• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

Mortal Kombat

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع death
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

death

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 شیراز
شهر
شیراز
سلام !
میخواستم نظرتون رو راجع به این بازی بدونم !

نبرد مرگبار یا مورتال کامبت (به انگلیسی: Mortal Kombat)، نام مجموعه بازی رایانه‌ای در سبک مبارزه‌ای و ماجرایی است که ایده اصلی آن توسط ed Boob و John Tobias بود. فیلم سینمایی نیز از روی همین بازی در سال ۱۹۹۵ میلادی با نام مورتال کامبت و فیلم دیگری نیز با نام «مورتال کامبت: نابودی» در سال ۱۹۹۷ میلادی عرضه شدند.
بازی مورتال کامبت نخستین بار بر روی کنسول های آرکید منتشر شد. این بازی در سبک مبارزه‌ای بوده و به صورت‌های تک نفره (Arcade یا نبردهای پیاپی)؛ دونفره و یا ماجرایی (در بازی راهبان شائولین) بازی می‌شود. روال بازی در تمام نسخه‌های مورتال کامبت تا حد زیادی یکسان بوده و بدین ترتیب است که در صفحه اول، بازیکننده شخصیت جنگجوی خود را انتخاب کرده و طی دو مرحله (Round) به مبارزه با شخصیت رایانه یا بازیکنندهٔ دوم می‌پردازد. برنده بازی کسی است که بتواند در دو مرحله پیروز شود. از جمله بخش‌های قابل ذکر این بازی فیتالیتی (Fatality) است. پس از دوبار بردن، جنگجوی باخته در حالت گیج و نیمه جان قرار می‌گیرد و پیغام تمامش کن (Finish Him/Her) به جنگجوی برنده داده می‌شود.در این لحظه جنگجوی برنده این فرصت را دارد تا با استفاده از فنون ویژه که به فیتالیتی معروف است ضربه آخر را وارد نموده و بازی را ببرد. ( ویکی پدیا )

تا آلان 16 بازی از این سری درست شده که آخریش mortal kombat vs dc universe هست و به نظر من تو این حسابی گند زدن !

بازی جدید مورتال که مارس سال آینده وارد بازار میشه خیلی باحالههههههه !

شما کدوم شخضیت رو بیشتر دوست دارین . کدوم ورژن از مورتال کامبت ؟

پاسخ : Mortal Kombat

ما قبلنا فیلمشو میدیدیم جو گیر میشدیم.........!!!!!! ;D ;D 8-}

احتمالا تا شب یه مقاله کامل دربارش می نویسم ;D
ولی به نظر من MK Trilogy یه پدیده بی نظیر و تکرار نشدنی واسه این شرکت هست ! فروش نجومی کرد این بازی ! رو تمام دستگاه ها هم قابل اجرا بود ! شخصیت هم Sub Zero - Night Wolf - Kabal - Reptile - Stryker من اینارو دوست دارم ;D

Scorpion - Liu kang - Sonya blade من از اینا خیلی خوشم میاد ! البته sub-zero هم خوبه !

من اینا رو دوس دارم:
Sub Zero
Smoke
Scorpio*
Blaze
Liu Kang*
بابا برقی
*Jax
که به ستاره دارا ارادت خاصی دارم!

عادت داشتم اینو بشنوم: ;D
" Scorpion Wins - Flawless Victory "​

الآنم با هرکی بخواد بازی می‌کنم! هیچ هیرویی Scorpion رو نمی‌زنه و نخواهد زد...

به نقل از ßehiANOA :
عادت داشتم اینو بشنوم: ;D
" Scorpion Wins - Flawless Victory "​

الآنم با هرکی بخواد بازی می‌کنم! هیچ هیرویی Scorpion رو نمی‌زنه و نخواهد زد...
آره ! Flawless Victory ! خیلی حال میده ! کاملا اگری ! Scorpion رو عشق است ! بعدشم Liu Kang خوبه ;D

به نقل از بیتا :
آره ! Flawless Victory ! خیلی حال میده ! کاملا اگری ! Scorpion رو عشق است ! بعدشم Liu Kang خوبه ;D
من دو نفرش که می‌رفتم Scorpion - KAI یا Scorpion - Subzero میرفتم. ای کجائــــــــــی کسی که باهاش دونفره بازی می‌کرم. هــــــی...

7175.jpg

• لایک
امتیازات: AmorE

فقط taniya

یه حرکت داشت میگفت : هپلی هپو ! ;D خیلی باحال بود
کمبت 4 شرطی میزنم ;D

Back
بالا