5 سال دیگه تو سمپادیا چه خبره؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع کوزت
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : 5 سال دیگه تو سمپادیا چه خبره؟

5سال بعد ازونجایی ک کاربرا ب طرز سرسام آوری زیاد شدن :-" طرح زوجو فرد اجرا میش :د ی روز کسایی ک سنشون زوجه بن میشن ی روز اوناعی ک سنشون فرده :د

بعد رضا گاعوچو هم ی عکس از خودش با ادل میفرسته برامون،تو پیکانشون :))

طرح سایه بان مهر هم میشه زد تو سایت که نخواد پنج سالگی صب کنین

به نقل از میم ح میم دال :
5 سال دیگه تاپیک چگونه ازدواج کنیم باید بزنیم :))
الانم میشه زد البته :-"
یا مثلا شیوه صحیح تربیت فرزند :-؟

5سال یعد همچنان ممکنه من تو این سایت بیام که مشکلات کامپیوتری و خرید گوشی و اینا رو از بچه ها بپرسم :))
انصافا تنها دلیل موندم شاید همون بوده.

خودم که یه پنج سال طوفانی باشه برام احتمالا 8-^ اوه اوه فک کن چقد کار دارم که درمقابل الان، اون میشه طوفانی :>

بقیه ام این ته نشین شده های سایت احتمالا میان تا وقتی مزدوج بشن، بعدش سالی یه بار سوک سوک میکنن.
عضوهای جدید با کیفیت تر میشن چون سمپاد قراره منقبض بشه دوباره.

پنج سال دیگه که نه ، ولی شش سال دیگه من میام تو سمپادیا تاپیک می زنم کسی دبستان پسرونه خوب سراغ داره واسه بچه ام . (شوخی نکردم بوخودا)

تازه یه سری از بچه ها فارغ التحصیل شدن ، کلی دکتر داریم می تونیم براشون تو سایت مطب بزنیم بیان جواب بدن . من حتی داشتم فکر می کردم جایزه کاربرهای خوب ، ویزیت حضوری رایگان بذاریم .

خودمم تا اون موقع روان شناس شدم میام واسه تون مشاوره ازدواج سمپادیایی می ذارم . تصالاااااااا نگران نباشین خخخ

دوتا از سمپادیای گیلان، ورودی امسال دانشگاه گیلان همین یکی دو روز پیش از بینمون رفتن...
نمیدونم پنج سال پیش اینجا بودن یا نه، ولی اگه بودن و چیزی مینوشتن بعید میدونم چنین روزیو برای خودشون تصور میکردن...
اینکه بشنوی دوتا جوون هیژده نوزده ساله با زندگی خدافظی کردن پنج سال رو خییییییلی کمتر از چیری ک تصور میکردی نشونت میده...

این تاپیک از سال ۲۰۱۰ برقراره :D
ایا قرار نیس به ۵ سال آینده برسیم؟ :))
صرفا به خاطر اسپم نبودن :-"
۵ سال دیگه احتمالا خیلیا خاک انجمن خورده میشن . خاک انجمن خورده های الانم احتمالا به فسیل های سایت تغییر میکنن :))

فکر کنم 5 سال دیگه ، کلا خبری نباشه دیگه :-"

به نقل از F@|-|!mEh :
فکر کنم 5 سال دیگه ، کلا خبری نباشه دیگه :-"
شاید هم باشه :-"

مثلا من شوهر پولدار پیدا کرده باشم و بیام اینجا از شوهرم بگم :))

عه الان تقریبا ۵ سال بعده :]
خبریم نیس :د

یحتمل با بچم میام اینجا و سلامی خدمتتون عارض میشم :D
تا اون موقه دعا کنین دوتا پسر از همه نظر خوب مثه خودم نصیبم شه 8-> :x
قبلشم ی مادر مطابق آرمان هام برا بچه هام پیدا کنم :D
الان که نگاه میکنم میبینم تحقق اون تصوراتم برای پنج سال دیگمه ، نه پنج سال آینده دوسال پیشم
:))
ولی فکرشو نمیکردم سابت انقد عوض شه -_- احتمالن پنج سال دیگه تا بیام عادت کنم با این وضعیت دوباره عوضش کنن :))

یه روزی چه قدر اینجا باحال بود

هر روز کلی افراد جدید عضو میشن
کلی اکانت فیک درست میشه
و آقای مطهری هم همچنان چیزی رو نمیدونه...یا شایدم نمی تونه حذفشون کنه :D :))
کلی از ماها بزرگ میشیم...میشیم یه خاطره تو ذهن بعضی ها...شایدم از یاد بریم مثل خیلی ها
خیلی هامون خداحافظی می کنیم و میریم از سایت...خیلی هامون هم همچنان می مونیم و فعالیت می کنیم

من ازونایی هم که خیلی فعالیت خواهد داشت...نمیشه دل کند.

و 5 سال اینده خیلی باحال میشه...میدونین چرا؟! چون ما بزرگتر میشیم و به طبع دغدغه هامون ...مثلا یکی میاد میگه امروز فلان قرارداد رو بستم.یکی میاد میگه امروز فلان کتاب رو نوشتم.یکی میگه بچه ها من فلان جا قراره سخنرانی کنم تشریف بیارید.یکی میگه بچه ها میخوام خیریه بزنم کمک بدید.( پستای حرف بزنمون!)
بعد مثلا تاپیکایی مثل سیاست و اقتصاد و اجتماعیات خیلی فعالتر از گذشته میشن و...
اگر تازه یه خورده صبر کنید امکانات جدیدی به سایت اضافه میشه مثل ارتباط تصویری،دوره های اموزش انلاین توسط خود بچه ها...

به نظرم اتفاقات خوبی خواهد افتاد.

و 5 سال اینده خیلی باحال میشه...میدونین چرا؟! چون ما بزرگتر میشیم و به طبع دغدغه هامون ...مثلا یکی میاد میگه امروز فلان قرارداد رو بستم.یکی میاد میگه امروز فلان کتاب رو نوشتم.یکی میگه بچه ها من فلان جا قراره سخنرانی کنم تشریف بیارید.یکی میگه بچه ها میخوام خیریه بزنم کمک بدید.( پستای حرف بزنمون!)
اگر تازه یه خورده صبر کنید امکانات جدیدی به سایت اضافه میشه مثل ارتباط تصویری،دوره های اموزش انلاین توسط خود بچه ها...

ولی من تصویر دیگه ای تو ذهنمه=))
1523503682-talab-ir.jpg

من همین الانشم ماهی یه بار سر میزنم چه برسه 5 سال دیگه...

بدون من خوشبگذره(#مسخره ای چقد تو!)...5 سال دیگه در واقع خیلیا این سایتو میبوسن و میذارن کنار...حقیقته :-h

مقایسه می کنم این بالایی رو با این پایینی
هر دو هم از یه نفر . بالایی یک سال و نیم پیش و پایینی همین روز ها ...

People Change ....
:-":-"

مقایسه می کنم این بالایی رو با این پایینی
هر دو هم از یه نفر . بالایی یک سال و نیم پیش و پایینی همین روز ها ...

People Change ....
:-":-"
احتمالا یک سال و نیم دیگه هم میام مینویسم: حالم از این سایت به هم میخوره....دیگه حتی یه ثانیه هم پامو اینجا نمیذارم
مرسی اَه ه ه...@-)

والا بوخودا :))

هیچ خبری نیس....5 سال پیش هم ما هم سن شماها بودیم.....ن کتاب نوشتیم...ن قرار داد بستیم....ن چیزی....فق هم نسلامون رفتن چنتاییمون موندیم :دی...

5سال دیگم شما اکثرتون میرین...چنتا بچه مچه دیگ میان....

Back
بالا