• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات متفرقه شبکه و اینترنت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alienboy
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات متفرقه شبکه و اینترنت

به نقل از نیرمـا)΄ :
مدل لپ تاپ : ASUS K56C

ببینید ، منظورم اینه که من وایبر رو رو لپ تاپ نصب کرده بودم و از طریق شماره موبایلم میرفت تووش !

نیازی هم نداشت تا بهش پسورد بدم و اتوماتیک میرفت !

پسوردشو از کجا باید عوض کنم ؟
فک کنم اکانتو دی اکتیو کنی مشکلت حل شه

به نقل از AmirH.R :
فک کنم اکانتو دی اکتیو کنی مشکلت حل شه

دی اکتیو کردم و دوباره اکتیو کردمش . اما بازم استرس دارم ! به هرحال کلی اکانت دستشه و میتونه آبروریزی کنه ! #-o

به نقل از نیرمـا)΄ :
دی اکتیو کردم و دوباره اکتیو کردمش . اما بازم استرس دارم ! به هرحال کلی اکانت دستشه و میتونه آبروریزی کنه ! #-o
اگه کردی فک کنم دیگه دسترسی نداشته باشه! راسی اگه اکانت های گوگل رو لپتاپ بوده رمزو عوض نکن یه وقت لاگین کرد! اونوقت آی پی طرف رو میتونی از تو تنظیمات اکانت گیر بیاریو شکایت و .....

به نقل از AmirH.R :
اگه کردی فک کنم دیگه دسترسی نداشته باشه! راسی اگه اکانت های گوگل رو لپتاپ بوده رمزو عوض نکن یه وقت لاگین کرد! اونوقت آی پی طرف رو میتونی از تو تنظیمات اکانت گیر بیاریو شکایت و .....

فقط جی میل روش بود ! اونم بخاطر برنامه های شخصی پسوردشو عوض کردم ! اگه دوباره پسوردش رو برگردونم به قبلیه

میتونه واردش بشه؟ آی پی شو از کجا گیر بیارم ؟

به نقل از نیرمـا)΄ :
فقط جی میل روش بود ! اونم بخاطر برنامه های شخصی پسوردشو عوض کردم ! اگه دوباره پسوردش رو برگردونم به قبلیه

میتونه واردش بشه؟ آی پی شو از کجا گیر بیارم ؟
اگه طرف خودش خیلی مشتاق دیدن باشه شاید دوباره تلاش کنه وارد شه و اگه تو رمزو برگردونی قبلی بتونه وارد شه.از اینجا میتونی آی پی و موقعیت وارد شونده ها به اکانتو ببینی!

به نقل از AmirH.R :
اگه طرف خودش خیلی مشتاق دیدن باشه شاید دوباره تلاش کنه وارد شه و اگه تو رمزو برگردونی قبلی بتونه وارد شه.از اینجا میتونی آی پی و موقعیت وارد شونده ها به اکانتو ببینی!

خواستم رمز رو برگدونم . میگه که نمیتونی از گذرواژه های قبلیت استفاده کنی دوباره :|

اگر فقط با کامپ بیای وایبر و گوشی نداشته باشی که شماره ها رُ سیو بکنی با نام خودشون،راهی وجود نداره که تو کامپ بشه برای شماره ها نام گذاشت با کامپ؟

نه نمیشه

به نقل از ـفاتــــ :
اگر فقط با کامپ بیای وایبر و گوشی نداشته باشی که شماره ها رُ سیو بکنی با نام خودشون،راهی وجود نداره که تو کامپ بشه برای شماره ها نام گذاشت با کامپ؟

با وایبر pc که نه، اما می تونی با blustacks یا نرم افزار های مشابه آندروید رو رو ویندوز شبیه سازی کنی و اونجا وایبر نصب کنی که دقیقا میشه مثل گوشی

بروزرام هیچ کدوم هیچ سایتی جز سمپادیا رو باز نمیکنن :/ حتی پنل صبانت :/

Back
بالا