مد فعلا قابلیت این رو نداره که نشون بده کی به کدوم پست مثبت یا منفی دادهبه نقل از mgh-nano :و یه سوال خارج از بحث ( اگه احمدرضا نپرسیده بود منم نمیپرسیدم) : من میتونم بفهمم کی ، چه امتیازی بهم داده ؟؟
اینطوری بخواهی نگاه کنی، همه چیز به درد نخورن!به نقل از GCD - VAMPIRE :!
& در مورد 1 و 2 میتونی از هرکی بخوای بپرسی، خدایی خیلی ضایست
(3. استاد بذرکار، 48 تا thumbnail و اطلاعات رو لود میکنی که چی؟ خوب بجای این چیز بدرد نخور یه باکس بزار که آخرین ارسالای گروه نوشت رو نشون بده (البته به نظر من اصلا چیزی نباشه بهتره)
فقط امیدوارم همه کاربران از این امتیاز دادن به پست ها درست استفاده کنند !به نقل از مدیریت :فعال شد برای همه کاربران.
1. خوب عزیز من، هر چیزی که ضرراش بیشتر از فایده هاش باشه بدرد نخوره دیگه!به نقل از مـهمّد بذرکار :1. اینطوری بخواهی نگاه کنی، همه چیز به درد نخورن!
من فکر می کنم اثرات مفیدی داره، خوبه یه مدت حداقل باشه! آخرین ارسال های گروه نوشت هم همونطور که گفتم، قابل تامل ه
2. فقط امیدوارم همه کاربران از این امتیاز دادن به پست ها درست استفاده کنند !
الان کجای تاریخیم پس ؟ 

به نقل از مـهمّد بذرکار :من الان کدهاش رو روی لوکال هاست دارمالان کجای تاریخیم پس ؟
نظر های دیگه ای هم برای نمایش اطلاعات داری، بده؛ چون یه سری کارا توی ماه های 3-4م هست![]()
جدی؟؟؟ تو خودتی؟؟؟؟

خوب شما یه قالب دیگه انتخاب کن!به نقل از Secret Garden :رنگ نقل قول بده. شبیه پس زمینه اس
عقده ها رو به زودی باز می کنیم!به نقل از GABRIELE :این امتیاز پستها که گذاشتین ملت و عقده ای کرده!