• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات متفرقه شبکه و اینترنت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alienboy
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات متفرقه شبکه و اینترنت

به نقل از YaSm!nA :
سلام..
یه آنتی ویرووس خوب معرفی میکنین ک دانلود کنم؟
قبلا Nod32 دانلود کردم...
ولی حالا یه آنتی ویرووس خوب خوب خوب معرفی کنین لطفا! :D

مجانی یا پولی باشه؟ یا پولی باشه که کرک کنی؟ :D

به نقل از Agent 47 :
مجانی یا پولی باشه؟ یا پولی باشه که کرک کنی؟ :D
مجانی ترجیحا.... :D
مثلا اگه پولی باشه چنده؟ :D

نمی تونم از طریق گوشی وصل بشم به اینترنت . پسوردُ وارد می کنم و ذخیره میشه ، ولی متصل نمیشه و علامتِ روشن بودن wifi هم بالای صفه نمیآد . وقتی پسورد اشتباهی هم وارد می کنم باز ذخیره میشه ، پسورد درستم که وارد می کنم متصل نمیشه . مشکل چیه ؟
+ الآن مشکل تایید اعتبار داره با وجود اینکه پسورد درستُ زدم : ( چیکار کنم برای بازیابی رمز ؟

به نقل از قـاصـدکـــ :
نمی تونم از طریق گوشی وصل بشم به اینترنت . پسوردُ وارد می کنم و ذخیره میشه ، ولی متصل نمیشه و علامتِ روشن بودن wifi هم بالای صفه نمیآد . وقتی پسورد اشتباهی هم وارد می کنم باز ذخیره میشه ، پسورد درستم که وارد می کنم متصل نمیشه . مشکل چیه ؟
+ الآن مشکل تایید اعتبار داره با وجود اینکه پسورد درستُ زدم : ( چیکار کنم برای بازیابی رمز ؟
قبلن به اين واي فاي وصل شديد؟

کسی برای کمک ب من وجود ندارد ایا؟؟؟؟ :(

http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,39735.msg1392101.html#msg1392101

به نقل از YaSm!nA :
ببین خب بگو دقیقا نیاز هاتو و این که خب ورژن ها وانواع مختلفی دارن هر کدوم قیمت هاشون هم متفاوته :) و نمایندگی هم دارن سایت هاشون هم هست نمیشه اینجوری گفت بعضی هاشون پروسس های سنگینی دارن بعضی هاشون به آپدیت های خوبشون معروفن و ...
ولی چرا نود32 نه ؟ چرا راضی نبودی ؟

به نقل از saD3Q :
ببین خب بگو دقیقا نیاز هاتو و این که خب ورژن ها وانواع مختلفی دارن هر کدوم قیمت هاشون هم متفاوته :) و نمایندگی هم دارن سایت هاشون هم هست نمیشه اینجوری گفت بعضی هاشون پروسس های سنگینی دارن بعضی هاشون به آپدیت های خوبشون معروفن و ...
ولی چرا نود32 نه ؟ چرا راضی نبودی ؟
خب مشکل اصلیم ویرووسایی هستن ک هرلحظه دارن لپ تاپمو تصرف میکنن :))
ی آنتی ویرووس عالی ک قدرت شناسایی بالایی داشته باشه... چون فلشی ک ب ظبط ماشین میزنم رو ب لپ تاپم وصل میکنم گاهی.... و همون طور ک میدونین ظبط ماشین خیلی ویرووس داره...و همین طور فلشی ک ب کامپیوتر مدرسمون میزنم هم زیاد ویرووسی میشه ..... بعد لپ تاپ بیچاره من همه اینا رو باید تحمل کنه....
نمیخوام قیمتش زیاد بالا باشه....ترجیحا مجانی :D.....نود32 خوب بود... ولی آپدیت نمیشه!! مثلا من نود32 سه ماهه دانلود کردم...ک خیلیم حجم داشت و طول کشید ولی برای اپدیت از 3 ماه ی کم بیشتر شد....حالا آپدیت نمیشه!!
ی انتی ویرووسی ک حرفه ای ویرووس بکشه :D

اگه نیاز هست مدل لپ تاپ و اینامم بگم!!

به نقل از YaSm!nA :
خب مشکل اصلیم ویرووسایی هستن ک هرلحظه دارن لپ تاپمو تصرف میکنن :))
ی آنتی ویرووس عالی ک قدرت شناسایی بالایی داشته باشه... چون فلشی ک ب ظبط ماشین میزنم رو ب لپ تاپم وصل میکنم گاهی.... و همون طور ک میدونین ظبط ماشین خیلی ویرووس داره...و همین طور فلشی ک ب کامپیوتر مدرسمون میزنم هم زیاد ویرووسی میشه ..... بعد لپ تاپ بیچاره من همه اینا رو باید تحمل کنه....
نمیخوام قیمتش زیاد بالا باشه....ترجیحا مجانی :D.....نود32 خوب بود... ولی آپدیت نمیشه!! مثلا من نود32 سه ماهه دانلود کردم...ک خیلیم حجم داشت و طول کشید ولی برای اپدیت از 3 ماه ی کم بیشتر شد....حالا آپدیت نمیشه!!
ی انتی ویرووسی ک حرفه ای ویرووس بکشه :D

اگه نیاز هست مدل لپ تاپ و اینامم بگم!!
من باز همون نود32 رو پیشنهاد میکنم :D قیمتش هم در مقابل بقیه بهتره
به اینجا یه سر بزن 15 ت زده قیمتش رو آف خورده
http://netbarg.com/tehran/deal/cat:5/28604/%D8%A2%D9%86%D8%AA%DB%8C-%D9%88%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B3-%D9%87%D8%A7%DB%8C-eset-nod32-2

نود 32 کرک هم میشه راحت آپدیت میشه.
کسپر اسکای هم خوبه اگه یه چیز قوی می خواید.

نود32 رو گرفتم دوباره....
مرسی از همتون!! :)

Back
بالا