- نام مرکز سمپاد
- شهید حقانی
- شهر
- بندرعــباس
- سال فارغ التحصیلی
- 1392
عاره...خدا بیامرزتش...این مسعود که تو صفحه های اول نوشتن ازدواج میکنه همونیه که فوت کرد؟؟ جیرجیرک بود؟؟
چقدر زود میگذره
جیرجیک نبود ک...نارنجک بود....
عاره...خدا بیامرزتش...این مسعود که تو صفحه های اول نوشتن ازدواج میکنه همونیه که فوت کرد؟؟ جیرجیرک بود؟؟
چقدر زود میگذره
من طرف هک نرفتم ولی اگر برم اولین تارگتم همینجا خواهد بود.شاید یکی از کامپیوتری های سمپادیا سایتو هک کنه کلا دیگه(شاید خودم باشم ){البته دلم نمیاد }
چه قدر آقای مدیر شوخ طبع اندپاسخ : 5 سال دیگه تو سمپادیا چه خبره؟
5 سال دیگه تاپیک چگونه ازدواج کنیم باید بزنیم
الانم میشه زد البته
چرا حالا فقط اینجا؟حداقل هک کن من دیگه نیام اینجامن طرف هک نرفتم ولی اگر برم اولین تارگتم همینجا خواهد بود.
شکر میون کلومتون....من متوجه نشدم انتهای پاراگراف دوم رو...5سال دیگ..یسری چرا میگن بیاین "مال مارو" بگیرید اون وسط سایت بعدشم بخندن؟؟؟-٥ سال ديگه يه كاربر ١٠ ساله ميشم كه هِي مياد تو حرف بزن پست هاي نصيحتي ميزاره و يا شايدم هِي غرغر كنم درباره زندگي
-٥ سال ديگه يه چت تصويري داره سايت كه عده اي هميشه از نداشتنش مينالند و يه سري ميان ميگن بياييد مالِ مارو بگيريد ما هم بايد بخنديم: ~|
-٥ سال ديگه هيچ چيز خاصي نميشه به جز بزرگ شدن ما و تغيير درجه ها و رفتن بعضي ها...
شکر میون کلومتون....من متوجه نشدم انتهای پاراگراف دوم رو...5سال دیگ..یسری چرا میگن بیاین "مال مارو" بگیرید اون وسط سایت بعدشم بخندن؟؟؟
فک کنم @MTHR بیاد بگه آخه چاقالمن طرف هک نرفتم ولی اگر برم اولین تارگتم همینجا خواهد بود.
پاسخ : 5 سال دیگه تو سمپادیا چه خبره؟
چقد همه به فکر ازدواجن
بعد با توجه به این که الان راس هرم سنی سایت، 16-17 ساله
یعنی همه ملت 21-22 سالگی مزدوج میشن و بچه دار هم میشن حتی؟
بعد به ما که میرسه دختر 30 ساله هم میگه فعلا قصد ازدواج ندارم