بیشتر دلم میخواد احتمالات رو راجع به خودم بنویسم بعدا ببینم چند درصدش اتفاق می افته((:
از لحاظ درسی دو حالت داره اگه خیلی ممارست به خرج بدم احتمالا ارشد گرفتم و شاید دانشجوی دکتری باشم... اینو در حالی دارم میگم که مطمئن نیستم حتی چه رشته ای رو دوس دارم ادامه بدم
لذا احتمال دوم اینه که کلا دیگه ادامه ندم...چون خب واقعا اونقدام درس اهمیتی نداره برام تو زندگیم پول اهمیتش به مراتب بیشتره...
+راجع به درآمد: 5 سال آینده اگه همه چی مرتب پیش رفته باشه کماکان یه کارمند آموزش و پرورشم با 9 سال سابقه ((: اما همونطوری که الان سعی میکنم از طرق دیگه هم درآمد داشته باشم امیدوارم اونموقع حتی منبع درآمد دومم هم به طور نسبی ثابت شده باشه.
+احتمالا همچنان موسیقی رو ادامه میدم [تورو خدا ادامه بده و به خاطر سختیش بیخیالش نشو
]
+تا 5 سال دیگه ممکنه مزدوج بشم :/ ممکنم هست مزدوج نشم :/ اینم خیلی مهم نیست؛ آدم همیشه کلی کار واسه انجام دادن داره...
@Leo و
@Sara.kh اینا...
بعد بزرگترای دیگه اینجا مزدوج شدن ان شاء الله
مثلا:
@NEURAE و
@مار و
@maleck :) و
@Kda1998 و
@f-1391 اینا بعد میام میبینم ذوق میکنم
دیگه اینکه یه سریام مهاجرت کردن اونموقع مثلا:
@س__ارا و
@شانا
@حمیده احتمالا مامان شده *___* بعد لباسای گوگولی واسه جوجش میدوزه عکس میذاره دل کاربرارو آب میکنه و یه سریام مثل الان ما غبطه میخورن که ای بابا نگا چقد همه چیش دوس داشتنیه بعد ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم
+همه ی اینا رو در حالی می نویسم که حتی راجع به اوضاع یک سال آینده ی مملکت هم نمیشه با اطمینان حرف زد...امیدوارم زنده باشیم و حالمون خوب باشه.