- نام مرکز سمپاد
- ضروری
- شهر
- ضروری
- سال فارغ التحصیلی
- 0
پاسخ : 5 سال دیگه تو سمپادیا چه خبره؟
5 سال دیگه هیچ اتفاق خاصی نمیفته.
5 سال دیگه هیچ اتفاق خاصی نمیفته.
به نقل از امــیـــررضـــا :پنج سال دیگه یعنی در آستانه ی نوروز 1400
اول اینکه امیدوارم لازم نباشه بیایم یاد و خاطره کسی رو زنده کنیم که دیگه بینمون نیست
دوم اینکه احتمالا یه عده میرن اونور و یه عده رو اینور جا میذارن
+سلامتی انجمن کنکور
یکی تو شوهر میکنی، یکی مطهری زن.به نقل از کوزت :تو جز اونایی هستی که قراره از اینترنت قوی بلاد کفر در 5 سال دیگه استفاده کنه ؟
من جز اوناييم که ازدواج کردم ، ميام ميگم پيشنهادتون برای اسم بچم چیه
مطهری زن میکنه؟به نقل از Ham!D ShojaE :یکی تو شوهر میکنی، یکی مطهری زن.
5 سال دیگه هممون عروسی اقای مطهری هستیم.....به نقل از GCD :مطهری زن میکنه؟
به نقل از Ham!D ShojaE :یکی تو شوهر میکنی، یکی مطهری زن.
خب کودک بودیم دیگه. یکی هم از یکی طفلتر و فیلان. جالبه که من یهسری از این اسامی که اینجا نوشتم رو الان نمیشناسم! :))5 سال دیه ...
همه سن بالا ، اصن یه وضی
مطهری 25 سالشه ، نیما 24 ، امیرحسین (amparisay) بیست و هفت !! , بعد حسین 26 , نسل طلایی کنکوری های 92 هم 23 ساله میشن ! خلاصه اینجوری میشه
بعد یه تاپیک کنار "عکس بچگی کاربران" میزنن , به اسم "عکس بچه های کاربران"
بعد مطهری میاد عکس بچشو میزاره , 1600 تا لایک میخوره ! بعد تعجب هم میکنه که چرا اینقد کم , چون سمپادیا 40 هزار تا عضو داره اونموفع
بعد مثلن حسین اونموقع خاک خورده شده بالاخره دیه برا عروسیشم داره کارت دعوت میفرسته به قدیمیا !
من و ملی و جواد باهوش و مهسا و ... داریم مهندسی کامپیوتر شریف میخونیم
بعد ...
انجمن آشپزی سایت با تلاش لولی , ملیکا و فاطمه افتتاح میشه اونجا دارن به هم دیگه آشپزی یاد میدن ...
فرشید چی میشه !؟ درجه کاربری "غول مرحله آخر" رو گرفته ! آمار فعالیتش به 625 روز رسیده 19 هزار تا پست داره تو سایت , یه زن مالزیایی هم داره دیه فک کنم
سروش هم که ... بچه ها دارن سعی میکنن از کتاباش بِکَننش ! چسبیده به کتابای دانشگاهیش و اصن اینترنت نمیاد
لایکای علی عالم از مرز 100 هزار رد میشه
ملیکا سومین تاپیکشو میزنه بالاخره
و ...
ولی از شوخی گذشته , اسما تک و توک آشنا میان ... همه کاربرایی هستن که الان هشت - نه سالشونه
کاش همیشه تو همین سال میموند سمپادیا
به نقل از GCD :مطهری زن میکنه؟
منم بیش از سه ساله هستم ولی ظاهرا کسی منو ندوسبه نقل از мȒƝᾋ :من بیشتر از یکساله اینجام هنو کسی منو نمیشناسه فک کنم تا پنج سال دیگه هم همینطوره
منم حتما میام ... اصلا دعوت نکنین منو ناراحت میشم ...به نقل از مـیـنـا :5 سال دیگه هممون عروسی اقای مطهری هستیم.....
تاپیک میزنیم تحت عنوان میتینگ در عروسی مطهری....