پاسخ : 5 سال دیگه تو سمپادیا چه خبره؟
پنج سال دیگه این موقع یه خبر خوب قراره بشنوید. الانم فقط وعدهشو میدم. نمیگم خبر چیه.![Whistling :-" :-"](/forum/styles/yahmas/smiles/whistling.gif)
پنج سال دیگه این موقع یه خبر خوب قراره بشنوید. الانم فقط وعدهشو میدم. نمیگم خبر چیه.
![Whistling :-" :-"](/forum/styles/yahmas/smiles/whistling.gif)
منم سه چهار سال پیش این پست را دادمبه نقل از علی دلاور :محمد مطهری برنامه شو و فشیون میگذاره برا جلب مشتری![]()
دکتر اینیاک عابد زاهد میشه و اسمش به شیخ اینیاک معظم!تغیر میکنه
پگاه دانشگاه داره به شدت درس میخونه و بعد از گرفتن 5تا موتور(بعد از چرخ دنده)تصمیم میگیره فعالیتش را کم کنه
من دانشجو شدم و در محضر اژه ای کبیر پاچه خواری میکنم و دیگه وقتی برا سمپادیا ندارم
محمد بذرکارم احتمالا داره به بچه هاش یاد میده چطور تو سمپادیا پست بدن![]()
شاه زاده ریاضی هم بر میگرده![]()
![]()
![]()
هولی مادر او گاد. تاسف نامه. :)))) کسی یادشه اصلاً؟به نقل از mojahedazam :اگه دعواهای تاسف نامه تموم نشه فک نکنم سایت تا چند ماه دیگه دووم بیاره امیدوارم اینجوری نشه![]()
![]()
![]()
![]()
بعله؛ اصلاح می کنم.به نقل از مری ـم :من احتمالن دارم جامعه شناسی میخونم تو دانشگاه![]()
الی اون موقع عملی میشه فک کنم![]()
نرگس ـم که دیگه یاور ادبیات ـو استاد کرده باشه فک کنم![]()
رشید ـم میاد از خواستگار ـاش میگه که پاشنه در ـو از جا در آوردن احتمالن![]()
میخوای خبر ازدواج بدی؟؟؟به نقل از SalehM :پنج سال دیگه این موقع یه خبر خوب قراره بشنوید. الانم فقط وعدهشو میدم. نمیگم خبر چیه.![]()
به نقل از GCD :منم کاملا با JOYFOOLISH و TFIRE موافقم، سایت روز به روز داره داغون تر میشه، با این وضع به نظر من تا 5 سال دیگه سمپادیایی نخواهد بود
به نقل از ـفـاتــــ :پَن سال شده نه؟ :- "
به نقل از ایلیا :پنج سال دیگه من هنوز مدیر انجمنم، ارشد که هیچی داخلیم نشدم هنوز![]()
منم مىخواستم بگم اگه همه هم سر اين جرياناتى كه تو سايت بهوجود اومده و مديرگزينى و فلان ناراحت باشن، ايليا راضى ه از وضعيت. :))به نقل از Am!nM . A :داخلی شدی بالاخره![]()
اولا من قبلا گفتم اینو :به نقل از ♥hastikhanoom♥ :آرشام شده مدیر ارشد و محض خنده هی بچه ها رو بن میکنه
به نقل از شوهر عمه ی توکلی :من ازون دسته افرادی هستم که حتی اگه یه زمانی 8تا چرخدنده ی طلایی و 6تا گیربکس نقره ای داشته باشم بازم به جمع مدیران سایت اضافه نخواهم شد!![]()