• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

5 سال دیگه تو سمپادیا چه خبره؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع کوزت
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
این مسعود که تو صفحه های اول نوشتن ازدواج میکنه همونیه که فوت کرد؟؟ جیرجیرک بود؟؟

چقدر زود میگذره :-<
عاره...خدا بیامرزتش...

جیرجیک نبود ک...نارنجک بود....

از نظر من همینطوری ادامه پیدا کنه خوبه ولی روش قبولی بده چون شاید خیلی ها حتی از اونایی که در علامه حلی تدریس میکنن پ
بالا تر باشن ولی استرس بگیرن قبول نشن از نظر من 3 ازمون بگیرن و یک ازمون ای کیو و اونایی که در جشنواره های خورزمی علامه حلی رتبه ی کشوری اوردن سهمیه داده شه

یه تاپیک میزنن به اسم کودکی کاربران:|
و همراه با موفقیت های بسیار...
شاید یکی از کامپیوتری های سمپادیا سایتو هک کنه کلا دیگه(شاید خودم باشم :| :| :|){البته دلم نمیاد :|}
ثبات جیز باحالیه من بعد 5 یا 6 سال هنوز ویندوز 2000 و xp رو کامپیوترم دارم:|(ربطش اینه که مثل قبل بمونه) البته چون دیگه پایتون روش کار نمیداد مجبور به نصب ویندوز 10 بر روی لپ تاپ شدم:|

آخرین ویرایش:
ممکنه خیلی از کاربرای جیگرمون خدافظی کنن و یک عالمه کاربر جدید اضافه شه..خودمم احتمالا یا تو دانشگاه تهران به سر میبرم یا اصفهان...!تو رشته ای که میخوام و الان سرش بحث میکنم...
امیدوارم تو پنج سال بعد کاربرایی بیان که بعضی انجمنا رو رونق بدن و یه جورایی احیا کنن چون واقعا حیفه...
اها یادم رفت میخوام یه دور میتینگ هم شرکت کنم:)

شاید یکی از کامپیوتری های سمپادیا سایتو هک کنه کلا دیگه(شاید خودم باشم :| :| :|){البته دلم نمیاد :|}
من طرف هک نرفتم ولی اگر برم اولین تارگتم همینجا خواهد بود.

پاسخ : 5 سال دیگه تو سمپادیا چه خبره؟

5 سال دیگه تاپیک چگونه ازدواج کنیم باید بزنیم :))
الانم میشه زد البته :-"
چه قدر آقای مدیر شوخ طبع اند
.
ولی 5 سال دیگه سر زدم اینجا با خودم می گم:
یک بود یکی نبود
یک سری سمپادی اینجا بودن
بعضی ها الکی تایپیک می زدن
بعضی ها به بعضی ها لایک ویژه نمی دادن آدم خوشحال شه
بعضی ها یک شبه مدیر می شدن وما باید همچنان خاک انجمن می خوردیم
بعضی ها گفتگو می زدن یک شبه 100صفحه حرف می زدن و
. . .

5 سال دیگه دوباره سیل عظیمی از " چقدر اینجا تغییر کرده ... دلم واسه سایت قدیمی تنگ شده و چه خاطراتی داشتیم " ها توسط کاربران قدیمی تو حرف بزن جدید جاری میشه :-"

-٥ سال ديگه يه كاربر ١٠ ساله ميشم كه هِي مياد تو حرف بزن پست هاي نصيحتي ميزاره و يا شايدم هِي غرغر كنم درباره زندگي

-٥ سال ديگه يه چت تصويري داره سايت كه عده اي هميشه از نداشتنش مينالند و يه سري ميان ميگن بياييد مالِ مارو بگيريد ما هم بايد بخنديم: ~|

-٥ سال ديگه هيچ چيز خاصي نميشه به جز بزرگ شدن ما و تغيير درجه ها و رفتن بعضي ها...

5 سال دیگه منو 128 همچان آن میشیم...

Back
بالا