- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- بوشهر
- سال فارغ التحصیلی
- 91
- دانشگاه
- خواجه نصیر
- رشته دانشگاه
- مهندسی برق
واقعاً چه پیشبینی بدی کردم هیچ کدومش درست از آب در نیومد البته یک سال فرصته ولی خب مشخصه خیلیهاش اشتباه پیشبینی کردم.
و اینکه چند صفحه بچهها ازدواج شما و حتی بچه 2 سالت رو پیشبینی کردن گفتم در اطلاع باشی
از سایت رفته و ازش اطلاع نداریم. تاپیک عکسهای بچههای کاربران هنوز ایجاد نشده یک سال براش فرصت داریدپاسخ : 5 سال دیگه تو سمپادیا چه خبره؟
خب پنج سال دیگه
بنظرم میعاد بچه دار شده عکس بچشم توی سایت کلی لایک می خوره :) احتمالا اون تاپیک عکس های بچه های کاربران رو ایجاد می کنه
همگی از سایت رفتهاند ...حسین همچنان اینجاست مجری یه سری طرح های همگانی تو سمپادیا هستش
سعید هم بنظرم رو حرفش می مونه و اینجا هستش و البته احتمالا خارجه و از اونجا به اینجا سر می زنه
مشخصا خیلی ها ازدواج کردن خیلی ها هم مشغول کارند حالا نه 5 سال شاید 7 سال دیگه من برای چکاب دندون هام می رم دندون پزشکی
مطب ادیبه خانوم البته اینقدر ایشون زرنگ می زنه که به هفت سال نمی کشه بنظرم
این یکی محمد دوباره یه تاپیک تماشای گروهی می زنه و اولشم می گه چون خیلی اصرار کردید بعد چند سال این تاپیک رو دوباره می زارم
و باز هم کسی نمیاد نقد کنه
اما از اینجا بهش قول می دم من اگه باشم میام می نویسم
اگه هم شد فیلم رو با خودش می بینم یه عکس سلفی هم یادگاری می گیریم
خب مهسا هم از سایت رفته و اینکه اتفاقاً از ایران هم رفته. توی خارج به خاطر دوری از خانوادش خیلی اذیت شد. احتمالاً باز هم اذیت میشه... امیدوارم بتونه کنار بیاد.مهسا هم اینقدر به خانواده وابسته هست که تو ایران می مونه جایی نمی ره
احتمالا چند تاپیک هم زده می شه در مورد شغل ها
فکر کنم تاپیک کارشناسی ارشد هم اون موقع خیلی برو بیا داشته باشه
عضو های جدید انرژی خیلی بیشتری دارند
@MTHR شما تنها بازمانده از افرادی هستی که براشون پیشبینی کردم و اینکه در کمال تعجب تقریباً پیشبینیم هم درست از آب در اومد فقط بیزخمت یه بیزنس هم برای خودت راه بنداز حداقل تو رو درست پیشبینی کرده باشم.محمد هم که مشغول کار هستش یه بیزنسی واسه خودش راه انداخته و یه نفرم مسئول کرده که بیاد اینجا و به سوالات و مشکلات رسیدگی کنه خودش گاها میاد فقط واسه میتینگ ها واسه دیدن دوست های قدیمی و...
و اینکه چند صفحه بچهها ازدواج شما و حتی بچه 2 سالت رو پیشبینی کردن گفتم در اطلاع باشی
آخرین ویرایش: