پاسخ : جنگ در خاورميانه
آقا روشن کنید کی تنش میخاره من گیج شدم!!
منظور ا.ن یا خ.ر است یا امریکا و اسرائیل یا هردو؟!!!
آقا روشن کنید کی تنش میخاره من گیج شدم!!
به نقل از Ali pasha :آقا روشن کنید کی تنش میخاره من گیج شدم!!
ببین حاج، من کاری به رسانه های ایران ندارم & اصلا منابع خبریم این چیزا نیستبه نقل از Ali pasha :دوستان کمی صبر بفرمایند انقدر سریع موضع نگیرند و از جنگ صحبت نکنند...
اولا رسانه های خبری ایران به بزرگنمایی معروفند.
دوما این اخبارها که چیز خاصی نیست برخوردهای نزدیکتری هم اتفاق افتاده ولی جنگ نشده ...
پیشنهاد می کنم یکم وبگردی سیاسی هم داشته باشید بعد تحلیلات سنگین بزنید.
باور کنید یکی ببینه میگه اینها هم مثل بچه دبیرستانیهای دیگه تو توهم سیر می کنند!
ما سمپادی هستیم...
در این که ایران تجهیزاتی بیشتر از چیزی که اعلام میکنه که هیچ گونه شکی نیستبه نقل از Ali pasha :سلاحهای سری کجا بود....
چرا شک هست...به نقل از GCD - VAMPIRE :در این که ایران تجهیزاتی بیشتر از چیزی که اعلام میکنه که هیچ گونه شکی نیست
ولی سوال اینجاست که آیا بالاخره تونسته بمب هسته ای بسازه یا نه
که اگه تونسته باشه، دیر یا زود جنگ در پیشه
به نقل از Ali pasha :ایران در بسیاری از موارد بیشتر از اون چیزی که داره نشون میده.
پیشرفت هاش میتونه مهم باشه، چون متاسفانه ایران رو مسائل نظامی تمرکز کردهبه نقل از Ali pasha :چرا شک هست...
ایران در بسیاری از موارد بیشتر از اون چیزی که داره نشون میده.
اما یک سری پیشرفتهای سری هم داشته که خیلی مهم نیست....
در مورد بمب هسته ای اگر ایران مجهز به بمب هسته ای بود حتما اعلام میکرد چون نفع اعلامش بیشتر از مخفی نگهداشتن و غافلگیری است.
تحلیل خوب و درستی بود، ولی الان اگه تهدیدی باشه قطعا از طرف اسرائیل خواهد بود نه آمریکابه نقل از poorya.a :من فک می کنم شرایط اقتصادی هم یکی از عواملیه که از شروع شدن جنگ جلو گیری می کنه .
دلایلی که میارید البته خیلی فنی و متقاعد کننده هستن . ولی انا دلایلی برای اثبات دشمنی و کل کل دولت هاست . خوب تو این که کسی شک نداره . ولی شروع جنگ دلایل دیگه ای می خواد .
ببینید مردم تو آمریکا هنوز نگرانی هایی از طرف اون بحران اقتصادی 2008 دارن (گرچه الان اقتصاد آمریکا دوباره رو غلتکه) . جنگ هزینه های زیادی تحمیل می کنه . طبعا هر سیستم عاقلی تلاش می کنه با حد اقل هزینه به هدفش برسه . با توجه به تحولات داخلی ایران و اینکه هنوز آمریکا به دگرگونی سیاسی توسط مردم امید داره ، طبعا ترجیح میده همین جریان رو تقویت کنه . تا اینکه کارش و هزینه هاش تو این پروزه رو ول کنه و با حمله نظامی شرایط رو به هم بریزه .
وارد کردن یک ناوگان قدرتمند به خلیج فارس هم می تونه با هدف های دیگه ای مثل ایجاد ترس ، یا ظاهر سازی سیاسی برای "تلاش ایجاد صلح در منطقه" یا چیزای دیگه انجام بشه .
من هم روي 1 فكر كردم كه ميتونه عاملي باشهبه نقل از GCD - VAMPIRE :استارت جنگ میتونه از طرف ایران باشه، چرا؟
1. کشتی که به طرف غزه میره توسط نیروهای رسمی نظامی اسکورت میشه & با توجه به این که اسرائیل دو کشتی قبلی رو گرفته، اگه این یکی رو هم بگیره یعنی بطور علنی وارد جنگ با ایران شده، در همچین شرایطی قطعا ناتو هم وارد میشه، از طرفی روسیه و چین هم دخالت میکنن
2. اعدام ریگی میتونه باعث تشنج تو خاورمیانه بشه و گروهک های تروریستی مختلف از کشورهای مختلف، حالا خواسته یا ناخواسته کشورشونو وارد جنگ کنن
3. قطعنامه شورای امنیت علیه ایران هم این وسط میتونه عاملی برای شروع باشه
ميشه نام خبرگزاري رو بگي؟؟!!به نقل از A]-[()()RA :این خبر رو امروز در بسیاری از خبرگزاری ها دیدم :
...
ریگی بیشتر میتونه عاملی برای بعد از جنگ باشهبه نقل از فائزه موحدیان فر :من هم روي 1 فكر كردم كه ميتونه عاملي باشه
ولي خب ريگي شايد فقط منطقه رو متشنج كنه و اصلا جنگي شروع نميشه
در رابطه با قطعنامه هم بايد بگم كه ايران اين كار رو نميكنه وگرنه سالهاي پيش بايد جنگ اتفاق ميفتاد
ایران در حال حاضر سلاح هسته ای نداره، ولی دنبالش هست و با دستیابی به اون مطمئنا اوضاع وخیم میشهبه نقل از فائزه موحدیان فر :ايران سلاح هسته اي نداره و لي از لحاظ ديگه قدرت زيادي داره و غرب اين رو خوب ميدونه و در اين شرايط مطمئنا كاري نميكنه_تشنج جهاني مبني بر حمله اسراييل به كاروان ازادي_
ولي تا 2 سال ديگه جنگ محتمل تره چون هم وضعيت سياسي ايران معلوم شده و هم مردم جهان اين قضيه رو فراموش كردن و با يه جو سازي ميشه به راحتي به هدف رسيد
البته نبايد فراموش كنيم كه ديگه امريكا تنها قدرت جهاني نيست و نبايد چين و روسيه رو فراموش كرد و مواضع اون ها هم ميتونه تعيين كننده باشه-كه البته فعلا هر سه در يك جهت هستند-
ببین میدونی که مصلحت دولت و ملت آمریکا با مصلحت افراد پشت پرده و سرمایه دارا فرق دارهبه نقل از poorya.a :فرشید من بعید می دونم اسرائیل وارد جنگی بشه که توش حمایت و مصلحت آمریکا نباشه .
می دونی که بزرگترین سرمایه دارای یهودی تو آمریکان . خوب ضرر کردن آمریکا (چه رکود اقتصادی ، چه کاهش قدرت سیاسی) یعنی ضرر کردن این سرمایه دارا ، و ضرر کردن این سرمایه دارا یعنی تضعیف اسرائیل . از این گذشته ارتش رو اسرائیل عملا آمریکا داره تغذیه می کنه . یعنی با توجه به نفوذ یهودی ها یه جورایی خرج جنگ اسرائیل رو هم دولت آمریکا باید پرداخت کنه .
به نقل از poorya.a :iso 9002 ، در باره اینکه افکار عمومی با شروع جنگ مخالف خواهند بود (مخصوصا بعد از تغییر نسبی وجهه ایران بعد از اعتراضات) من هم با شما موافقم . ولی مطمئنید افکار عمومی و فشار های داخلی تا این حد رو تصمیمات دولت آمریکا تاثیر می ذارن ؟
منتظر توضیحاتتون درباره بند 3 هم هستم . من فکر می کردم خیلی طول می کشه تا پروژه اشغال افغانستان به نتیجه برسه . از چه نظر می گین این پروژه ها نتیجه دادن ؟
به نقل از GCD - VAMPIRE :ایزو، من چندین بار گفتم که این که آمریکا یک تنه وارد جنگ با ایران بشه محاله، ولی اسرائیل براحتی میتونه با ساپورت ناتو و کشورای گنده وارد جنگ بشه