثلا اون دختر ِ تو سيدني وايت يا اون پسره تو اين تايم
فیلم مورد علاقه:"اینجا بدون من"فوق العادس...اين تايم...قوي سفيد و قوي سياه..."زياده"
کارگردان مورد علاقه:فرهادي كه اصغر است!
فصل مورد علاقه:فصل ِ خودم...و تابستون واسه بيدار خوابي هاي نازش ُ ديدن ِ يار ِ شيرازي! :P :-[
ماشین مورد علاقه:كوپه جسيس! bmv هم مي پسندم....يه زماني عاشق پرايد بودم"دوم دبستان كه بودم" ...يه زماني هم عاشق ِ پروتون!
دوست داری به کدوم کشور سفر کنی:يونان...فرانسه...
دوست داری چه رشته ای بخونی؟ طراحي صنعتي...طراحي باشه هرچي باشه! لباس!
شهر و کشور مورد علاقه: ونيــــز! پاريس! فرانسه...آمريكا!
ورزش محبوب: شنا...واليبال...بولينگ...پاركور...بيليارد!
تیم محبوب:قرمزي هستيم خانوادتا...ولي نظر ِ خاصي ندارم!
رنگ محبوب:مشتقات آبي و بنفش ُ صورتي و خاكستري...صورتي ِ چرك! سفيد ِ چرك! زرد ِ پر رنگ! هارموني ها كنار ِهم خيلي زيبان!
مدل گوشی:S5233T-samsung
جمله معروف:مواظب ِ خودت باش...!
آرزو:خونه دار شيم...پولدار شم...طراح شم ُ عكاس شم ُ نقاشي ُ بيشتر ادامه بدم ُ ويلون بزنم ُ پيانو! و برمم فرانسه فرانسوي حرف بزنم ُ باله برقصم ُ سالسا!... پولدار شم...داداشم پولدار شه...شوهرم پولدار شه ...موهام بلند تر شه"چقدر من حريصم" ...و دوباره و بازهم پولدار شم! آها راستي...كتابم بنويسم! مامان ِ يه پسر ِ تپل هم بشم
نظرت در مورد سایت:...ساكت ُ بدون دغدغه براي من! نسبت به پارسال البته!
پایانی:كتاب خيلي دوس دارم...برام كتاب بگيرين...دارم ميميرم در بي كتابي!
... چقدر خوبه ...چه احساس ِ خوبي! ...چقدر هممون خوبيم!