- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- یزد
- سال فارغ التحصیلی
- 96
- دانشگاه
- تهران
- رشته دانشگاه
- ریاضی
آخرین ویرایش:
الان که نگاه میکنم میبینم تحقق اون تصوراتم برای پنج سال دیگمه ، نه پنج سال آینده دوسال پیشمپاسخ : 5 سال دیگه تو سمپادیا چه خبره؟
یحتمل با بچم میام اینجا و سلامی خدمتتون عارض میشم
تا اون موقه دعا کنین دوتا پسر از همه نظر خوب مثه خودم نصیبم شه![]()
قبلشم ی مادر مطابق آرمان هام برا بچه هام پیدا کنم![]()

ولی من تصویر دیگه ای تو ذهنمهمن ازونایی هم که خیلی فعالیت خواهد داشت...نمیشه دل کند.
و 5 سال اینده خیلی باحال میشه...میدونین چرا؟! چون ما بزرگتر میشیم و به طبع دغدغه هامون ...مثلا یکی میاد میگه امروز فلان قرارداد رو بستم.یکی میاد میگه امروز فلان کتاب رو نوشتم.یکی میگه بچه ها من فلان جا قراره سخنرانی کنم تشریف بیارید.یکی میگه بچه ها میخوام خیریه بزنم کمک بدید.( پستای حرف بزنمون!)
بعد مثلا تاپیکایی مثل سیاست و اقتصاد و اجتماعیات خیلی فعالتر از گذشته میشن و...
اگر تازه یه خورده صبر کنید امکانات جدیدی به سایت اضافه میشه مثل ارتباط تصویری،دوره های اموزش انلاین توسط خود بچه ها...
به نظرم اتفاقات خوبی خواهد افتاد.
پاسخ : 5 سال دیگه تو سمپادیا چه خبره؟
من همین الانشم ماهی یه بار سر میزنم چه برسه 5 سال دیگه...
بدون من خوشبگذره(#مسخره ای چقد تو!)...5 سال دیگه در واقع خیلیا این سایتو میبوسن و میذارن کنار...حقیقته![]()
من ازونایی هم که خیلی فعالیت خواهد داشت...نمیشه دل کند.
و 5 سال اینده خیلی باحال میشه...میدونین چرا؟! چون ما بزرگتر میشیم و به طبع دغدغه هامون ...مثلا یکی میاد میگه امروز فلان قرارداد رو بستم.یکی میاد میگه امروز فلان کتاب رو نوشتم.یکی میگه بچه ها من فلان جا قراره سخنرانی کنم تشریف بیارید.یکی میگه بچه ها میخوام خیریه بزنم کمک بدید.( پستای حرف بزنمون!)
بعد مثلا تاپیکایی مثل سیاست و اقتصاد و اجتماعیات خیلی فعالتر از گذشته میشن و...
اگر تازه یه خورده صبر کنید امکانات جدیدی به سایت اضافه میشه مثل ارتباط تصویری،دوره های اموزش انلاین توسط خود بچه ها...
به نظرم اتفاقات خوبی خواهد افتاد.

احتمالا یک سال و نیم دیگه هم میام مینویسم: حالم از این سایت به هم میخوره....دیگه حتی یه ثانیه هم پامو اینجا نمیذارممقایسه می کنم این بالایی رو با این پایینی
هر دو هم از یه نفر . بالایی یک سال و نیم پیش و پایینی همین روز ها ...
People Change ....
![]()

...