• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

5 سال دیگه تو سمپادیا چه خبره؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع کوزت
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پنج سال دیگه
من احتمالا دانشجوی حقوق دانشگاه تهرانم، شاید فضای سایت بدون حضور خیلیا برام کسل کننده بشه و دیگه نیام، ولی هر از گاهی سر می‌زنم و با تریپ ننه بزرگ طور کوچیکترا رو ارشاد می‌کنم🤣
با احتساب اکانت قبلی‌م که مفقود شد، امسال پنجمین سالیه که تو سمپادیا هستم😁.

پنج سال دیگه نرگس دختر حمیده یا پیش‌دبستانیه، یا کلاس اولی🌸

پنج سال دیگه احتمالا من و @Roxan هم‌دانشگاهی شدیم .

پنج سال دیگه احتمالا مطهری ازدواج کرده و از مرحله سوالات چی بخرم، چی آشپزی کنم به مرحله‌ی چگونه بچه را نگه بداریم رسیده.

پنج سال دیگه احتمالا @DarkLightI عقایدش آنقدری تغییر کرده که برگای هممون می‌ریزه.

پنج سال دیگه @Hecate توی تیم‌شون به خفن‌ترین درجه خفن‌ها رسیده و سرش با اردوی تیم ملی گرمه

پنج سال دیگه احتمالا @Flora هنوز از اسکیت دست برنداشته و به قهوه خوردن و کافه گردی با من و دوستاش ادامه می‌ده
دعا کن جدی منم بیام دانشگاهت:‌)

این قطار غیر قابل توقف به ایستگاه‌های ترسناکش رسیده و من احتمالا زیر بمبی حمله‌ای چیزی مردم.

هی پیام بچه ها رو تو سال ۲۰۰۸ میخونم، میخندم

چند سال دیگه هم میان به ما میخندن
میگن اینا رو نگا تو سال ۲۰۱۷ :|
فاصله ۲۰۱۷ تا ۲۰۰۸ =~ ۲۰۱۷ تا الان
بسیار زیبا

۵ سال دیگه سمپادیا؟!

یه سری دهه نودی تو سایتن که به هیچ صراطی مستقیم نیستن و مدیر ها از حجم گزارش ها و کار ها مو سفید کردن

تاپیک شب نشینی قفل شده و بچه ها تو تاپیک یفید مو های سایت نشستن و برا هم خاطره تعریف میکنن و هعی به هم میگن یادته، یه جاهایی هم میگن شماها یادتون نمیاد یه زمان اینجا این شکلی نبود که بعد شروع میکنن برای تازه وارد ها تاریخچه سایت رو از فروم سبز آبی تعریف کردن
بعد یهو @esfrwms وارد میشه و یه سری اسکرین شات از مدل های مختلف سایت و آدماش رو میذاره و پاییزی است که اونجا اتفاق میافته:))
دوستان قدیمی برگشتن، با تغییرات سایت مواجه شدن و همدیگرو پیدا کردن و‌کلی حرف برای زدن

@arvin.a به سایت برگشته و‌ دوباره با ریزترین و مسخره ترین نشانه ها همه رو‌با هم شیپ میکنه، اون موقع مسئول خانواده سمپادیاست و همه رو‌به هم میرسونه
بعد هر خانواده کارت ها عروسی و‌عکس های دونفرشونه که تو سایت گذاشتن
شاید اون‌ موقع تاپیک‌عکس بچه های کاربران راه افتاده باشه

@حمیده به عنوان شیرینی مزونش یه انجمن برای پارچه های خوشگلش زده و اونجا به بچه ها برای مدل های مختلف لباسشون مشاوره میده

تو ح.ب حس و‌حال ها واقعی تره و شما متنی رو‌ به شکل دل خواهت نمیخونی، اونگا هست کثل کتاب صوتی گوش میدی

@mohad_z یه کتابخونه بزرگ‌ از کتاب های مورد علاقش زده، با حوصله، یه ذره عینکش رو‌حا به جا میکنه و در مورد کتاب هایی که مناسب هرکسی هست بهش مشاوره میده

@Nemesys دیگه سرگردون نیست، میدونه چی میخواد و چیکار دوست داره انجام بده، تو اتاق جلسات نشسته و در حالی که با تمام تمرکز داره با لپ تابش گیم میزنه، بقیه اعضا از طرح های مهم و راهبردی برای شرکت صحبت میکنن

@پرنیان.ک استاد ویولونی شده برا خودش و اینجا لایو کنسرت هاشو برای بچه ها میذاره

و خب من هم هستم
شاید دوباره رمز و آیدی اکانتم یادم رفته باشه و با یه یوزر جدید اینجا مشغول معرفی خودم که من فلانیم از فلان سال دارم فعالیت میکنم

سمپادیای ۵ سال دیگه بوی کوچه باغ داره
بوی یه عالمه دوستی
حس خوب کنار هم بودن

بعدا نوشت: صدای جیغ و پرهیجان مهسا که میگه زندگی هنوز خوشگلیاش رو داره رو یادم رفت
کمتر هم بغض میکنه و گله میکنه و ناراحته
شاید اون موقع به تکنولوژیش هم دست پیدا کرده باشیم و چندتا ازش برا خودمون زده باشیم
بیشتر از 5 سال شد، حس عجیبی داره
متاسفانه مهسا @esfrwms اسکرین شات ها رو از دست داده، مقدار زیادی مدرک از بین رفته
زندگی خیلی داره اذیتش میکنه و باهاش بد تا میکنه، ولی خوشحالم هنوز صدای پرشور و هیجانش رو داره و از پا نیافتاده
5 سال دیگه، بالاخره من دوباره مهسا رو دیدم
کلی پشت تلفن چرت و پرت میگیم، و با ویدئوکال باز هم میریم خرید و همه چی رو جاج میکنیم و خوشحالیم کسی حرف هامون رو نمیفهمه

از آروین @arvin.a خبری ندارم و امیدوارم خوب و سلامت باشه
تو زندگیش یه جایی آرامش پیدا کنه و خوشحال باشه،
و مطمئنم 5 سال بعد، خبر بعدی که ازش آپدیت میکنم، خبر رفتنشه، که آروین هم از ایران رفت

خیلی ها متاهل شدن

حمیده خانم @حمیده کلی شلوغه، هنوز پر از توانایی و شور و انرژیه، یه مولتی تسک واقعی

کتابخونه ای که محدثه @mohad_z اینجا و تو گودریدز ایجاد کرد، واقعا بی‌نظیره
به نظر من یکی از بزرگترین منتقدهای ادبی سایته

از حمیدرضا @Nemesys هم خبری ندارم، و ناراحت دوستی تموم شده ام هستم.
دوست فوق العاده‌ای بود، بهترین دوستی که هرکس تو زندگیش باید داشته باشه.
یه همراه واقعی
تا 5 سال بعد مطمئنم حمید هم ایران نیست

من هنوز هستم و رمز و آیدیم یادمه، فعالیتم کم شده
و 5 سال دیگه محل زندگیم ایران نیست،
بالاخره ساختمون ناسا رو میبینم.
تو موزه ناسا قدم زدم و ورکشاپم رو به صورت واقعی اونجا برگزار میکنم. (امیدوارم تا 5 سال دیگه از بن آمریکا در اومده باشیم)
با اونی که دوست دارم و میخوام ازدواج کردم و از همه مسائل گذر کردیم.

سمپادیا این چندوقت واقعا برام یادآور خاطرات خوب بود،
دوباره با دوست هام پ خ حرف زدم
برای یه مدت بزرگسالی دردناک نبود، هرچند خیلی از حرف های دهه نودی ها دارم نمیفهمم و حس پیری بهم دادن.
سمپادیای 5 سال دیگه دوباره خوشحاله
پادکست عید و شب یلدا میسازه
خانواده تابستونی برگزار میشه

Back
بالا