- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- قم
- سال فارغ التحصیلی
- 97
پاسخ : سُوال !
خب باعث جهش میشه
خب باعث جهش میشه
سلامبه نقل از pakdaman.f :يه سوال برام پيش اومده که اگه نور از ذراتي که فوتون ناميده ميشن تشکيل شده پش چرا وقتي چراغ هارو خاموش مي کنيم ازبين ميره ؟
سوال شما هیچ چیزی را نقض نمیکند ! یا اصلا غلط است!به نقل از pakdaman.f :يه سوال برام پيش اومده که اگه نور از ذراتي که فوتون ناميده ميشن تشکيل شده پش چرا وقتي چراغ هارو خاموش مي کنيم ازبين ميره ؟
جواب دير موقع (به منظور كمك به تاپيك!)من اصلا مفهموم خازن و مقاومت رو درک نمی کنم. نمی دونم دقیقا چه اتفاقی برای الکترونا میفته؟
البته نفهميدم كدوم قسمت رو پرسيديد!متوجه نشدم
الکترونا چی میشن؟منتق میشن روی جسم؟
در سيم رسانا بيشتر با پهلو زدن رسانش اتفاق ميفته نه اينكه يك الكترون مشخص از اول سيم شروع كنه و بره تا برسه به جسمنه مشکلم بنیادی تره
مثلا تو یه سیم رسانا تعداد زیادی الکترون آزاد هست،بعد با این سیمه یه مدار درست کردیم... این الکترونا وارد اون جسمه میشن؟
ولتاژ به میدان الکتریکی مرتبط هست و اگر میدان ثابت باشه دلیلی نداره میدان مغناطیسی ایجاد شود!میشه جایی ولتاژ بسیار بالا باشه، ولی میدان مغناطیسی نباشه؟ توی آزمایش لوله ی پرتو کاتدی چه طور میشه شرایط نبود میدان رو فراهم کرد؟
منظورتون اینه اگر میدان الکتریکی ثابت باشه، میدان مغناطیسی نداریم؟ یعنی اینکه جریان ثابت باشه؟ ینی تو کل الکترو مغناطیس اون جریانی ک تو فرمولا میذاریم ثابت نیس؟ولتاژ به میدان الکتریکی مرتبط هست و اگر میدان ثابت باشه دلیلی نداره میدان مغناطیسی ایجاد شود!
ار نظر کاربردی باید به کمک خازن(و عوامل دیگه) جریان و ولتاژ ثابت ایجاد کرد و در نتیجه میدان الکتریکی ثابت
نه اینجوری نیستمنظورتون اینه اگر میدان الکتریکی ثابت باشه، میدان مغناطیسی نداریم؟ یعنی اینکه جریان ثابت باشه؟ ینی تو کل الکترو مغناطیس اون جریانی ک تو فرمولا میذاریم ثابت نیس؟
اختلاف پتانسیل دو الکترود با سیم ایجاد میشه دیگه! باید به یه جایی وصل باشه که اختلاف پتانسیل باشه دیگهمن متوجه نشدم،تو این آزمایشه که اصلا سیم ندارم فقط خود پرتوعه ست. و اینکه من نمی دونم غیر از الکترونا مگ کی دیگ میتونه میدان ایجاد کنه؟ جریان همون شارش الکترونا از یه سطح مقطع معینه، ولی بازم الکترونا ایجادش میکنن، پس میدانم کار خودشونه. اینطور نیس؟یعنی میدان مغناطیسی اطراف سیم رو سیم تولید میکنه مثلا؟
آخه تو شکل کتاب به هیچ جایی وصل نبوداختلاف پتانسیل دو الکترود با سیم ایجاد میشه دیگه! باید به یه جایی وصل باشه که اختلاف پتانسیل باشه دیگه