و خب قاعدتا چون کسی نیست منم احتمالا دیگه سر نمیزنم اینجا

پنج سال دیگه منم میتینگ اینا رو میرم5 سال بعد @Artin... یه تاپیک میتینگ زده و من و @Hecate اولین اعلام حضورکننده ها هستیم
بعد عسل میگه حوصله شما گودو هارا ندارم و @sara-s و @SinaSabetifard و @برفــــ هم میگن میایم @hadiso هم که دیگه اصلا نمیاد سایت و اونموقع در بلاد کفر مشغول علم آموزی هست صرفا شاید ویدیوکال کنیم باهاش
و وقتی دور هم جمع شدیم انقدر حرف برای گفتن داریم و انقدر کارهای مهم تر که راجبشون غر بزنیم که حتی یاد دوران کنکور هم نمیوفتیم . حالا شاید منم یه بستنی مهمون کردم همه رو
.
این خوش بینانه ترین حالت ممکنی بود که تصور کردم
چرا هیچی راجب اینکه لیسانس گرفتیم داریم دفترچه اعزام به خدمت پر میکنیم تا نتایج کارشناسی ارشد بیاد نگفتی؟ 🥶5 سال بعد @Artin... یه تاپیک میتینگ زده و من و @Hecate اولین اعلام حضورکننده ها هستیم
بعد عسل میگه حوصله شما گودو هارا ندارم و @sara-s و @SinaSabetifard و @برفــــ هم میگن میایم @hadiso هم که دیگه اصلا نمیاد سایت و اونموقع در بلاد کفر مشغول علم آموزی هست صرفا شاید ویدیوکال کنیم باهاش
و وقتی دور هم جمع شدیم انقدر حرف برای گفتن داریم و انقدر کارهای مهم تر که راجبشون غر بزنیم که حتی یاد دوران کنکور هم نمیوفتیم . حالا شاید منم یه بستنی مهمون کردم همه رو
.
زودتر از پنج سال اوکیش میکنم5 سال بعد @Artin... یه تاپیک میتینگ زده و من و @Hecate اولین اعلام حضورکننده ها هستیم
.
من الان تازه اینو با دقت خوندم منظورت از تاپیک گروه تلگرامیمونه5 سال بعد @Artin... یه تاپیک میتینگ زده و من و @Hecate اولین اعلام حضورکننده ها هستیم
.
نه همین سایت رو میگفتممن الان تازه اینو با دقت خوندم منظورت از تاپیک گروه تلگرامیمونه
اگر به ارتین باشه که یه رای گیری کار رو در میاره
هزینه ها هم با آقا ایلیا ؛ تا حالا نشده جایی بره و بزاره کسی دست تو جیبش کنه

اره ایلیا که ناهار تولد به من کباب ترکی دادنه همین سایت رو میگفتم
آرتین نظرسنجی میزاره راجب مکان و زمان بعد اگه دید باب میل نیست مجلس لرد ها
راه میندازه 😁
ولی اگه قراره ایلیا هزینه هارو تقبل کنه پس همون گروه![]()