پاسخ : 5 سال دیگه تو سمپادیا چه خبره؟
پنج سال دیگه این موقع یه خبر خوب قراره بشنوید. الانم فقط وعدهشو میدم. نمیگم خبر چیه.
پنج سال دیگه این موقع یه خبر خوب قراره بشنوید. الانم فقط وعدهشو میدم. نمیگم خبر چیه.
منم سه چهار سال پیش این پست را دادمبه نقل از علی دلاور :محمد مطهری برنامه شو و فشیون میگذاره برا جلب مشتری
دکتر اینیاک عابد زاهد میشه و اسمش به شیخ اینیاک معظم!تغیر میکنه
پگاه دانشگاه داره به شدت درس میخونه و بعد از گرفتن 5تا موتور(بعد از چرخ دنده )تصمیم میگیره فعالیتش را کم کنه
من دانشجو شدم و در محضر اژه ای کبیر پاچه خواری میکنم و دیگه وقتی برا سمپادیا ندارم
محمد بذرکارم احتمالا داره به بچه هاش یاد میده چطور تو سمپادیا پست بدن
شاه زاده ریاضی هم بر میگرده
هولی مادر او گاد. تاسف نامه. :)))) کسی یادشه اصلاً؟به نقل از mojahedazam :اگه دعواهای تاسف نامه تموم نشه فک نکنم سایت تا چند ماه دیگه دووم بیاره امیدوارم اینجوری نشه
بعله؛ اصلاح می کنم. پنج سال دیگه -که البته دو سال ازش مونده الان...- دارم در دانشکدهی سینماتاتر جولان میدم و نطخ میکنم که من همه چیز رو مدیون سمپادیا م بلاه بلاه. :)))به نقل از مری ـم :من احتمالن دارم جامعه شناسی میخونم تو دانشگاه
الی اون موقع عملی میشه فک کنم
نرگس ـم که دیگه یاور ادبیات ـو استاد کرده باشه فک کنم
رشید ـم میاد از خواستگار ـاش میگه که پاشنه در ـو از جا در آوردن احتمالن
میخوای خبر ازدواج بدی؟؟؟به نقل از SalehM :پنج سال دیگه این موقع یه خبر خوب قراره بشنوید. الانم فقط وعدهشو میدم. نمیگم خبر چیه.
به نقل از GCD :منم کاملا با JOYFOOLISH و TFIRE موافقم، سایت روز به روز داره داغون تر میشه، با این وضع به نظر من تا 5 سال دیگه سمپادیایی نخواهد بود
نــــه، 25 ژوئن میشه 5 سالبه نقل از ـفـاتــــ :پَن سال شده نه؟ :- "
به نقل از ایلیا :پنج سال دیگه من هنوز مدیر انجمنم، ارشد که هیچی داخلیم نشدم هنوز
منم مىخواستم بگم اگه همه هم سر اين جرياناتى كه تو سايت بهوجود اومده و مديرگزينى و فلان ناراحت باشن، ايليا راضى ه از وضعيت. :))به نقل از Am!nM . A :داخلی شدی بالاخره
اولا من قبلا گفتم اینو :به نقل از ♥hastikhanoom♥ :آرشام شده مدیر ارشد و محض خنده هی بچه ها رو بن میکنه
به نقل از شوهر عمه ی توکلی :من ازون دسته افرادی هستم که حتی اگه یه زمانی 8تا چرخدنده ی طلایی و 6تا گیربکس نقره ای داشته باشم بازم به جمع مدیران سایت اضافه نخواهم شد!