فایرفاکس از فلش پلیر پشتیبانی میکنه !به نقل از امیررضا رحمتی :من هیچکدوم از مرورگرام عکس رو نشون نمیده![]()
شنیده بودم فایرفاکس از فلش پلیر پشتیبانی نمیکنه ولی دیگه کروم چرا عکس نشون نمیده؟![]()
چیکار کنم؟ :-s

بدترین انتخاب بلاگفا هست در حال حاضربه نقل از YaSm!nA :دوباره میخوام وبلاگ بزنم!!
ولی نمیدونم دوباره ب بلاگفا اعتماد کنم یا نه!؟؟
ب نظرتون چیکار کنم؟
بلاگفا بازهم ؟...یا ...یه وبسایت دیگه؟ پیشنهادتون چیه؟

به نظرم سایت هایی که هاستینگ رایگان ارایه میدن و بیشترشون هم نصب مدیریت محتواه دلخواهتون رو به صورت اتوماتیک نیز دارند و میتونید یه دامنه .tk هم بزنید روشبه نقل از YaSm!nA :دوباره میخوام وبلاگ بزنم!!
ولی نمیدونم دوباره ب بلاگفا اعتماد کنم یا نه!؟؟
ب نظرتون چیکار کنم؟
بلاگفا بازهم ؟...یا ...یه وبسایت دیگه؟ پیشنهادتون چیه؟

منظورتون از موضوع و محتوا اینترنت یه کشور چیه ؟به نقل از Behemoth :یه سوال!
از کجا می شه موضوع و محتوی اینترنت یک کشور رو فهمید؟ یعنی سایتی وجود داره که آمار نوع محتوای اینترنت رو بر اساس کشور یا زبان نشون بده؟

یعنی چی ؟
منظورم موضوعاتیه که مردم به اشتراک می ذارن مثلا اجتماعیه،فرهنگیه....این طوری، نه محتوای اینترنت بهاون معنی تعریف شدش.به نقل از صادق! :منظورتون از موضوع و محتوا اینترنت یه کشور چیه ؟
آمار تبادلات و جابجایی و غیره و همچنین درصد انتقال انواع موضوعات مختلف رو اونم نه دقیق میشه فهمید ولی محتوای نت کشور ؟یعنی چی ؟

کسی هست بدونه چطوری تو این سیستم جدید میشه پسوردُ بازیابی کرد؟از کجا secret question هامُ بیارم؟و اینکه چند بار راه اس ام اس رُ امتحان کردم و نشد و دیگه اونم نمیاره!